Ψηφιοποίηση αναλογικού υλικού, ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω στα χέρια μου μία μπομπίνα 16κάναλη 1/2" (μισής ίντσας το πλάτος της ταινίας) και χρειαζόμαστε κάποιον που να έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό (ένα δεκαεξακάναλο μπομπινόφωνο recorder και ένα στούντιο) για να πάρουμε τα κανάλια σε ψηφιακή μορφή και να γίνει καινούριο master.

Το πρόβλημα είναι ότι αυτού του είδους τα μπομπινόφωνα προορίζονταν για ημι-επαγγελματική χρήση (η κατηγορία σε αυτό το μέγεθος ταινίας δηλαδή) με αποτέλεσμα, έχοντας ρωτήσει σε πάνω από 100 στούντιο σε Αθήνα και Θεσαλλονίκη δεν καταφέραμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

Μπομπινόφωνα και στούντιο βρήκαμε, αλλά όχι κατάλληλα να μπορούν να παίξουν αυτήν την κατηγορία μπομπίνας. Παραλίγο να κανουμε τη δουλειά μας στα Studio Sierra αλλά δυστυχως δεν λειτουργούσε πια το μπομπινόφωνό τους.

Θερμή παράκληση, όποιος γνωρίζει κατι και μπορεί να βοηθήσει θα είμασταν υπόχρεοι.

Έστω και σκέτο player μπομπινόφωνο μισής ίντσας (μόνο για αναπαργωγή δηλαδή) προς το παρόν θα μας έκανε τη δουλειά.

Κάποια στούντιο μας παρέπεμψαν στα Studio Praxis, δυστυχώς όμως δεν απάντησαν ποτε στα δεκάδες τηλεφωνήματα που τους κάναμε.

Ευελπιστώ λοιπόν σε κάποια βοήθεια από εσάς εδώ μέσα που είστε και πιο πολύ της “γύρας” πλέον, απ΄ότι εμείς.

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

Γιάννης

Ρίξε και μια ματιά στο noiz.gr, ρώτα και κει κάποιος παίζει να ξέρει κάτι παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή necromayhem , αλλά δυστυχώς ρωτήσαμε και εκεί πριν από οπουδήποτε αλλού…
Τζίφος η δουλειά…:frowning:

Αυτό [U][B]εδώ[/B][/U] το τσέκαρες;

Ψάξε και ρώτα επίσης αν έχεις καναν γνωστό γνωστού που σπουδάζει σε τίποτα ΙΕΚ ηχοληψίας μπας και παίζει και από κει κάτι.

Πραγματικά 1000 ευχαριστώ φίλε μου, αλλά και εκεί δοκιμάσαμε και υποτιθεται περιμένουμε ακόμα απάντηση…

Και να μη βρούμε κάτι από αυτούς, θα περάσουμε και από εκεί αυτοπροσώπως να ρωτήσουμε:)

Όσο για γνωστούς γνωστού έχω ρωτήσει άπειρους μιας και ο αδελφός μου έχει σπουδάσει Ληξούρι και όλο το συναφι του επίσης που είναι αποφοιτοι τέτοιων ΙΕΚ και άλλων σχολών ηχοληψίας, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν μπόρεσε όμως να βρει κάτι. Εννοειται ότι περάσαμε από όλους αυτούς πριν καταλήξουμε εδώ…

Κατάλαβα μαν παλούκι =/

Θα ρωτήσω και γω έναν γνωστό μπας και. Κουράγια.