Περί σειρών γενικά

ευχαριστω.υποτιτλους εχει ε?

Μμμμ… δεν ξερω. Τα επισοδεια που εχω δει εγω ηταν χωρις υποτιτλους.

Για το καινούριο Blacklist (e14),

[SPOILER]Reddington για να απελευθερώσει την Keen :""""""""""") [/SPOILER]

κλάμα μόνο :’)

αναμένω την 4η σεζον του GAMES OF THRONES
Αν κρινω απο το τρείλερ πρέπει να λεει

Ναι ρε μαλακα,γελουσα νευρικα εκει,τεραστιος γαμω

http://www.imdb.com/title/tt0497298/?ref_=nv_sr_2 το ξεκίνησα εχτές… γάμησε άσχημα… 6 επεισοδια των 52 λεπτών το καθένα… είδα το 1ο… πολύ καλό μου φάνηκε… σήμερα θα δω τα υπόλοιπα λογικά αν βρω χρόνο… τσεκάρετε πάντως

Εχθές είχε πρεμιέρα και η 2η σεζόν του The Americans. Πάμε μωρή σειράρα!

Αντε επιτελους ξαναξεκινησε,γαμαει η σειρα. Και το Ρωσιδακι-ρουφιανος ειναι σκετο οφθαλμολουτρο.

ψάχνω καμιά σειρά drama με αρκετό action μέσα όπως π.χ. the americans αλλά όχι απαραίτητα με κατασκόπους και τέτοια. έχετε να προτείνετε κάτι καλό?

Εγώ προτείνω το Sons of Anarchy και το The Shield

thanks το κατεβάζω αμέσως. sons of anarchy έχω δει!

Ωραίο ρε μάγκες το black sails τα είδα και τα 5 επεισόδια σήμερα μονοκοπανιά και με γάντζωσε

Βλεπω και εγω το Black Sails.Δεν εχω δει το 5ο ακομα.
Ενω ειναι καλοφτιαγμενη η σειρα δεν με εχει ψησει ακομα.3-4 επεισοδια τωρα ειναι στο νησι και
ολο κατι παει να γινει και δεν γινεται.Οτι συμβαινει μεχρι στιγμης με αφηνει λιγο ξενερωμενο
γιατι τιποτα δεν δειχνει οτι θα ειναι το βασικο στοιχειο της σεζον.Το βλεπω δηλαδη να βρισκουν
την Urca de la Lima και να τελειωνει η σεζον.

το Helix το συνεχίσατε? λεει?

Ψιλομαλακιούλια τελικά. Πολύ μέτριο. Κρίμα γιατί το σενάριο κάτι έλεγε. Το συνεχίζω μόνο και μόνο για να δω που θα καταλήξει.

προσωπικά πάντως μ’ αρέσει περισσότερο τώρα που έχει αλλάξει η φάση αρκετά που δεν ασχολούνται μόνο το πως θα σωθούν απ’ τον ιό. αν είχε και καλύτερους ηθοποιούς (με εξαίρεση τον hatake που σπέρνει) θα ήταν κορυφή.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως οι τελευταίες σειρές που είδα ήταν το The Wire και το Breaking Bad, καθώς επίσης και το Δανέζικο Forbrydelsen, ποιά από τις παρακάτω σειρές μου προτείνεται να πιάσω μετά;
Broadwalk Empire, The Shield, Six Feet Under ή Mad Men;

The Shield

εγω boardwalk