Ο Χαλκιδέος γιατρός, Δ.Αντωνίου μήνυσε τη βουλή και το ΔΝΤ, για εχάτη προδοσία κατά τ

Ο Χαλκιδέος γιατρός, Δ.Αντωνίου μήνυσε τη βουλή και το ΔΝΤ, για εχάτη προδοσία κατά της Ελλάδας

31/5/2010
Τελευταία ενημέρωση στις 31/5/2010 10:57:51 πμ

Μήνυση κατά των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, για εχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος, απο τον Χαλκιδέο γιατρό, Δημήτρη Αντωνίου.

Η Αίτηση και Μήνυση αυτή κατετέθη στην Εισαγγελέα Χαλκίδος και εστάλη στους λοιπούς αποδέκτες της την 27-05-2010. Δημ. Αντωνίου:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).

ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΖΗΤΩ

Την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , εδ. γ,ε,στ,η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος. Παραθέτω τους βουλευτές των δύο κομμάτων Πασόκ και Λαός, που υπερψήφισαν τον νόμο αυτό (από τον παρακάτω κατάλογο έχουν απαλειφθεί οι βουλευτές που δεν το ψήφισαν)

ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ

Επίσης την ποινική δίωξη των μελών το ΔΣ του ΔΝΤ, με έδρα την Νέα Υόρκη, για συνέργεια στην εσχάτη προδοσία των ελλήνων βουλευτών, λόγω παράβασης των παραπάνω άρθρων του Συντάγματος, αλλά και για διάπραξη αυτουσίως του εγκλήματος της εσχάτης προδοσία των μελών του ΔΝ αυτού, κατά της χώρας μας, κατά το άρθρο 134 παρ. 1-Α, παρ.2β, σε συνδυασμό με το άρθρο 134α, εδ. γ,δ,ε,στ,η

ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να επιβλέψουν την νομιμότητα της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την δίωξη των μηνυομένων, ώστε αυτή να γίνει με την διαδικασία του αυτοφώρου και χωρίς άδεια της Βουλής, σύμφωνα μα το άρθρο 62 εδ. 4. Διότι σε αντίθετη περίπτωση ?εκτός της αντισυνταγματικότητας της διαδικασίας- κατά την ψήφιση της παραπομπής ή όχι των μηνυομένων βουλευτών στην δικαιοσύνη από την Ελληνική Βουλή, επειδή μηνύονται υπέρ του ημίσεως των βουλευτών, συντρέχει η περίπτωση ? για να επιτευχθεί η νόμιμη πλειοψηφία των 151 βουλευτών- να ψηφίσουν οι ίδιοι οι βουλευτές ταυτόχρονα και ως δικαστές και ως κατηγορούμενοι! (ως ελεγκτές και ελεγχόμενοι).

Ζητώ επίσης από τους παραπάνω κρατικούς αξιωματούχους να ενεργήσουν σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, ανάλογα με την νόμιμη δύναμη που έχουν, όπως κάνω κι εγώ.

Τέλος ΖΗΤΩ

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ια τους παραπάνω λόγους να διαλύση την Βουλή, κατά το άρθρο 41 του Συντάγματος

Μάρτυρες προτείνω:

  1. Χρήστος Γιανναράς, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Αθήναι
  2. Στέλιος Ράμφος, Συγγραφέας, Αθήνα
  3. Σαράντος Καργάκος, Συγγραφέας, Αθήνα
  4. Γ. Ρωμανιάς, Ινστιτούτου ΓΣΕΕ, Αθήνα
  5. Ηλίας Ηλιόπουλος, Γεν. Γραμ. ΑΔΕΔΥ, Αθήνα
  6. Φώτης Κουβέλης, βουλευτής ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αθήνα
  7. Αλέκα Παπαρήγα, Βουλευτής, Γεν. Γραμ. ΚΚΕ, Αθήνα
  8. Αλέξανδρος Τσίπρας, Βουλευτής, Πρόεδρος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αθήναι
  9. Γεώργιος Πιπερόπουλος, Καθηγητής Επικοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη
  10. Γεώργιος Δελαστίκ, Δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδος «ΠΡΙΝ», Αθήναι

Φαντάσου να είσαι ο DSK, να κάθεσαι σε κατ’ οίκον περιορισμό στη σπιταρώνα που νοίκιασες στην Tribeca, με το ηλεκτρονικό βραχιόλι έτοιμο να σε δώσει στην Αμερικάνικη αστυνομία έτσι και κάνεις πως ξεμυτίζεις από το σπίτι έστω για να πας μέχρι το deli της γωνίας.
Και να αναλογίζεσαι πως από εκεί που πηγαινες για Πρόεδρος της Γαλλίας με όλες τις σημοσκοπήσεις να σε βγάζουν και σχετικά εύκολα νικητή, έχεις βρεθεί να κινδυνεύεις να φας 20 με 25 χρόνια φυλακή για βιασμό στις ΗΠΑ, στα 62 σου…

Και ξαφνικά να σκάει το νέο πως σε μήνυσε ένας Χαλκιδέος (sic) για “εσχάτη προδοσία” ατην Ελλάδα!

Είμαι σίγουρος πως αυτό είναι το τελικό χτύπημα για τον DSK! :stuck_out_tongue: