ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ-ΕΝΤΑΥΘΑ

Καλημέρα σας αξιότιμοι κύριοι & κυρίες,

λαμβάνω το θάρρος να κάνω κάποιες παρατηρήσεις για τα “φεστιβάλ” σας,μιας και εδώ και χρόνια καταθέτω τον οβολό μου αλλά φως δεν βλέπω!!!

Λοιπόν,φυσικά γνωρίζω πως δεν είστε φιλανθρωπικά σωματεία αλλά δεν είναι κακό να παίρνετε και μερικά ρίσκα…Εξηγούμαι:

Πέρυσι και πρόπερσι τα φεστιβάλ πήγαν μια χαρά και δόξα τω θεώ χεστήκατε στο τάλιρο!(επειικώς…)

Και τί βλέπουμε φέτος;Αντί να ρισκάρετε,να φέρετε νέο αίμα,τρώμε στη μάπα μία από τα ίδια!!!ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!

Δόξα τω θεώ,το μέταλ συνεχίζει να βγάζει σπουδαία γκρουπ που έχουν όρεξη και κέφι για λάϊβ-ρίξτε και καμιά ματιά στη γείτονα Ιταλία να δείτε τί θα πεί φεστιβάλ!

Άσε που είναι και πάμφθηνα(μιας και είστε και καρμίριδες!)Ακολουθεί λίστα μιας και είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνετε από κακή πρόθεση αλλά από …ΑΓΝΟΙΑ!!!

RIVERSIDE,PAGANS MIND,SONATA ARCTICA,COMMUNIC,PANTOMIND,DREAMSCAPE,WOLVERINE,WOLFMOTHER ,άσε τα ελληνικά FRAGILE VASTNESS,HORIZONS END ΚΛΠ,ΚΛΠ.

Αφού δεν φέρνετε τους Ac Dc,Rush,Tool,τουλάχιστον να δούμε τα γκρούπ που είναι στα ντουζένια τους ΤΩΡΑ ,και όχι στα 50 τους!!!

Αυτά τα ολίγα και λυπάμαι άν στενοχώρησα κάποιους…τα αισθήματα είναι αμοιβαία…

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Μια χαρά τα λες, μια χαρά τα γράφεις.
Εγώ είμαι τεράστιος οπαδός των Horizon´s End … έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές τους έχω δει ζωντανά.
Τα ονόματα που γράφεις ωστόσο, με δυσκολία θα γέμιζαν το An Club στην Αθήνα. Δύσκολα να έρθουν αυτοί για festival στην Ελλάδα. Πάρα πολύ δύσκολα. Θα πρέπει το roster να έχει καμιά 30-αριά ονόματα κι αυτοί να βγούνε από τις 10 το πρωί να παίζουν. Αυτό δεν έχει να κάνει με τη μουσική τους αξία φυσικά. Μην με παρεξηγήσεις. Πόσες κόπιες έχουν δώσει οι Dreamscape στην Ελλάδα; Εγώ δεν θυμάμαι καν συνέντευξή τους κάπου, αν και μπορεί να κάνω λάθος.
Να κράζεις που δεν ανακοινώνονται τα roster ΕΓΚΑΙΡΩΣ έτσι ώστε ο καθένας να τακτοποιήσει τις δουλειές του (άδειες, διακοπές, λεφτά, εισιτήρια). Να κράζεις που έχει ακυρώσεις επί ακυρώσεων, αλλαγές επί αλλαγών … και άλλα πολλά. Να λέμε όμως και τα καλά … πέρυσι ήρθανε σχεδόν όλα τα HOT ονόματα και … φέτος κανένα χαχαχαχαχαχα. Το θέμα είναι να έρχονται αυτοί που είναι “ζεστοί” φίλε. Εκεί είναι η μαγκιά.

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ…ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ρε σύ By-Tor τι Riverside, Pagan’s Mind, Fragile Vastness κλπ λές… Πές καλύτερα Metallica, Maiden, Priest κ.ο.κ να σε καταλάβουν όλοι… :?

