Τραγουδίστης ψάχνει συγκρότημα

Γειά σας, ψάχνω είτε για να φτιάξω συγκρότημα με άτομα που ενδιαφέρονται και έχουν όρεξη, είτε για να μπω σε συγκρότημα (πάλι με άτομα που έχουν όρεξη φυσικά :P!)

Πληροφορίες παρακάτω.

-Περιοχή : Θεσσαλονίκη

-Ηλικία : 19

-Όνομα : Κωνσταντίνος

-Αγαπημένος Τύπος Μουσικής :
Metal -> Symphonic,power,neo-classical
Rock -> Classic,hard,alternative,post-rock,ambient

-Προτιμήσεις : Ψάχνω κάτι σε φάση είτε power/melodic death/ballad metal (καθαρά πάντα φωνητικά) είτε κάτι σε ballad rock/ambient post-rock.

-Είμαι σε πολύ καλό επίπεδο όσον αφορά την ηλεκτρική και μπορώ να παίξω lead και rythm το ίδιο καλά, απλά δεν με καίει και τόσο… (όταν κάνω φωνητικά παρ’όλα αυτά δεν με ενοχλεί να παίζω rythm αν χρειάζεται, αντιθέτως μ’αρέσει κιόλας).
(μπορώ επίσης να παίξω πλήκτρα ενώ κάνω φωνητικά αν χρειαστεί (θα έχω και keytar σύντομα…αν και σε κάποιους φαίνεται περίεργο :P!)


Γράφω και εγώ κομμάτια (μουσική και στίχους) τα οποία πάντα μετά τα δουλεύω και με το συγκρότημα για να έρθουν σε πιο band-μορφή.

Έχω λίγο έτοιμο υλικό και γενικά συνεχώς ασχολούμαι και συνθέτω. (το περισσότερο είναι για post-rock με λίγο metal στοιχεία μέσα)

Σημειώνω πως, φάσεις με περίεργα looks δεν με ενδιαφέρουν, γι’αυτό αν έχετε τίποτα περίεργες προτιμήσεις, μην μπείτε στον κόπο να με ρωτήσετε αν ενδιαφέρομαι :P. (δεν σας κατακρίνω πάντος, ο καθένας έχει την άποψη του…)

Η φωνή μου δεν απογοήτευσε άλλους στο παρελθόν, και ελπίζω να μην απογοητεύσει και εσάς!

Ελπίζω γενικά να βρω κάποιους με τους οποίους, θα κάνουμε κανα 2 πρόβες την εβδομάδα και θα παίζουμε και σε live σιγά σιγά.

-------Τρόποι Επικοινωνίας :
email : kelfecil@hotmail.com
PM στο rocking.gr φυσικά (ναι, τα βλέπω τα PMs…)
και στην καλύτερη, ζητήστε μου και το νούμερο του κινητού μου κάνοντας post σε αυτό το thread.

Ευχαριστώ για τον χρόνο που πήρατε για να διαβάσετε την αγγελία!
yours…
Κώνσταντινος…

μεσα σε μια σελιδα εχουμε “Τραγουδίστης ψάχνει συγκρότημα”, “κιθαριστας ψαχνει μπαντα”, και “Drummer ψαχνει…”

you do the math ! :stuck_out_tongue:

bumpity bump…!

up!!!

exw mia metal banda kai xreiazomaste amesa tragoudisth!!to provlhma einai oti omws oti eimaste a9hna!!!den yparxei kamia lysh???

δες τα μηνυματα σου…

Συγγνώμη που άργησα τόσο να δω τα μηνύματα, είχα κάτι δουλειές αυτές τις μέρες και δεν μπορούσα να δω την αγγελία.

Δυστηχώς φίλε μου, αν μπορούσα θα ερχόμουν, αλλά να είμαι σε μπάντα στην Αθήνα θα μου βγει πάρα πολύ :|…

Φίλε,εγώ χρειάζομαι έναν τραγουδιστή.Σπουδάζω στη Φλώρινα.Θέλω να ηχογραφήσω δικά μου κομμάτια.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου π.μ. 19 χρονών είμαι κι εγώ…

Φίλε, έχουμε μια μπάντα στην Θεσσαλονίκη και ψάχνουμε τραγουδιστή! Εαν ενδιαφέρεσε πες με! Η μπάντα είναι Heavy/epic και προς το παρον παίζουμε διασκευες (Manowar,Hammerfall και τετοια φαση…)