25η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Η 25η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι που διοργανώνει ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά ανοίγει τις πύλες της, την Παρασκευή 3 Ιουνίου και σας περιμένει να την επισκεφτείτε μέχρι και την Κυριακή 19 Ιουνίου.

Η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 19:00 μ.μ. μέχρι τις 23:00 μ.μ. και συμμετέχουν εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκειά της το Πασαλιμάνι γίνεται πόλος έλξης για τους φίλους του βιβλίου από την ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά και των Αθηνών.

Φέτος σκοπός είναι να αναδειχθούν τα κοινωνικά δίκτυα του βιβλίου, διοργανώνοντας την Πρώτη Συνάντηση Λεσχών Ανάγνωσης Πειραιά, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου. Επίσης με τη συνεργασία του Φωτογραφικού Αρχείου του Μουσείου Μπενάκη και του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου φιλοξενείται στο περίπτερο των εκδηλώσεων έκθεση φωτογραφίας από το αρχείο της Βούλας Παπαιωάννου.

Στον ίδιο χώρο οι μικροί φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να συμμετέχουν σε θεατρικό παιχνίδι, και οι μεγαλύτεροι να παρακολουθήςουν βιβλιοπαρουσιάσεις και συζητήσεις.

http://www.metrogreece.gr/News.aspx?a_id=18684&NewsType=6

http://www.pireastime.gr/%CE%A0%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CF%82/3479

Θα τιμήσουμε εννοείτε όπως πάντα τα τελευταία χρόνια. Φέτος έχοντας και λεφτά θα φύγουν αρκετά σε βιβλία! Ellanor αν και μακρυά, προσπάθησε να κατέβεις:D Θ

Περάσαμε εχθές, ωραία ήταν με περίπτερα όσο πέρυσι αλλά με ελαφρός καλύτερες τιμές στα περισσότερα βιβλία. Αρκετό κόσμο, ήταν βέβαια και υπέροχη μέρα για βόλτα στο Πασαλιμάνι.

Οι αγορές:
[B]Witchfinder, Η επιστροφή των δαιμόνων. [/B]
Το είχα δει σαν τίτλο σε διάφορα forums και είχα διαβάσει καλές κριτικές. Ως λάτρης του φανταστικού το τσιμπήσαμε.
[B]
Μαθηματικά Μυστήρια, η ομορφιά και η μαγεία των αριθμών.[/B]
Στο επίκεντρο του βιβλίου συναντάμε τους φυσικούς αριθμούς και τους αριθμούς “καταμέτρησης”. Ακολουθίες κλπ κλπ.

[B]Μη πας ποτέ στη Καζαμπλάνκα[/B]
Αστυνομικό Θρίλες, με βρετανικό χιούμορ. Συγγραφέας, ο απολαυστικός στη τηλεόραση και το θέατρο, πολύ καλός συνθέτης και πλέον συγγραφέας, Hugh Laurie. Από περιέργεια πιο πολύ το αγόρασα, να δω πως γράφει.

Μέχρι τις 19 είναι η έκθεση, όλο και κάτι ακόμα θα πάει για αγορά:roll:

Πω ρε φίλε! Κυκλοφόρησε επιτέλους η αυτοβιογραφία μου???

Θα πάω κι εγώ καμιά βόλτα μέσα στη βδομάδα αφου μένω και δίπλα. Η έκθεση του Πειραιά είναι παιδικό μου favorite που με πήγαινε η μάνα μου και έπαιρνα βιβλιαράκια. Ααααχ! Βέβαια, είναι αλήθεια ότι οι τιμές δεν είναι και πολύ καλές συνήθως, αλλά και μόνο βόλτα να κάνεις αξίζει άπειρα.

Και είσαι απίστευτος τύπος. Τα μαμάς όλα μέσα στο βιβλίο8)

Και δε λέει ούτε τα μισά μέσα. Να μαζευτούμε ένα βράδυ γύρω από την φωτιά στο δάσος να τα μάθεις όλα από τον γεροσοφό γουιτσφαιντερ. Θα έχει quest stars τους Guardian με τον βάρδο.

By the way όπως περνούσα προχτές με το αμάξι, πήρε το μάτι μου σε ένα περίπτερο αφίσα Warcraft. Το πρόσεξες καθόλου; Έχει όλη τη σειρά με τις νουβέλες; Πρόσεξες τιμές;

Κλασικά anubis:D Κλασικά έχει ίδιες τιμές όπως και στο internet Θα βρεις αρκετά από warcraft, δεν γνωρίζω και τη σειρά για να μπορέσω να σου πω ακριβώς αν τα είχε όλα, πάντως αρκετά. Εννοείτε το “Φανταστικό” Περίπτερο δεν θα σου κάνω έκπτωση ποτέ!.:stuck_out_tongue: Γενικά η anubis δεν είχε τόσα πολλά όσες άλλες φορές, βασικά είχε κια μικρότερο περίπτερο.

Κατάλαβα. Ρε γμτ το πρόβλημα μου με κάτι τέτοιες σειρές (warcraft, drizzt, forgotten realms γενικά) είναι ότι είναι πολύ γαμάτες αλλά δυσκολεύομαι να δώσω πάνω απο 10 γιούρα για κάτι που είναι μέτριας ποιότητας σαν έκδοση και θα το έχω διαβάσει σε 2-3 μέρες max. Θα τσεκαριστεί σίγουρα το περίπτερο πάντως.

Σε αυτό έχεις δίκιο, πληρώνουμε μετάφραση ουσιαστικά. Μπορείς πάντα με 5 ευρώ να πάρεις στα αγγλικά τα βιβλία και θα κάνεις και περισσότερο να τα διαβάσεις:p Αλλά ναι γενικά η anubis τσιμπάει τις τιμές. Αλλά είναι ναρκωτικά τα μαμημένα. Αν αρχίσεις δεν μπορείς να σταματήσεις :roll: Ευτυχώς που έχω δουλειά:p

Α ένα hail και στο τύπο που έβαζε μουσική. Dropkick ρεεεεε.

Ρε καμένε, το ξεκίνησες κιόλας? :stuck_out_tongue:
Πάντως όντως ωραία έκθεση, δεν είχα ξαναπάει αλλά ήταν ωραία οργανωμένη και είχε αρκετά βιβλία από κάθε εκδοτικό οίκο. :slight_smile:

Anubis ftw <3

Το πρόσεξες καθόλου; Έχει όλη τη σειρά με τις νουβέλες; Πρόσεξες τιμές;