Προσθέτω στα πρoηγούμενα: Adagio, Magnitude 9, Kenziner, Vanden Plas, Andromeda, Enchant, At Vance, Mystic Prophecy Thunderstone, Jacobs Dream κ.α. Επίσης και κάποιους άλλους οι οποίοι μπορεί να μην είναι στο “up” της καριέρας τους αλλά αξίζει να τους δούμε: Evergrey, Symphony X, Royal Hunt, Morgana Lefay, Artension, Brainstorm…

[size=1]Y.Γ. Δικός μου είσαι μου φαίνεται[/size] :wink:

Όλα τα σχήματα που αναφέρεις είναι ένα κι ένα. Μόνο τους Thunderstone θα έβγαζα εγώ από τα ονόματα που γράφεις και θα έλεγα Tad Morose.
Το νέο Adagio να ξέρεις ότι είναι μάπα πάντως. Πολύ κακό άλμουμ. Αντίθετα το νέο Andromeda είναι όπως πάντα δισκάρα και επιτέλουςςςςςςςςςςςςς βγαίνει μετά από χρόνια αναμονής.

Να πώ την αλήθεια δεν έχω ακούσει ακόμη τα καινούρια albums από τις 2 αυτές μπάντες… οπότε δεν μπορώ να εκέρω άποψη. Όσο αφορά τους Adagio πάντως είναι δύσκολο να ξεπεράσεις τα Sanctus Ignis & Underworld!

Χαχα,δίκιο έχεις φίλε μου!
Τί λες τώρα!Symphony-X,Andromeda!!!Μα δεν παίζουν βλακ-γιουρο-νου…χαχαχα!Άσε που δεν πιάνουν και το όριο ηλικίας…δεν κλείσαν τα 55…χιχιχιχι!!!
Κατά τα άλλα,προσυπογράφω και είναι καιρός να πιέσουμε κι ΕΜΕΙΣ όσο μπορούμε!Διαφορετικά θα φταίμε εμείς και μόνο εμείς…καιρός να αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του…για να δούμε…περιμένω συμμετοχή και ιδέες…
Metal is progress

Ποιο Sanctus Ignis και Underworld;;;;;
Φίλε, ξέχασέ τα αυτά … δυστυχώς. Έφυγε ο David Readman και άλλαξαν τα πάντα. Δεν σου κάνω πλάκα. Δεν θέλω να σου πω πώς ακριβώς ακούγεται το τελευταίο τους άλμπουμ, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα προαναφερθέντα. Να περιμένεις και gothic επιρροές και μερικά γρυλίσματα και άλλα διάφορα. Θα μου πεις, κάτι τέτοια είχαν παίξει και στην προ-David Readman εποχή, στο “Romantic Serenades”, ε τα ίδια χάλια έχει το “Dominate”.
Εδώ δεν ενθουσιάζει καν το “Revenge” του Vitalij Kuprij … τι να σου πω;;;
Το Andromeda πάντως είναι δισκάρα. Όχι τόσο πολύπλοκο όσο το “II=I”. Είναι λίγο πιο στρωτό. Πιστεύω θα αρέσει στα σίγουρα.

Μόνο που εδώ δε μιλάμε για τους συγκεκριμένους δίσκους βρε παιδιά! 8O
Δεν είναι τόσο δύσκολο πια να μείνουμε εντός θέματος. Θες να μιλήσεις για κάτι άλλο, ψάξε για αντίστοιχο topic και αν δεν υπάρχει ξεκίνησε το. So simple.

Εντάξει ρε σύ kourou κι εγώ δεν γουστάρω να ξεφευγει ένα θέμα από τον αρχικό προορισμό του αλλά εδώ πέρα δεν έχει γίνει και κανένας μεγάλος “εκτροχιασμός”… Με βάση τις μπάντες που πρότεινε ο Βy-Tor ότι θα μπορούσαμε να δούμε live, προσθέσαμε κάποιες επιπλέον και κατ’επέκτασιν συζητάμε και για τα albums τους. Δε’νομίζω να είναι και καμία μεγάλη “ολίσθηση”…

