Πανελληνιες

Aβα Περλε.

Μπραβο νεκρομπουρμπουρουμ!

Μπραβο νεκρο!:slight_smile:
Πειτε και οι αλλοι ρε, αντε.
Δυο φιλοι μου που ηρθαν εδω να υπολογισουμε μορια κλπ τα πηγαν αρκετα καλα. Ο ενας μαθητης του 15 γενικα εβγαλε 17770 5ο πεδιο. Και τετοια ομορφα.
Wish us luck, ειμαστε οι επομενοι.

κλαπ κλαπ κλαπ… :lol:

η αρτα ειναι ομορφη πολυ, και εχει κανα δυο τουμπανα ροκαδικα…εισαι διπλα στα γιαννενα που γαμανε, σχετικα κοντα θεσσαλονικη, διπλα στο ιονιο, μια αρα…

1. Αντε γεια λεμε!

Συγχαρητηρια και στους 2.Timeous αγορι μου το καψες αλλα χαλαλι.
Καλη φοιτητικη ζωη παιδες !

Εεεετσι:D

Gratz Νεκρο και Τιμεους!

Ευγε οντως :open_mouth:

Σοβαρα παντως, δεν το εκαψα. Οχι το κλασσικο που λενε ολοι, αλλα πραγματικα.

Τρανο επιχειρημα το εξης: Ενα κυριακατικο πρωινο του Μαρτη ξεκινησα απο την ομορφη πολη του Βολου για την Αθηνα, με σκοπο να δω τους Exodus-Entombed-Sabbat. Αρκει? :roll:

Συγχαρητίρια παίκτη! Και ποιά σχολή σκέφτεσαι?

Ηλεκτρολογων Μηχανικων και Μηχανικων Η/Υ στην Θεσσαλονικη.

χαχ σύμτωση! Έγω είμαι σ’ αυτή τη σχολή της πάτρας. Καλώς λοιπόν, καλή επιτυχία και να περάσεις εκεί!

P.S: Την πιάνεις στάνταρ…

:lol:

εκει ειμαι

θα φας καλα :stuck_out_tongue:

οχι φιλαρακο δεν εννοω γκομενες, ξεχνα τες στο ημμυ
εννοω ανδρικα μορια :razz:

Ισχυει,νομιζω διοργανωνονται μηνιαιοι αγωντες κονταρομαχιας με τους Μηχανολογους και ο νικητης παιρνει τζαμπα εισοδο για παρτυ της φιλοσοφικης.

διοργανωνονται και εκδρομες στο παιδαγωγικο :!:

Ναι,εκει κανουν προπονηση για τους αγωνες.

και τα τεφαα τι τα εχουμε?

βεβαια εκει θελεις β(υ)ζα για να πας…ειναι σαν εξωτερικο ενα πραμα

Ντάξει τώρα ξύπνησα χθες το ξενυχτήσαμε κλασικά

19620 εγώ… περνάω ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ

Οk πιστεύω ότι για τα δικά μου standards το διάβασμα που έκανα ήταν αρκετό, τελικά έφτασε και με το παραπάνω.

Καλές αποφάσεις τώρα.

^ ΘΕΟΣ!

Και η άποψή μου (άσχετος με ΕΜΠ), αλλά γνωρίζοντας ανθρώπους που σπούδαζαν ή σπουδάζουν εκεί, είναι ότι κάνεις πολύ καλή επιλογή.

Συγχαρητήρια σε όλους. Και κυρίως για την προσπάθεια, γιατί δεν κρίνονται όλα στη ζωή εκ του αποτελέσματος.:wink:

Isis θενξ για της πληροφοριες που με αρεσαν αρκετα!:smiley:
Timeous και Leviathan μπραβο ρε ωραιοι!:D:D
Mε περασατε 10000 μορια αλλα χαλαλι!:pAντε με το καλο τα μηχανογραφικα και αντε με το καλο να παμε εκει που γουσταρουμε και αντε με το καλυτερο να περασουμε γαμω εκει!:):smiley: