Προϋποθέσεις Για Συναυλία

ποιές ειανι οι προϋποθέσεις που θα θέλατε να υπάρχουν ώστε να είστε ικανοποιημένοι απο μία συναυλία;

Θα ξεκινήσω απο εμένα:

  1. χαμηλή τιμή εισητηρίου
  2. στο stage να ειναι αρκετα ψηλό, ώστε να μην έχουμε πρόβλημα οι πιο κοντοί
  3. οι μπύρες και τα ποτά αν είναι χαμηότερου κόστους
  4. να έχει γίνει soundcheck σωστό ώστε όταν βγει η μπάντα ο ήχος να είναι εντάξει
  5. να τηρείται το πρόγραμμα στις συναυλίες όπως έχει ανακοινωθει (πχ στου cult έλεγαν 8.30 έναρξη και οι πόρτες ναοίγουν 5.30 και 8.30 ανοίξανε οι πόρτες με το Live να ξεκινά γύρω στις 10 κ όπωσ στους judas priest k deep purpe που ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα απο το πρόγραμμα)
  6. το παρκινγκ.τρομερό πρόβλημα κ μεγάλη συζήτηση…
  7. να υπάρχουν γιατροί για οποισδήποτε πε΄ριπτωση
  8. οι σεκιουριτάδες να είναι στο πρώτυπο του νικόλα του απάτσι (οέθριο ρήγμα) και αν μην βαράνε κόσμο.αν υπάρχει πρόβλημα ελέγξτε το αλλιώς.
  9. εφόσον πληρώνεις ένα άλφα ποσό να υπάρχουν οθόνες ώστε να καλύπτεις τις οπτικές γωνίες που τυχόν δεν βέπεις σε σημεία
  10. να σταματήσει η εκμετάλευση με τα Pitch 1,pitch b γιατί όσοι δεν έχουμε χρήματα και διψάμε να δούμε απο πιο κοντά την αγαπημένη μας μπάντα, είναι άδικο να καταλμβάνουν τη θέση αυτοή άλλοι που απλά τυχαίνει να έχουν τα χρήματα και ίσως να μην έχουν το ίδιο πάθος απλά μονο κ μονο για να κοκορευτούνε μετά ότι ήταν κάγκελο πχ
  11. μιας και ανέφερα τα κάγκελα, να μην υπάρχουν διαχωριστικά στη μέση όπου κλείνουν τον χώρο, να υπάρχει κάποιο κάγκελο πχ για ασφάλεια ώστενα μην θρηνούμε θύματτα αλλά να μην κλεινουν τους χώρους τόσο ώστε να μοιάζει με μαντρί ο χώρος παρά με αλάνα συναυλίας.

εγω παλι νομιζω οτι οι μικροεκπληξεις και τα απροοπτα ειναι αυτα που κανουν αξεχαστη μια συναυλια κ η αγωνια για το τι θα γινει…καλα δεν μιλαμε για ακυρωσεις κ τετοια αλλα οχι κ απολυτο προγραμμα…δεν παμε κ στο μεγαρο…!

καλα,εννοειται οτι σε συναυλία παμε και τα απροοπτα σίγουρα θα σκάσουν μύτη αλλα πιστευω για εμενα πως απο τη στιγμη που σκαμε χρηματα για κατι έχουμε και κάποιες απαιτήσεις για αυτό, δεν είναι γουρούνι στο σακί…δν μιλάω για σετ λιστ και τετοια που αυτα καλο ειναι να μην τα γνωριζουμε εκ των προτερω αλλα για τις προυποθεσεις ωστε να ειμαστε ικανοπποιημενοι και να μη γκρινιαζουμε μετα.εσενα πχ,δεν σε ενοχει να θες αν απολαυσεις την αγαπημενη σου μπαντα πχ και ο ηχος να ειναι άθλιος ή να μην ακους καθολου το μπάσο ή τη κίθαρα?

Όλα τα παραπάνω, για μεγάλες, ας πούμε συναυλίες.
Τι σπαστικό αυτό στη Μαλακάσα με το σιδερένιο κιγκλίδωμα στη μέση.

Γιατί για μικρές, δική μου ατομική προυπόθεσή είναι να μην είναι φίσκα ώστε να μπορείς να ανασάνεις. Χεχ, βλακμεταλλάδικη προϋπόθεση είναι αυτή βασικά, όσο λιγότερος κόσμος τόσο το καλύτερο :stuck_out_tongue:
Κατα τ’άλλα σκηνή όμορφη μικρούλα χαμηλή, σαν του Αν. Και εξαερισμός. Τα άλλα καλά τα λες.

σωστόοοοοοο
και ειδικά να μην βάζουν περισσότερο κόσμο μέσα απο τον αριθμό ατόμων που χωράει το μαγαζί.
facts are facts

πόσο δίκεο

Όλα αυτά έχουμε βαρεθεί να τα λέμε και δε θα σταματήσουμε ποτέ να τσακωνόμαστε με αυτούς που τα αγνοούν, αλλά ρε παιδιά μην ξεχνάμε και τη βασική προϋπόθεση: ο καλλιτέχνης να έχει κάτι να πει και να τα δίνει όλα και να ισοπεδώνει, για να μη ξεχνάμε και το μουσικό μέρος.

απαιτητηκος εισαι ρε φιλε. δηλαδη αν δεν εχει οθονες πχ δεν πας να δεις λαιβ ? και πλεον 99% απο τα στειτζ υπερυψωμενα ειναι… βεβαια μακαρι να ηταν ολα ετσι οπως τα προτεινεις, αλλα προσωπικα εγω βαζω μια διαχωριστικη γραμμη. αν νιωσω οτι με το εισιτηριο μου θωπευουν το κωλαρακι, ε σορρυ δεν θα παρω, δεν παω καν. τωρα τα ποτα, παρκινγκ, γιατροι κλπ, καλα τα λες, αλλα ειμαστε στο ελλαδισταν… αν βρεις καποιον τροπο να τους πιεσεις γιαυτα πες μας κ εμας και μαζι σου…

οι οθονες δεν ειναι κατι που απαιτω ετσι επειδη γουσταρω να τα βλεπω απο εκει πχ. ειναι κατι που χρειζεται λογω υψους διοτι ολο κ καποιον ψηλο θα εχω μπροστα κατα διαστηματα ή σε ολη τη συναυλια κ μου κοβει τη θεα. τι να τους πεις?πηγαινετε πιο πισω επειδη ειμαι κοντοτερος ή μη πηγαινετε μπροστα?πληρωσαν κ εχουν το ιδιο δικαιωμα με εμενα…το ιδανικοτερο,θα ηταν να ηταν κατηφοριζον ο χώρος και υψωμένη σκηνή για να μπορούμε να βλέπουμε πιο καλά και εμείς που στερούμαστε σε ύψος.
μακάρι να γινόταν κάτι κ ν πείθαμε τους παπαροδιαοργανοτεκμεταλευτές του πάθους μας…αλλα οπως λεμε ολοι, εδω ελλαδισταν…αν εχει κανεις καμια ιδεα πως να το ακφαερουμ αυτο τουλαχιστον αν προσπαθησουμε, ειμαι μαζι σας

κατηφοριζον χώρος ??? τι λες ρε φιλε, εσυ εισαι κινδυνος-θανατος ! ξερεις τι επικινδυνο ειναι αυτο…για το moshpit ??? χαχαχα 8) σκεψουν να εκανες συνεχεια ανηφορα-κατηφορα-ανηφορα-κατηφορα…σε κυκλους !!:lol:

αυτό είναι ένα απο τα φρούρια που είχαν οι ρωμαίοι γύρω απτο γαλατικό χωριό?

iσως δεν το εθεσα σωστα.να εχει μια α κλιση οχι να ειναι κατηφορα κ ανηφορα γιατι λογικο ειναι οτι δεν βολευει γα το μοσπιτ

ναι ρε, χαβαλε κανω! μιας κ δεν πολυασχολουνται να απαντησουν οι αλλοι…

:lol::lol::lol::lol:
ΘΑ ΠΕΘΑΝΩΩΩΩΩΩ!!!