Κιθαρίστας ψάχνει μπάντα (Θεσ/νίκη)

Γειά χαρά σε όλους!
Είμαι ένας άπειρα ξενερωμένος κιθαρίστας από Θεσ/νίκη καθώς η μπάντα στην οποία έπαιζα τα τελευταία 4 χρόνια ουσιαστικά διαλύθηκε λόγω μετακόμισης μελών από την πόλη. Οπότε έμεινα στο ράφι! Λοιπόν ψάχνω σοβαρή μπάντα (ηλικιακά άνω των 18 ) που να ξέρει τι θέλει. Στο είδος είμαι ανοιχτός σε προτάσεις αρκεί να μην είναι σε φάση metallica/maiden κλπ κλπ. Επίσης αν κάποιοι θέλουν να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο θα με έψηνε κάτι σε progressive/alternative ύφος ή σε ambient/djent με post rock πινελιές (cloudkicker,tesseract). Δείγματα του παιξίματος μου στο myspace της μπάντας (δε μου πάει καρδιά να την πω πρώην :lol:) http://www.myspace.com/intensityband
Περιμένω προτάσεις!

Διαλύθηκαν οι Intensity…ποοοο :|…πέρασαν γρήγορα τα χρόνια! :S

Τέσπα…θα ήθελα να μιλήσουμε αν θες λίγο για την δημιουργία ενός νέου σχήματος σε πιο ambient/post-rock φάση αλλά και με στοιχεία metal μέσα (για να έχει και λίγο πιο βαρύ ύφος και να μπορέσουμε να ταιριάξουμε και σε περισσότερα ύφη (περισσότερες επιλογές για live και προσιτό σε περισσότερο μουσικό κοινό…)

Anyway…αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου ένα e-mail στο kelfecil@hotmail.com

θενξ - μπάι!

Κατ αρχήν, γεια.

Είδα την αγγελεία πριν από λίγο, με καθυστέρηση ενός μηνός, οπότε δεν μπορώ να γνωρίζω σε τι σημείο βρίσκεστε, αλλά δεν έχω να χάσω και τίποτα.

Anyway, παίζω κιθάρα 15 χρόνια και μπάσσο κοντά στα 10, οπότε παίζω λίμπερο, ανάλογα με τις ανάγκες. Το πρόβλημα είναι ότι δουλεύω Κατερίνη, οπότε οι μετακινήσεις είναι ένα θέμα, αλλά αμα είναι να γίνει δουλειά, δεν με απασχολεί.

Άμα ενδιαφέρεστε στείλτε e-mail στο athelefth@yahoo.gr

Αυτά και ευχαριστώ.