Ειδα τα πρωτα 2 επεισοδια απο το SHIELD.Προβλεψιμα οσο δεν παει,αλλα αυτο το pointless action ειναι οτι πρεπει οταν την πεφτεις για υπνο.
^λωλ δεν εχεις ΙΔΕΑ τι λες.
σε λιγο καιρο δε θα σε πιανει ηχος απο τη ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ.
Σε αλλα νεα, βλεπει κανεις Adventure Time και αλλα τετοια ΠΑΙΔΙΚΑ;
Αν ναι, πρωτον, ελα να σε αγκαλιασω, νιωθω τοσο μονος, δεύτερον, να δεις ΑΥΤΗΤΗΣΤΙΓΜΗ, το Over The Garden Wall.
Ειναι τοσο τελειο που θελω να πεθανω. Ειναι ενα αμαλγαμα ΑΤ, αδερφων Γκριμμ και Μιγιαζακι τηγανισμενο στην Americana.
Δεκα δεκαλεπτα επεισοδια ειναι.
Giasonas ειλικρινα το προηγουμενο μου ποστ ηταν για γελια.Η ΣΕΙΡΑ ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.Μετα τα πρωτα 4 επεισοδια γινεται ολο και καλυτερη και ειμαι πλεον φανμποης.
[SPOILER]Πλροφοριακα στο αεροπλανο με την χαντ γκαρετ γουορντ σκεφτομουνα γελωντας,“ΧΑΧΑ φαντασου τωρα ο γουορντ να ειναι Hydra”.8O [/SPOILER]
[SPOILER]Επισης δεν ειχα καποια στεναχωρια γιατι τον γουορντ δεν τον γουσταρα καθολου,αντιθετως θα ημουν ΠΟΛΥ στεναχωρημενος αμα πεθαιναν Gemma-Fitz.Αν και ακομα δεν ξερω την κατασταση του Fitz[/SPOILER]
Giasonas λέει για το Shield, εσύ λες για το Agents of S.H.I.E.L.D.
So…That Happened.
Το statement παρεμενει ιδιο παραυτα.
oh my, παρεξηγησις. το S.H.I.E.L.D. οντως ειναι οτι πρεπει για υπνο, δεν παιζει ναχω καταφερει να δω ολοκληρο χωρις να με παρει.
Δε θα επρεπε να γινεται αυτη η συγχηση.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ OVER THE GARDEN WALL.
Νταξει… δεν ηξερα που να το βαλω … ας μπει εδω.
Hobbit meets The Office , απλα δειτε το :
επισης, σημερα ειχε νεο επεισοδιο Black Mirror… οσοι πιστοι και μη να το δουνε asap.
σκορπια σχολια για αυτα που εχω δει τους τελευταιους μηνες
Καταπληκτικα τα χριστουγεννιατικα [B]Wrong Mans[/B], [B]Doctor Who[/B] και [B]Black Mirror[/B]
Ικανοποιητικο και το κλεισιμο της [B]βιολετας[/B]
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθει να πετυχει ο Ricky Gervais με το [B]Derek[/B]. Σε αντιθεση με τη ταινια του [B]Hello Ladies[/B] του Merchant που ηταν αψογη.
Σουρεαλιστικα αστειες και με πολλους ωραιους χαρακτηρες και οι τρεις σειρες των Shearsmith και Pemberton ([B]The League of Gentlemen, Psychoville, Inside No.9[/B])
Φρεσκα και με ωραιο ρυθμο τα [B]You’re The Worst[/B] και [B]Broad City[/B]
Κλασικες αξιες τα [B]The Fast Show[/B] και [B]Peep Show[/B]
To[B] Silicon Valley[/B] δεν με εκανε να γελασω τοσο πολυ οσο διαβαζα
Η δευτερη σεζον του [B]Brooklyn Nine Nine[/B] μαλλον κατωτερη της πρωτης
Η εκτη του [B]The League[/B] απο τις καλυτερες ή ήξερα τι να περιμενω
Τα [B]Modern Family[/B] και [B]New Girl[/B] συνεχιζουν να με κανουν να γελαω
To Suits με ξανακερδισε προς το τελος (ερμηνειαρα ο Λουις)
Για [B]Fargo[/B] και [B]True Detective[/B] εχουν ειπωθει τα παντα
Τωρα βλεπω [B]Hannibal[/B] και [B]Archer[/B] που ειχα μεινει πισω
Νεο Workaholics Jan 14th
τι γνωμη εχετε για τα shameless;
You’re the Worst ωραιο ναι και αρκετα ευχαριστο.
