Το χα σκεφτεί κι εγώ. Όντως γαμάτο σερί, αλλά αν είχαν βάλει τρίτο κομμάτι στο δίσκο το Dazed and Confused θα ήταν ακόμα καλύτερο - για την ακρίβεια θα μιλούσαμε, μάλλον, για την καλύτερη αρχική τριάδα κομματιών σε δίσκο, έβερ. :yes:
Επικών διαστάσεων άλλωστε είναι και το “μπάσιμο” στο Led Zeppelin ΙΙΙ - ούτως ή άλλως τον καλύτερο ροκ δίσκο όλων των εποχών για μένα, όπως έχω ξαναγράψει:
Immigrant Song / Friends / Celebration Day / Since I’ve Been Loving You / Out on the Tiles
Με άλλα λόγια, όλη η πρώτη πλευρά του αυθεντικού δίσκου. Αλλά κι η αρχή της δεύτερης πλευράς, έστω και σε πολύ πιο χαμηλούς τόνους, δεν πάει πίσω, ε:
Gallows Pole / Tangerine / That’s the Way
Και σταματάω κάπου εδώ μ’ αυτό το δίσκο και γενικώς μ’ αυτό το συγκρότημα, για να μη γίνω τελείως γραφικός.
Σήμερα θυμήθηκα και τους Metal Church!
Metal Church:
Beyond the Black / Metal Church / Merciless Slaughter / Gods of Wrath
The Dark:
Method to your Madness / Watch the Children Pray / Over My Dead Body
Απαραίτητη υποσημείωση για όσους δεν το ξέρουν: στους δύο πρώτους δίσκους των Metal Church ΔΕΝ υπάρχει μέτρια ή “απλώς καλή” στιγμή. Ούτε για δείγμα. Είναι οι τέλειοι δίσκοι όταν μιλάμε για heavy/power/speed. Moonchild92, επειδή κάτι μου λέει ότι δεν τους έχεις ακούσει μωρή λινάτσα, παράτα ό,τι κάνεις, ό,τι ακούς και τράβα βρες τους. Έχεις ΜΕΛΕΤΗ.
Α! Να πούμε και για Accept, που τους έχετε γράψει στ’ αρχίδια σας μέχρι τώρα; (γκαζμάδες)
Fast as a Shark / Restless and Wild / Ahead of the Pack / Shake your Heads / Neon Nights
Metal Heart / Midnight Mover / Up to the Limit / Wrong is Right
Γειά σας γειά σας, είμαι ο απαφτός της γειτονιάς σας.