Πανελληνιες

σημερα στην κοινωνιολογια.δεν η3ερα το 2ο θεμα και ηθελα απλα να γραψω μαλακιες.η ερωτηση ηταν "ποιοι ειναι οι τροποι προσαρμογης συμφωνα με τον μερτον"η κτ τετοιο τελος παντων.εγραψα λοιπον οτι οι τροποι ειναι ο χαμελαιοντιος,ο νυχτεριδιος και ο γκασμικος.ο χαμελαιοντιος αποσκοπει στην προσαρμογη του ανθρωπου στο ε3ωτερικο περιβαλλον αντιθετα με τον νυχτεριδιο που επικεντρωνεται στην παραγωγη τις νυχτερινες ωρες.ο γκασμικος πηρε το ονομα του απο τη λε3η γκασμας.ο μετρον εδωσε το ονομα του στο “μεριτον” ειδικο ε3αρτημα που κανει “πστ”,“πστ” και μουσκευει ρουχα.

έγραψες τέτοιο πράγμα… 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ε, δεν έχεις το Θεό σου… :lol:

μου την εσπαγε αφανταστα η καθητητρια και παντα ηθελα να το κανω αυτο!ελπιζω να γραψω και καμια αλλη βλακια στα αρχαια.

Β’ Λυκειου ενδοσχολικες στα θρησκευτικα ειχε ερωτηση τι ειναι το Ατμαν,η Μοξα και κατι αλλο…Εγω απαντησα οτι το Ατμαν δεν ξερω τι ειναι,αλλα μου θυμιζει τον Μπατμαν,η Μοξα ειναι κατι πολυ ιερο και δεν κανει να πω τι ειναι και το αλλο του λεω θα το βρειτε στο βιβλιο.Ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πηρα 9…!

To Ατμαν το θυμαμαι!!!
Εμεις λεγαμε πως ειναι ο ξάδερφος του Μπατμαν! :lol: :lol:
Καλα τα Θρησκευτικά της Β’ Λυκειου ειχαν τραγικές ορολογίες…

εμενα μια καθηγητρια θρησκευτικων με ειχε αφησει στην ιδια ταξη(ευτιχως περασα με γενικο) γιατι ολη την διαρκεια της χρονιας της ελεγα για τις αποψεις του Ian Anderson k για το Aqualung…

εμενα μια καθηγητρια θρησκευτικων με ειχε αφησει στην ιδια ταξη(ευτιχως περασα με γενικο) γιατι ολη την διαρκεια της χρονιας της ελεγα για τις αποψεις του Ian Anderson k για το Aqualung…[/quote]
A καλα πού ν’ ακουσεις και τη δικια μου περιπτωση!!
Α’ Λυκείου ο Παπάς που μας εκανε μαθημα μ’ εβγαλε εκτος ταξης και με ποινολογιο επειδη επαιζα το ‘‘Εδώ παπας, εκει παπάς’’. Εμεινα εγω… :stuck_out_tongue:

Εγώ είχα έναν μαθηματικό που όποτε έμπαινε στην τάξη μου έλεγε παίδι μου εσύ είσαι καλλιτέχνης δεν χρείαζεται να κάθεσαι για μάθημα… και μια μέρα μου δώσε και λεφτά να πάω για καφέ στην καφετέρια απέναντι από το σχολείο…
:lol: :lol: :lol:

([size=1]βασικά κανένας καθηγητής δεν με ήθελε στην αίθουσα και΄έκαναν οτι μπορούσαν για να με ξεφορτωθούν)[/size]

Princess_of_the_dawn:
A καλα πού ν’ ακουσεις και τη δικια μου περιπτωση!!
Α’ Λυκείου ο Παπάς που μας εκανε μαθημα μ’ εβγαλε εκτος ταξης και με ποινολογιο επειδη επαιζα το ‘‘Εδώ παπας, εκει παπάς’’. Εμεινα εγω… Razz

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εμενα ηταν και λιγο βλαχος και μετρουσαμε ποσες φορες θα πει σε καθε μαθημα εκκλιησια,χριστιανιισμος κτλ κτλ
:smiley:

:lol: :lol: :lol:
Απο βλαχια αλλο τιποτα στο σχολειο μου…
Υπηρχε -και υπαρχει ενας- μαθηματικος που σε καθε μαθημα ελεγε 40 με 50 φορες τη λεξη ‘‘νταξει’’, δηλαδη:
-’‘Θα κανετε την ασκηση 2 απο σελιδα 29 του βιβλιου νταξει?’’
-’‘Θα τη λυσετε οπως το παραδειγμα νταξει, απο το βιβλιο νταξει?’’
-’‘Νταξει θα σταματησεις να μιλας παιδι μου μη σ’αλλαξω θεση…νταξει…αντε μπραβο’’ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ!!
Σε γενικες γραμμες ομως ημουν φρονιμο παιδι O:) . Οσα ποινολογια ειχα ηταν απο καθυστερησεις το πρωι ή επειδη γελουσα και εκνευριζα τους καθηγητές… 8-[ κατα τ’αλλα υπηρξα σκοτεινη προσωπικοτητα (με την καλη εννοια) οπως μου ειχαν πει…

Ποσο χαιρομαι που μιλαω σε παρελθοντικους χρονους!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν σε είχα μαθητή, θα σε περνούσα χωρίς δεύτερη σκέψη! Μόνο και μόνο για το γέλιο που θα με έβγαζε από την ανία… :lol: :lol: :lol: Εύγε, παιδί μου… :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Σημερα ειναι η τελετη αποφοιτησης…

σημερα στα θρησκευτικα κτ ελεγε το θεμα της αναπτυ3ης για το γαμο αλλα επρεπε να ειχες διαβασει για να απαντησεις,αρχησα να λεω πραγματα που ισχυουν αλλα δε νομιζω να τα ελεγε το βιβλιο και γραφω στην κατακλιδα: ο γαμος αποσκοπει στην αυτοολοκληρωση του ανθρωπου πραγμα που τον φερνει σε κατασταση ψυχικης νιρβανας (ή μεταλλικας αν προτιματε,δεν το εγραψα αυτο γμτ γτ δεν το σκεφτηκα),οι μουσουλμανοι το ονομαζουν μο3ικη νουκλεονη

:slight_smile: :lol:
Τον έστειλες τον καθηγητή!

Απο σημερα ξεκιναι η ασωτη ζωη!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ρε τι μαλακιες ειναι αυτες που ακουω?παιζει την πεμπτη να βγουν τα αποτελεσματα??

Όχι, παίζει να βγουν και από αύριο. :cry: ](*,)

Θα πάμε να γράψουμε τα ειδικά μαθήματα με τέλεια ψυχολογία. :evil:

Εμένα ήδη με έπιασε ο κόμπος στο στομάχι. :-&

Καλύτερο θεολόγο από τον παλαί-ποτε Μουστάκη που αλονίζει σε κανάλια τύπου Alter(στάνταρ κάπου τον έχετε πετύχει…) δεν εχετε συναντήσει. Κατ’αρχήν του έγραφες μια συνταγή μαγειρικής και έπαιρνες 20. Εγώ δεν πάτησα ποτέ στο μάθημα του στην ώρα μου-καθόμουν στην τουαλέτα και κάπνιζα και μετά γύρναγα στην τάξη λέγοντας “Συγνώμη κύριε-η γυναικεία φύση.Καταλαβαίνετε φαντάζομαι…”. Αλλά νομίζω πώς αυτό που θα γραφτεί στην ιστορία είναι μια από τις τελευταίες μέρες του σχολείου που πάει η απουσιολόγος και του λέει “Κύριε έχουμε θεατρικό να παρουσιάσουμε-όλο το τμήμα θα λείπει αλλά σας παρακαλώ μην βάλετε απουσίες γιατί έχουν μαζευτεί πολλές αδικαιολόγητες και πουυυ να τρέχουμε να δικαιολογούμε τώρα…” Περιττό να αναφέρω ότι 30 άτομα είχαν πάει για καφέ.
Στα αξιοσημείωτα ότι πριν βγει σε εκπομπή μας ρώταγε να του πούμε τι να απαντάει… :stuck_out_tongue:

Μην αγχώνεστε για τα αποτελέσματα ΟΛΑ θα πάνε καλά-σας έχουμε ευλογίσει εμείς οι ΑΕΙτες (τόσο καιρό τι κάναμε? Τζιτζίκια πεταλώναμε??). :stuck_out_tongue:
Μου φαίνεται νωρίς πάντως να βγούν από τώρα, εμάς (τόοοτε :P) είχαν βγει 1η-2η βδομάδα Ιουλίου νομίζω…