Ψηλοί Ενωθείτε!

Το thread των ψηλών!!!

ποσες φορες ειχατε την αισθηση οτι αυτος ο κοσμος εχει δημιουργηθει με ανω (και κατω) οριο υψους?
ηρθε η ωρα να ενωσουμε τις φωνες μας και να γραψουμε ολα αυτα, που λογω υψους, μας ενοχλουν, μας στεναχωρουν και μας νευριαζουν σε αυτο τον κοσμο.

ξεκιναω εγω με τον αιωνιο εχθρο μας: [SIZE=“5”]ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ!!![/SIZE]
πραγματικο μισος για τα δεντρα που μενουν ακλαδευτα και πρεπει ειτε να σκυψεις ειτε να κανεις τον κυκλο για να μην φας το κλαδι στην μαπα…

[SIZE=“1”]Ελαχιστο οριο υψους 1,85 βαλε, και πανω :p[/SIZE]

αν υπαρχει αντιστοιχο thread, κυριοι mods ξερετε τι να κανετε. :lock:

Yπάρχει πλαφόν και στα κιλά?

Ας ημουν 1.85 κι ας κουτουλαγα στα δεντρα!!

nope :smiley:

Βασικά οι ψηλοί καλά παιδιά είστε, αλλά ενοχλείτε εμάς τους κοντούς στις συναυλίες όταν είστε μπροστά μας και δεν βλέπουμε. Πόσες φορές έχω ευχηθεί να υπήρχε ένα οριζόντιο πελώριο δρεπάνι και να διέγραφε μια πορεία παράλληλη στο δάπεδο της αρένας, σε ύψος το πολύ 1.78 και να θέριζε κεφάλια. Τότε θα πέρναμε την εκδίκησή μας οι κοντούληδες! :p:lightsabre:

συμφωνω για τα γαμημενα τα δεντρα,επισης αιωνιος εχθρος,οταν βρεχει,οι γριες και οι γαμημενες οι ομπρελες τους στο υψος των ματιων μας.

Ξεχάσατε όμως έναν άλλο θανάσιμο εχθρό: τα γαμημένα χαμηλοτάβανα αυτοκίνητα, όπως και αυτά με μικρό μεταξόνιο - γιατί ως γνωστόν το ύψος δεν πάει μόνο στο κεφάλι αλλά και στα πόδια.

Θα έλεγα και για τα στενά πίσω καθίσματα αλλά αφού δε μιλάμε για κιλά λέω να κάνω την πάπια. :stuck_out_tongue:

Η easyjet.

Ειδικά αν αποφασίσει ο μπροστινός να κοιμηθεί και να πάει πίσω την πλάτη του καθίσματός του.

Επίσης οι κοντοί που στις συναυλίες σε ρωτάνε αν θα κάτσεις εκεί που στέκεσαι.
Ναι ρε φίλε, εδώ θα κάτσω, αλλά μόλις αρχίσει η συναυλία μπορεί να σου ανεβω και στο σβέρκο.

Ε για σεμνά ε. Δε φτάνει που δε βλέπουμε το Χριστό με τον κάθε λέλεκα

Τα σινεμά (παλιότερα τουλάχιστον) με τα γόνατα να χτυπάνε στο μπροστινό κάθισμα
και η τρομακτικά χαμηλοτάβανη έξοδος σταδίου/αθηνάς στο μετρό της ομόνοιας [-X

Δέντρα, γριές με ομπρέλες και όσοι δεν ανεβάζουν τα πατζούρια (παλαιού τύπου) μέχρι πάνω…
Στις συναυλίες πάντως ομολογώ ότι νιώθω λίγο άσχημα :-s

είμαι 1.90…δεν ξέρω πόσο ψηλός θεωρείται…
αλλά ξέρω οτι πολλές φορές είμαι/νιώθω ατσουμπαλος…
καλά δεν συζητώ για αυτοκίνητα, λεωφορεία, παλιούς κινηματογράφους…(ή οι ομπρέλες οπως λέει και ο Therion)
και επίσης καταφέρνω πάντα να στουκαρω κάπου το κεφάλι μου…και μέσα στο σπίτι, και έξω, και παντού

οι ομπρέλες είναι πρόβλημα και για μας του μεσαίου προς ψηλού αναστήματος. Βασικά δε φταίει το ύψος, οι ηλίθιοι που κυκλοφορούν φταίνε.

