...απο τα γεννοφασκια

Λοιπον, υπαρχει κανενα γκρουπ που “βιωσατε” απο την γεννηση του και απο τα πρωτα του βηματα/ντεμο/τραγουδια/λαιβ ?? που το παρακολουθησατε να μεγαλωνει και να “ενηλικιωνεται” ? για ποσταρετε καμια ιστορια !

Rule 1 : δεν μιλαμε για συγκροτηματα τυπου Ghost που εκαναν ξαφνικα ενα μεγαλο μπαμ και τους εμαθες εσυ και αλλοι 8.000 μαζι, εννοω απο μικρα πρωτα βηματα μεχρι να εχουν μια αναγνωριση και απηχηση, να εχουν γινει καποιο “ονομα”

Rule 2 : μη μου πειτε την ταδε μπαντα συνοικιας, ειπαμε, να εχουν κανει καποιο ονομα…

Rule 3 : απαγορευεται να βριζετε ασχετο αλλα φαινεται ωραιο οταν εχει 3 κανονες ! :smiley: :lol: χαχαχα

λοιπον μερικα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι οι Doomsword, οι Domine, οι Nocturnal και οι δικοι μας Battleroar ! καπως καπου καποτε επεσαν στα χερια μου τα ντεμο τους, εκει γυρω στο 1998-2000, ακολουθησαν τα πρωτα λαιβ (με εξαιρεση Nocturnal που ακομα δεν εχω δει… σνιφ…) το πρωτο εφταρι Battleroar, το πρωτο λαιβ στην Ελλαδα (και δευτερο εβερ) των Doomsword, το σοκ οταν πηρα το πρωτο σιντι τους (το δερματινο digipack), το κολλημα με τα πρωτα αλμπουμ των Domine και Lonewolf (α μπραβο, και αυτοι), και η περηφανια που σε κυριευει οταν εχεις παρακολουθησει τους Battleroar απο το πρωτο ντεμο που το πηρες χερι με χερι, οταν βγαλουν ενα επος σαν το To Death and Beyond… ειναι η χαρα του να βλεπεις κατι που το αισθανεσαι “δικο σου” να μεγαλωνει και να σε γεμιζει και ειναι τοσο καλο ποιοτικα που μπορεις να λες “μπραβο ρε !!”
:slight_smile:

αλλος ?

Άνοιξη του 2007 και με τους"τερροριστς" τότε του thread “alternative κυκλοφορίες” ψαχνόμαστε γενικότερα για φρέσκο και ποιοτικό υλικό.Τυχαία λοιπόν πατώντας λινκ στο Myspace και τσεκάροντας διάφορα γκρουπ πέφτω πάνω σε κάποιους Dead Letter Circus,απ το Brisbane της Αυστραλίας.Ακούω το Τhe Mile που είχαν ανεβασμένο και παθαίνω την πλάκα της ζωής μου και φυσικά το ποστάρω κατευθείαν στο σχετικό thread με το εξής…

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=119774&postcount=117

Έκτοτε τα πουλέν έχουν βγάλει και full length εκτός του EP και ακολουθούν μονίμως ανοδική πορεία(support σε Muse και Linkin Park) και μακάρι να φτάσουν όσο ψηλά γουστάρουν γιατί γράφουν κομματάρες.

Τους Amon Amarth. Θυμάμαι ότι είχα ακούσει κάτι από αυτούς σε κασέτα φίλου αλλά ήταν πριν βγει το πρώτο άλμπουμ. Λίγο καιρό μετά έμαθα πως βγαίνει το πρώτο τους άλμπουμ once send from the golden hall και πήγα και το πήρα με την μια. Από τότε ακολουθώ κάθε τους βήμα αν και τα μεγαλεία αυτού του άλμπουμ δεν τα ξαναπιασαν ποτέ

Δεν μου ερχεται κατι αυτη την στιγμη αλλα σιγουρα αν το καλοσκεφτω κατι θα
θυμηθω.

Δικος μου εισαι εσυ. 8)

χεχε ωραιος, εγω απο το once sent… τους επιασα, κ οντως συμφωνω οτι ηταν οτι καλυτερο (και ακατεργαστο - τυχαιο ?? δε νομιζω!) εχουν βγαλει…

Χμμμμ η μόνη μπάντα που θυμάμαι αυτή τη στιγμή να ακούω από τότε που βγήκε είναι οι BoySetsFire. Να’ναι καλά το ξαδερφάκι μου που με έβαλε στο σωστό δρόμο από μικρός.

Επίσης σχετικά πρόσφατο αυτό. Όλο το punk rock κίνημα της Σαλόνικας με Bad Movies, BMW Rockers, Ντελίριο κλπ κλπ κλπ

DeadSoul Tribe αλλα δεν εχω καμμια ιστορια να πω!!!

[B]FIREWIND[/B]

Τους εμαθα λιγο πριν κυκλοφορησουν το δευτερο αλμπουμ τους και τους συμπαθησα αμεσως, διοτι ηταν μια αγνωστη μπαντα της πολης μου που επαιζε γαματα και ‘επρεπε’ να εχει την στηριξη μου.
Θυμαμαι οτι ζητουσα μπλουζα Firewind απο το γνωστοτερο μαγαζι με ρουχα rock/metal της Θεσσαλονικης και η απαντηση που επαιρνα απο τον μαγαζατορα ηταν ‘’ ποιοι ειναι αυτοι ??? ''
Στην πορεια βεβαια μας τα χαλασαν λιγο, αλλα τα Between Heaven And Hell και Burning Earth ειναι επη του παγκοσμιου (ναι,ναι) αρχιδατου power metal.

system of a down και slipknot:)