[quote=“JoeBlack”]
Τα ονόματα που γράφεις ωστόσο, με δυσκολία θα γέμιζαν το An Club στην Αθήνα. Δύσκολα να έρθουν αυτοί για festival στην Ελλάδα. Πάρα πολύ δύσκολα. Θα πρέπει το roster να έχει καμιά 30-αριά ονόματα κι αυτοί να βγούνε από τις 10 το πρωί να παίζουν. /quote]

Συγγνώμη φίλε μου,αλλά αν η Ολλανδία έχει 3(!) prog festivals και μεις δεν αντέχουμε ούτε 1,καλά να πάθουμε,είμαστε άξιοι της μοίρας μας…Εγώ πάντως διαφωνώ και πιστεύω πως ο κόσμος έχει όρεξη να ακούσει κάτι διαφορετικό…

Και με την ευκαιρία να στείλω τα “χαιρετίσματα” σε όλους τους εστετ προγκοπατέρες(!ωραία ακούγεται τελικά,χαχα) ,όπου κι αν βόσκουν…Εδώ θα φανεί πόσο νοιάζονται τελικά και για το μεταλ και για τους αναγνώστες-ακροατές τους…Αυτά…

Φυσικά καλά να πάθουμε χαχαχαχαχαχα.
Αλλά μη νομίζεις πως αυτά τα λεγόμενα festivals στο εξωτερικό μαζεύουν κόσμο. Μεγάλο λάθος. Έχω παραβρεθεί στην Ολλανδία για συναυλίες prog σχημάτων. 150-300 άτομα ήταν το κοινό (ακόμη και στους δημοφιλέστατους εκεί Arena). Υπάρχουν άλλοι λόγοι που διευκολύνουν τα πράγματα και τους γνωρίζουμε. Οι Rotting Christ ολομόναχοι στο Rodon μάζευαν περισσότερο κόσμο από festivals σαν τα Keep It True ή Doom Shall Rise. Μην σε ξεγελάει το γεγονός πως είναι festivals … η προσέλευση του κόσμου δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία των περιπτώσεων με τα μεγάλα festivals. Τον Οκτώβριο του 2004 (αν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος) έπαιξαν στην Θεσσαλονίκη οι Fragile Vastness με Horizon´s End, Uthull και άλλους … μιλάμε για γαμάτα και κορυφαία ελληνικά ονόματα. Για εμένα μπορεί κάποια από αυτά να είναι ανώτερα και από αντίστοιχα ευρωπαϊκά. Πώς ανταποκρίθηκε ο κόσμος.
Καλά να πάθουμε όπως είπες.

Μην αφήσεις τους Ολλανδούς Sphere Of Souls χωρίς να τους ακούσεις. Τρομερό prog δισκάκι.

Φίλε τα άκουσα τα καινούρια albums (για την ακρίβεια αυτή τη στιγμή τα ακούω) Φαντάζομαι καταλαβαίνεις με ποιό τρόπο τα βρήκα… Να φανταστείς κιόλας ότι είναι και τα 2 Japanese release πράγμα που μπορεί να σημαίνει πώς στην Ευρώπη μπορεί και να μην έχουν έρθει ακόμη!! Από τη στιγμή λοιπόν που δεν μπορεί να γίνει ούτε καν η διανομή των CD’s τους καλά, ας μην έχουμε αυταπάτες για συναυλίες :wink:
Όσο αφορά τα albums από τα οσα έχω ακούσει μέχρι στιγμής είναι καλά! Πάντως συμφωνώ ότι οι Adagio έχουν κάνει μεγάλη στροφή στον ήχο τους. (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό!)

Άκουσέ το καλά το Adagio και σύγκρινέ το με τις προηγούμενες κυκλοφορίες τους. Αντί να πάνε μπροστά, πηγαίνουν πίσω. To Adagio, το Vitalij Kuprij και κάποια άλλα τα έχω από αρχές Δεκεμβρίου και τα ακούω. Οπότε έχω σχηματίσει μία ολοκληρωμένη άποψη. Το Andromeda το έλαβα μέσα Ιανουαρίου και μου αρέσει πάρα πολύ. Αυτό βγαίνει σε λίγο καιρό από την Massacre Records. Με τους Adagio δεν ασχολήθηκα καθόλου και δεν ξέρω αν βρήκανε εταιρεία στην Ευρώπη. To “Revenge” του Vitalij Kuprij θα βγει από την Mascot Records, αλλά δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη πότε.

