Οποιος στις συναυλιες

…τραβαει βιντεο με το κινητο του ολη την ωρα

ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ

.&-

ΣΥΜΦΩΝΩ!!! Εχει γεμισει το youtube κουνημενα βιντεακια “κουνημενων” λες και εχουν παρκινσον.Που πας ρε καραμητρο με τα 2 & 3 megapixel να τραβηξεις βιντεο?? Ναι στους οργανωμενους με τις καμερες που τραβανε ολοκληρες συναυλιες και εχουμε σωστα bootleg.Αει σιχτηρ πια,ευχαριστηθειτε συναυλιες ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Συμφωνω απολυτα!!!Ολοι η ουσια ειναι τα αισθηματα που νιωθεις οταν ακους το αγαπημενο σου συγκροτημα πραγμα το οποιο χανεις αν το μονο που κοιτας ειναι να τραβηξεις βιντεο και φωτογραφιες

Εκπληκτικό εισαγωγικό ποστ, γεμάτο αντρίλα. Ο κόσμος που τραβάει καναδυο βιντεάκια με την κάμερα, και όχι όλη τη συναυλία, και μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες, κάτσε να σκεφτώ, χμ, τι τον κάνει αυτό, αν όχι αδερφή κατά το ήμισυ? Μήπως bisexual???

Έλεος παιδιά, πείτε οτι σας ενοχλεί το να χει τα χέρια του ο άλλος υψωμένα μπροστά και αφήστε τα σιρόπια περί χαμένου συναισθήματος κλπ (και σ’αυτό θα πρότεινα σε όσους τραβάνε βίντεο κλπ, απλά να έχουν την κάμερα στο ύψος των ματιών τους - έτσι δεν ενοχλείται κανείς - και αν πια λίγο την υψώσει για να τραβήξει μια φωτό, ε, δε χάλασε και ο κόσμος).

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=1928

:lock: