Ψηλοί Ενωθείτε!

ναι, επειδή οι ψηλοί είναι έτσι από επιλογή.

γενικά μπορεί να είναι σπάνιο και γι’αυτό να σου βγήκε αβίαστα (σίγουρα το “μπάλες με πόδια” σε θρεντ παχύσαρκων θα το σκεφτόσουν πριν το γράψεις), αλλά δε ξέρω πόσο ωραία θα νιώσει μια δίμετρη όταν διαβάσει το “πράμα με πόδια”.

Να καβατζάρει τα 5 χιλιάρικα θέλει.

ΛΩΛ, ξαφνικά κοινωνική ευαισθησία από τον shaman προς τις δίμετρες. Υποκριτή.

Domino στείλε pm το κινητό σου8)

254 μείνανε :frowning:

Άσε τις λυπημένες φατσούλες σε μένα, παλιόμουτρο.

Φλοϋδικέ το χοντραίνεις και κοκκινίζω:p
Πού ο παλιός καλός καιρός που υπήρχε μια διαδικασία. Τώρα, ξερά ένα κινητό.
Τι να το κάνεις καημένε εκεί που είσαι? Εγώ είμαι ανέμελος και αδέσμευτος τύπος (σαν εφημερίδα) δεν τα μπορώ αυτά με τα τηλέφωνα και τις αποστάσεις. Λυπάμαι.
Πάντως πότε είναι ο Waters? 8 Ιουλίου? Θα έχω ρόκγουέιβ οπότε εδώ θα είμαι:lol:

Ποιος σου είπε ότι σε θέλω για δέσμευση μωρέ και εσύ;

Ναι μην τ αλλάζεις τώρα.

[SPOILER]Τι ψαρώνεις μωρέ κι εσύ? 5 η ώρα το πρωί έχω πει και χειρότερες μαλακίες![/SPOILER]

Εγώ δεν έκανα τίποτα.-

μετα χαρας!
ον τοπικ συνεχιζουμε: ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα ειναι η ρατσιστικη αντιμετωπιση ολων αυτων που συνανταν ενα πιο ψηλο/η απο αυτους και του/της την λενε, χρησιμοποιοντας ως ΜΟΝΟ επιχειρημα το υψος…
π.χ. “Ε εσυ, ψηλολελεκα”, “οπα ρε 2μετρε, που πηγαινεις?”, “μαζεψε τα κανια σου ρε μαντραχαλε” (παραθετω αποτελεσματα ερευνων μονο σε αρσενικα δειγματα, μιας και μονο αυτα εχω…)
προκαταληψεις, ζηλεια διχως νοημα και εγκεφαλικη σηψη ολα μαζι…
μου ερχεται καμια φορα να τους πω: “Για ελα στην θεση μου, να δεις αν θα σ’αρεσει να εισαι ψηλος…”

επισης μικροπρολβηματακι (εως αμελητεο), ειναι τα σκαλια. πιο πολυ ενοχληση θα ελεγα.
και εννοω συγκεκριμενα σκαλια που ειναι μικρα -για τα ποδια των ψηλων-, με αποτελεσμα να χρειαζεται να κανεις μικρα βηματα (για εσενα), για να τα ανεβεις η να τα κατεβεις…

+1000

οι καθρέφτες κυρίως στα ξενοδοχεία. δηλαδή έλεος, πρέπει να σκύβω γιά να δω τη μούρη μου? βάλτον λίγο πιό ψηλά ρε ζώο

εδώ btw έχουμε μια περίπτωση συμπαθούς ψηλέα, δεν είναι σαν αυτά τα άσχημα κοκκαλιάρικα λελέκια, ο Τραμπάκουλας έχει και μια μπυροκοιλιά που σου βγάζει ένα αγαθός_γίγαντας feeling, ένα αγκάλιασέ_με_μαντράχαλε.

για να μη λέτε ότι κράζουμε τους πάντες δηλαδής

Πεστα χρυσοστομε!
απλα αμα το εκαναν αυτο, δεν θα τον φτανανε οι κοντοι…
και επισης απο στατιστικης αποψης, ολοι περναμε απο την ‘κοντη φαση’ στην ζωη μας… :stuck_out_tongue:

έλιωσα :lol:

ε ας βάζανε λίγο μεγαλύτερους καθρέφτες ξερωγώ, σιγά το έξοδο. ρατσισμός, προδοσία, αρκουδέηδες

εκει ειναι το προβλημα…
αν μπορουν να σωσουν 200 ευρω μονο, βαζοντας πιο μικρους καθρεπτες, το κανουν…

για να ξαναζωντανευει το thread αυτο!!!

ον τοπικ:
τα καθισματα των κτελ που σου φτανουν μεχρι τον λαιμο.
με αποτελεσμα οταν θες να ριξεις εναν υπνακο, ειτε να χρειαζεται να ακουμπας το κεφαλι στο τζαμι -και να βγαινεις μετα απο το κτελ με 10 καρουμπαλα…-, ειτε να χρειαζεται να στριψεις το κεφαλι 90 μοιρες προς τα πισω για να βρεις λιγο καθισμα να αραξεις το κεφαλακι σου…

μια γυναίκα για τον blaine ----> [B]κλικ[/B]

:stuck_out_tongue:

8O

[SPOILER]no thanks, mister…[/SPOILER]

ξανασκέψου το! ένας φίλος έχει όνειρο ζωής μια γκόμενα που ‘‘θα τον καλημερίζει με το μουνί της’’ :stuck_out_tongue:

πφφ… μη σε δω κακομοίρη μου να κλαίγεσαι πάλι ότι δε βρίσκεις κοπέλες στο ύψος σου, μη σε δω!

αρκετά σουρεάλ ακούστηκε αυτό. θα μπορούσε μάλιστα να τον καλημερίζει ένα μουνί αποκομμένο από το σώμα. σαν τα χείλη από την αφίσα του le charme discret de la bourgeoisie, μόνο που στη θέση τους θα είναι ένα μουνί. ω ναι!

Ισχύει. Κι είναι και φαν :stuck_out_tongue: