Περασαααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Φιλολογια - Παιδαγωγικα - Ψυχολογια Ιωαννινων
http://www.ypepth.gr/docs/baseis2009_090825.xls
:ppppp
Περασαααααααααααααααααααααααααααααααααααα. Φιλολογια - Παιδαγωγικα - Ψυχολογια Ιωαννινων
http://www.ypepth.gr/docs/baseis2009_090825.xls
:ppppp
219 HΛΕΚΤΡΟΛOΓΩN MHXΑΝΙKΩN & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 19004
Ωραιο πραγμα να χανεις την σχολη για 10 μορια…
Παω Πατρα τωρα, συμφοιτητης με τον Worst Enemy
πωπω, βούλιαξε το σάητ του υπουργείου ε :lol:
καλή επιτυχία παίδες.
HMTY περνάς ω ρε;
Nai nai
Ωραία θα είσαι συμφοιτητής με εμένα και τον heatseeker τότε!!!
Ξεσκιζεσαι ολη τη χρονια και γραφεις 18600 για να περασεις ΞΑΝΘΗ, στην αλλη ακρη της Ελλαδας.
(οχι εγω εννοειται ε, μια φιλη)
Η ΑΣΟΕΕ μου ανεβηκε καμια τρακοσαρα, 17037 εφτασε απ’οτι θυμαμαι, ελπιζω να μην ανεβει κι αλλο του χρονου.
Timeous μια χαρα εισαι στην Πατρα, τα καλυτερα λογια εχω ακουσει
Απο τους μαλάκες τους Φυσικούς με τα στριφτά μουσάκια;!
Πείτε βάσεις για Αρχιτεκτονική Αθήνας & Θεσσαλονίκης.
edit: άκυρο, κατέβηκε το xl.
Χαχαχαχαχα οχι Απο διαφορους γνωστους εις την μαγευτικην Πατραν. (κι εγω ψηνομαι να τη βαλω μηχανογραφικο:D)
BAN :
APXITEKTONΩN MHXANIKΩN ΕΜΠ
ΗΜ.
22583
233
APXITEKTONΩN MHXANIKΩN ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΗΜ.
22212
τα κλιμακούμενης δυσκολίας θέματα είναι απαραίτητα πιστεύω. αλλά μετά θα γκρινιάζει ο κόσμος ότι δυσκολεύονται τα παιδιά ξέρω γω.
Και εγω πιστευω πως θα ειναι μια χαρα στην Πατρα, αλλα μονο και μονο που χανεις την αλλη σχολη για 10 μορια, σπαζεσαι…
Σκατά στην Πάτρα λοιπόν, όλοι εκεί πέρασαν.
Καλά δεν γινόταν η αρχιτεκτονική Αθήνας να πέσει 500-600 μόρια; =p
Εσενα τι σε νοιαζει ρε, εδινες;
E μπορεί να περίμενε κανά γκομενάκι να του έρθει Αθήνα ο άνθρωπος
Oh yes! Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πειραιάς). Εκατοστός -δηλ. προτελευταίος- μπήκα.
Η αδερφή μου Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ. Ανέβηκαν αρκετά οι βάσεις. Μόνο στις θεωρητικές σχολές απ ότι είδα είχαν λίγη πτώση (νομικές, ψυχολογίες κλπ.)
Μεγαλη πτωση στις αστυνομικες σχολες. Εφτασε το σκατο στην καλτσα, χοχοχοχοχοχοχοοχχοοχοχοχο :lol:
συγχαριτηρια σε ολους παιδια
εγω περασα στο τμημα λαικης κ παραδοσιακης μουσικης στην Αρτα.
ηταν η πρωτη μου επιλογη,εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τη συγκεκριμενη σχολη.
απο την αλλη στη θεσσ/νικη σπουδαζει η αδερφη μου,εχω γνωστους και φιλους,θα ειναι κ η κοπελα μου εκει,και οπως και να το κανουμε ζηλευω λιγο για ολα τα παραπανω αλλα και για της επιλογες κ για τα διαφορα πραγματα που προσφερει η πολη.
τεσπα καθε σαββατοκυριακο εκει το κοβω να’μαι…
εχει καποιος απο δω σπουδασει/ζησει καθολου στην Αρτα?
Αν ναι θα το εκτιμουσα πολυ να μου πει πως περασε,τι υπαρχει εκει κλπ,γιατι εγω μια φορα πηγα για ελαχιστα…
Nατος ο αποπανω δικος μου!
Και γω Αρτα φιλος, Τεχνολογιας Πληροφορικης & Τηλεπικοινωνιων!Αυτο ηθελα και το ειχα σχεδον σιγουρο οτι θα ειμαι εκει απλα επρεπε να επιβεβαιωσω τι εξαμηνο θα ειμαι και ευτυχως ειμαι πρωτο γιατι αλλο δε την παλευα εδω!Τωρα για την πολη μικρη ειναι οποτε αμα εχεις μεγαλωσει σε μεγαλη πολη θα σου φανει καπως.Εγω σε μικρη πολη μεγαλωσα οποτε παω στα ιδια!
Ψησου για κανα σχημα να τα σπαμε παρεα!
Ξερει κανεις τι παιζει με την επιδοτηση για τους υπολογιστες αναλογα την σειρα εισαγωγης?