Φίλε JoeBlack μήπως ξέρεις τι απέγιναν οι Altura;

δόξα τω θεώ χεστήκατε στο τάλιρο!(επειικώς…)

Ας Δούμε DIDI ?!

ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ.
SAbbath, Λίγο κέρδος,
DURAN πολυ κέρδος,
ΜΟΒΥ, Τρελή Χασούρα,
GARBAGE ? MMANSON, Χασούρα.
KANSAS - 1500 άτομα !?!?!?! H Χασούρα !
ΣΙΣΤΕΡ/ACCEPT κτλ, μέσα και οι δύο μέρες…
KORN 2000 ;atoma ?

Λογικά δεν ξέρανε πού να τα βάλουνε τα έσοδα !!!

Άν και δεν πιστεύω πως δεν έβγαλαν κέρδη πέρυσι ,παρόλα αυτά έστω…

Και τί κάνουν φέτος…;;;Ξανά μανά τα ίδια και τα ίδια!!!Το δις εξαμαρτείν…που λέγαν και οι αρχαίοι ημών…

Άν δεν βγαίνεις ούτε με Sabbath,έ δεν θέλει και πολύ μυαλό…Θα πρέπει να φέρεις κάποιο μεγάλο ΣΥΓΧΡΟΝΟ γκρούπ…τέςπα…άς φάνε φέτος τον πούλο μπας και ξυπνήσουν…σόρρυ αλλά και η κοροϊδία έχει τα όρια της…

Cos I’m a metal fan doesn’t mean I’m an idiot…

Eagleheart … μπα όχι, δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει με αυτούς. Λυπάμαι.

2-4 Ιουνίου (3 ημέρες) είναι το Rock Hard Festival στο Gelsenkirchen με :

Εngel
Custard
Mercenary
Morgana Lefay

αυτοί είναι την πρώτη ημέρα απλά για προθέρμανση, να ζεσταθεί ο κόσμος (ακόμη κρύο και βροχές έχει εδώ). Οι Mercenary με Morgana Lefay δεν ακούγονται κι άσχημα … έτσι;

Legion Of The Damned
Gojira
Primordial
Caliban
Brainstorm
Nevermore
Sodom (Special Show με πυροτεχνήματα)
Bolt Thrower
Celtic Frost

ημέρα για όλα τα γούστα και με σχήματα που μας απασχολούν ήδη μέσα στη χρονιά.

Volbeat
Crucified Barbara
Beyond Fear
Evergrey
Finntroll
Soilwork
Fates Warning
Edguy
Dio

επίσης ημέρα για όλα τα γούστα και με κορυφαία ονόματα. Δεν χρειάζεται να φέρει κανείς τους Metallica ή τους Slayer για να συμπληρώσει ένα καλό και ενδιαφέρον roster. Ποιος δεν θα ήθελε να ξαναδεί τον Tim Owens και μάλιστα ΤΩΡΑ, Έχει φρέσκο CD στην αγορά.
Εισιτήριο;;;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ημέρες … 50 euros και 5 euros φόρος για προπώληση, ένα συνολάκι armani δηλαδή των 55 euros. Camping 13,75 euros μαζί με τον φόρο, θα έχει τεράστιες αγορές CDs/δίσκων μέσα METAL MARKT (αυτή ειδικά τη χρονιά έχει οργανωθεί κάτι πολύ special) κλπ. Εισιτήριο ημέρας 38 euros. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση να πάει κανείς για μια ημέρα μόνο.
Βγαίνει και το ανάλογο CDακι κάθε χρόνο φυσικά, το οποίο ο αναγνώστης/ακροατής λαμβάνει δωρεάν. Έτσι να το έχει ενθύμιο και να θυμάται τις καλές (αλλά και τις κακές πολλές φορές) στιγμές.