Τηλεφωνικές Φάρσες

Εδώ θα λέμε τις εμπειρίες μας απο τηλεφωνικές φάρσες που κάναμε ή μας έκαναν

οργιάστε 8)

μια μέρα παίρνει τη μάνα μου ένας ταξιτζής
και της λέει “γιατί κυρά μου, έχεις σφουγγαρίσει?”

100% true

:lol::lol::lol::lol:
αλήθεια; μη μου πείς…8O

Πηρα σε ραδιοφωνο και ειπα

  • Θελω να αφιερωσω το δε χωρας πουθενα
  • Που
  • Στον πουτσο μου

και μια αλλη μερα πηρα μια γιαγια και ακολουθησε ο εξης διαλογος

-Ποιος ειναι ;
-ο Παουερ Ρειντζερ
-Ποιος ;
-Ο κοκκινος

μια φορα ειχα κανει φαρσα σε ενα υποβρυχιο

παραλίγο να υπήρχε θρεντ, αλλά αφού μιλάμε για δικιές μας…

εγώ βασικά είχα αντιγράψει όλες τις μαλακίες του λέντη. ηρακλή, αργύρη, ελένη κλπ σε ράντομ κινητά και σταθερά, είχα τότε απόκρυψη στο σταθερό μου και ήμουν κομπλέ, αυτό όταν ήμουν 1η γυμνασιού νομίζω.

Μετά, μου έχουν κάνει τις κλασσικές φάρσες, θα σε γαμήσω ρε μαλάκα αν σε πετύχω πουθενά λέγοντας και καναδυό προσωπικά σου μπας και ψαρώσεις. Σε μια τέτοια φάση, το δίνω σε ένα φίλο μου να πει την μαλακία του και λέει: “Έλα Βιολέττα! Δώσε μου τον κούνα μούτα… Τον ξάδερφο μου ρε μαλάκα τον κούνα μούτα φέρε…”

Αυτά τα συναρπαστικά

[SPOILER]Έχω το κινητό του Έκτορα\m/ πάντως, όποιος το θέλει pm :wink:[/SPOILER]

Πριν από χρόνια είχα δει ένα επεισόδιο Beavis & Butthead που έπαιρναν το τηλέφωνο στην τουαλέτα και έκαναν πλάκα σε έναν τύπο και τράβαγαν το καζανάκι μόλις το σήκωνε. Το είχα κάνει σε έναν φίλο μου και λιώσαμε στα γέλια!

το θρεντ του 12χρονου… σορρυ ρε παιδια…μα ΦΑΡΣΕΣ ??..ελεος… :roll:

Ε, προφανώς! Εγώ όταν έκανα αυτό που περιγράφω ήμουν 13-14 :stuck_out_tongue:

Το κορυφαιο ηταν οταν ειχα παρει τηλεφωνο και το σηκωνει μια τυπισσα…Λεω 1-2 βλακειες και ζηταω την Μαρια. Ε οντως ειχε κορη Μαρια :lol::lol::lol:

ημουν καμμενος μικρος και ειχα πεθανει στις φαρσες ωσπου το παραεκανα και ειχα λιγα ευτραπελα οποτε το εχω κοψει το αθλημα εδω και καμποσα χρονακια. εχω παντως απιστευτο υλικο ηχογραφημενο!

οι φάρσες δεν έχουν ηλικία :stuck_out_tongue:

Θυμάμαι πριν χρόοοονια διακοπές στο χωριό και ένας φίλος είχε ταλέντο στις φάρσες. Με σοβαρό τόνο φωνής λοιπόν και χωρίς να τα χάσει ούτε λίγο έκανε τον αστυνομικό. Πήρε τηλέφωνο έναν φίλο μας που έκανε συχνά μαλακίες με τ’αυτοκίνητο και τού’πε ότι οι κάμερες τον είχαν πιάσει να κάνει κόντρες στην εθνική οδό και ότι το πρόστιμο ήταν πάνω από 1000 ευρώ + ότι επίσης θα πέρναγε από δίκη. Ο άλλος ψάρωσε αμέσως και ο “αστυνομικός” τού’πε ότι αν όμως εμφανιζόταν στο τμήμα της περιοχής του σε 20 λεπτά θα γλίτωνε την δίκη…και με ένα μικρό λαδωματάκι :stuck_out_tongue: Το παιδί συμφώνησε και ήταν έτοιμος να πάει. Ο φίλος μου του κλείνει το τηλέφωνο και τον παίρνει μετά από 20 λεπτά πάλι από άλλο κινητό για να του πει ότι η όλη φάση ήταν πλάκα… Περιττό να πω ότι έπεσε χοντρό βρισίδι και απειλές για όταν θα επέστρεφε ο φίλος μου στην Αθήνα και θα συναντιόντουσαν από κοντά :stuck_out_tongue: Επίσης, η όλη πλάκα ηχογραφήθηκε και όσοι είμασταν κοινό με το ζόρι κρατιόμασταν μην καρφωθούμε. Ωραίες εποχές, η χαρά της αθωότητας και της μαλακίας.