B 99 εχω την εντυπωση οτι συνεχιζει στα περσινα επιπεδα.Καθε επεισοδιο
με εκανε να γελασω μεχρι στιγμης και μην ξεχναμε οτι ειναι μια σειρα
οπου ολοι ειναι αστειοι!
Εχω δει το αμερικανικο και ειναι αρκετα καλο ειδικα στην αρχη.Με εχει
κουρασει λιγο τελευταια ειναι η αληθεια.
Ξεκίνησε και το Agent Carter με διπλό επεισόδιο! το είδε κανείς να πει γνώμη;
Σόρρυ. Λάθος θρεντ.
Το 12 πιθηκοι το βλέπω και είναι αρκετά καλό.
πάλι σκόρπια σχόλια γι’ αυτά που είδα τον τελευταίο καιρό
το 2x04 του [B]Broad City[/B] από τα καλύτερα της σεζόν από τώρα
καιρό είχα να γελάσω με το [B]Impractical Jokers[/B] τόσο όσο στο 4x02
μακράν καλύτερη της πρώτης η δεύτερη σεζόν του [B]Hannibal[/B]
ξεχωρίζει για τη σκηνοθεσία το [B]Better Call Saul[/B]
[B]Peaky Blinders [/B] μου άρεσε πολύ. Θα μπορούσα κι εδώ να βλέπω κάθε πλάνο χωρίς να με νοιάζει τι γίνεται απλά για τις γωνίες λήψης, τα χρώματα, τη συμμετρία κλπ
πρωτη φορα που απολαμβανω τοσο καποιο animation οπως απολαυσα το [B]Rick and Morty[/B]
ποιοτικό χιούμορ το [B]Veep[/B], χαζό χιούμορ το [B]Workaholics[/B] και τα δύο ξεκαρδιστικά ώρες ώρες
πρώτη σεζόν [B]Shameless (US)[/B] και με ξενέρωσαν αρκετά πράγματα
πέρασα την περίοδο που ψυχαναγκαστικά ήθελα να τις τελειώνω τις σειρές και πέρασα στο στάδιο που με ικανοποιούν δύσκολα γι’ αυτο παραταω [B]Archer[/B] και [B]Suits[/B] που ένα επεισοδιο πριν ελεγα οτι με είχε ξανακερδισει
το [B]Orphan Black[/B] αρχίζει κρατώντας σε συνεχώς σε αγωνία χωρίς χαζά cliffhangers αλλά στην πορεία κάπου άρχισε να με χάνει η ιστορία. Η Maslany για πολλά βραβεία πάντως. Αυτο μαλλον θα το φτασω up to date
και μετα αρχιζω [B]Banshee[/B] μιας και δουμε επιτελους ασπρη μερα
τηλεραμα και μαλακίες…
Ξεκίνησα Banshee πριν 2 ώρες.
Γάμησε. Με βλέπω να το παίρνω σερί μέχρι να λιποθυμήσω στον καναπέ, βάζω και το 3ο επεισόδιο στο καπάκι.
Same here, απο χθες σερί. Μου θυμίζει σε ύφος και στυλ πολύ, την καλύτερη σειρά της τηλεόρασης και αυτό τα λέει όλα.