Εγω 1,72 ειμαι, προβληματα δεν εχω, αλλα στα γαμημενα τα ΧΤΕΛ τα καθισματα ειναι για χομπιτς. Που θα βαλω τα ποδαρια μου γαμω σε 5 εκατοστα χωρο.

Tα καλά του να είσαι κοντή :roll::stuck_out_tongue:

Το κακό, βέβαια, με μας…τις κοντές είναι ότι στις συναυλίες δε βλέπουμε τίποτα, αν δεν είμαστε μπροστά μπροστα και είναι κι άλλα που δε μου’ρχονται τώρα!!

Επίσης, στα κατά -για μένα- είναι ότι για να δω τους άλλους σηκώνω το κεφάλι πάντα :frowning: και νιώθω σαν τον κοντορεβυθούλη…!! :frowning: Γι’αυτό εσείς οι ψηλοί/ές μην παραπονιέστε καθόλου!! Χαα!!!

φιλε σε καταλαβαινω και η αληθεια λεγεται στον κυριο απο κατω:

δεν εισαι ο μονος… :frowning: εγω προσωπικα κανω οτι μπορω για να δουν καπως και οι απο πισω… με 1.95 πρεπει να ημουν ο δευτερος πιο ψηλος στους γκαρντιαν. (αν ειδατε το κεφαλι ενος μαλακα να προεξεχει στην αρχη στο κεντρο της αρενας εγω ημουν αυτος…)
για αυτο το λογο οταν δεν ειμαστε σε πιτ καλο ειναι να πηγαινουμε στο σκαλακι, απο κατω ακριβως, για να μην ενοχλουμε κι εμεις οσο γινεται.

+1 και εδω, λογω υψους παντα…

ον τοπικ: τα κτελ οπως ειπε ενας, που θελουμε ευκολα 2 καθισματα για να χωρεσουμε. και επισης ενα λιγο ακραιο: [B][U]τα μπανια![/U][/B]. ειτε η μπανιερα η ιδια που μπορει να ειναι πολυ μικρη, η το ταβανι στο 1.90 με το παταρι απο πανω, και μην ξεχναμε τους μικρους καθρεπτες που για να δεις την φατσα σου πρεπει να κανεις γωνια 90 μοιρες…

ω θεε μου.! τα μπάνια.!! στην σινδο που έκατσε η κοπέλα μου για ενα χρόνο, είχα σακατευτεί.!! αυτό δεν ήταν μπάνιο…η κολυμπήθρα στην εκκλησία ήταν δυο φορές μεγαλύτερη…το ενα πόδι έβαζες μέσα.

εγώ είμαι 1.94…
πόσο μου την σπάει όταν βλέπω δέντρο μπροστά μου καθώς περπατάω στα δήθεν πεζοδρόμια…
επίσης ίσα ίσα που χωράω να μπω από την πόρτα του μικρού μπάνιου…δηλάδη άμα ψηλώσω 3-4 πόντους ακόμα δεν θα χωράω στα σίγουρα.
και ως προς τα γκομενικά έχω ακούσει 2 φορές από γκόμενες ότι άμα δεν ήμουν τόσο ψηλός θα μου την έπεφτε συνέχεια :stuck_out_tongue:
καλά και όποιος λέει ότι οι ψηλοί δεν μπορούν να φιλήσουν εύκολα γκόμενα λόγω ύψους απλά ζηλεύουν!

ως πρός τις συναυλίες νιώθω πολύ πλεονεκτηκά που είμαι τόσο ψηλός :smiley:

Είμαι 1.97 και ένα σπάσιμο που έτρωγα, ήταν όταν καθόμουν στα λεφούρια του υπεραστικού κτελ και όταν ήθελα να κοιμηθώ, αναγκαστικά έπιανα 2 θέσεις κι ερχόταν ο κάθε γνωστός μπάρμπας και έλεγε:" Εδώ είναι η 17;" Και φυσικά κανονικά καθισμένος δε μπορούσα να ακουμπήσω το κεφάλι μου πίσω!! #-o


Pics or it didn’t happen !