Χωρίς σάλτσες και μαλακιούλες: Anathema, Pink Floyd, Porcupine Tree, λίγο Radiohead, Katatonia, Paradise Lost, Διάφανα Κρίνα και λίγο από Madrugada. Και άλλα, όμως κυρίως αυτά. Επίσης δεν αποκλείω καμμία περίοδο των συγκροτημάτων που ακούω. Π.χ. λατρεύω τα The Silent Enigma, Brave Murder Day και (ναι μέχρι και αυτό) Lost Paradise, αλλά γουστάρω και τα We Are Here Beacause We Are Here, Night Is The New Day, Faith Divides Us - Death Unites Us (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε).
Από ενδιαφέροντα δεν παίζει να βρεθεί σύντροφος σε αυτό το φόρουμ, καθώς δεν πολυπαίζω videogames και πέρα από μουσική, ασχολούμαι με το άθλημα που κλωτσάν το τόπι και ειδικότερα παρακολουθώ ΜΟΝΟ την περίφημη και ξακουστή Eredivisie (Eredivisie = Α’ Εθνική Ολλανδίας). Καμία απολύτως επαφή με το ελληνικό πρωτάθλημα.
Και μια χρήσιμη πληροφορία: Όποιος θέλει να εξασφαλίσει την αντιπάθειά μου, δεν έχει παρά να πει κακή κουβέντα γοα τους Anathema και καλή για τον Άγιαξ. .&-
Εγω θα σε στεναχωρησω χωρις να ασχολουμαι βεβαια πολυ με το ολλανδικο ειμαι Αγιαξ!!!Αλλα ρε θηριο μονο ολλανδικο βλεπεις;;Ουτε καν premier league και primera division;;;