ειναι ενας υπεεροχος,το πουλιι μου…
ενας Αρτιος,με Α κεφαλαιο:)
καποιοι παρεμβληθηκαν αναμεσα σε μενα και τον αρτιο…
#-o[-X:p
δε σας προλαβαινω…
Σε αντίθεση με εσένα κολλητέ που ακούς και μερικές μαλακιούλες (έτσι να γουστάρει κι ο Γράκχος)
Τι μαλακιες ακουω ρε μαλακα?
ΠΟΖΕΡΙΛΑ ΛΕΜΕ!!!
Τί μέταλ δεν ακούω ε; Χμμμ death, gothic, symphonic, funeral doom… Εκτός κι αν εννοείς καθόλου ξέρω γω, οπότε εκεί θα σου πω “κανένα”.
Shut up woman :!:
Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο ΤΡΟΥΜΕΤΑΛ, αν ναι η περιφρόνησή μου σου απαντά αντί για μένα, αδαή πρόγκστααα
Στον jiopa πήγαινε ρε μικρέ. Και όχι δεν αναφερόμουν σε τρουίλες, που ευτυχώς δεν ακούει, αλλά σε αρκετές από τις ποζεριές που γουστάρει.
Μόνο που μ’ αυτές δε θα γουστάρει ο Γράκχος
Να γουστάρεις που τη λέω στον jiopa και δεν τον κολακεύω μωρέ.
ΟΚ, οντόπικ: μετά από random chating στο thread, καταλαβαίνω ότι οι πολλές τρουίλες σε έχουν κάψει. Βάλε το σπαθί στο σεντούκι, άκου λίγο alternative, καλό κάνει…
:evil:
Όχι κύριε, δεν είμαι χαζός, εσύ το διατύπωσες με έναν εντελώς διφορουμένο τρόπο, που όσο μπορούσε να σημαίνει “κάτσε να στην πω λίγο Τζιόπα μη λέει ο Γράκχος ότι γλείφουμε ο ένας τον άλλο”, άλλο τόσο και περισσότερο θα μπορούσε να σημαίνει “μόνο εσύ κι ο Γράκχος γουστάρετε αυτές τις μαλακιούλες”.
Σ’ έχει κάψει το προγκ και αντί να κάτσεις να γράψεις ένα ρεφραινάκι του Θεού σπας την αρχική συνθετική ιδέα σε 5 παραλλαγές τις οποίες απλώνεις σε μια χρονική διάρκεια 20 λεπτών (do the math now!)
χαχα, κι όλα αυτά για να μην παραδεχθείς ότι ένα κομμάτι της μουσική που ακούς σε τραβάει προς τα κάτω.
[SPOILER]Μου αρέσουν τα ρεφρέν (cool, eh?).[/SPOILER]
[SPOILER]Το prog δεν έχει στερεότυπα (κι έτσι).[/SPOILER]
Ποτέ δεν είχα πρόβλημα να το παραδεχτώ αυτό, δεν είμαι ανασφαλής κομπλεξικός πρόγκσταααα :razz:
ΟΚ πέρα απ’ την πλάκα ας το κόψουμε κάποια στιγμή.
πέθανα με το ΧΥΤΗΡΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ όπως και με αυτό…
ο ορισμός του πες κάτι για τον απο πάνω σου…:lol:
ΑΕΛ ουίσκυ και iron maiden δίσκοι ρε!
έχει βγάλει μια δισκαρα με την stoner/doom μπάντα του.!
*και προσπαθεί να γυρίσει το spinal tap με μπασιστες.! :lol:
έχεις λιώσει το τελευταίο Immolation :lol::lol:
με κοροϊδεύει για αυτά που ακούω λέγοντας οτι εχω λιώσει κάτι που δεν ακούω…
*εχω λιώσει όμως το νεο Puscifer :!:
Χριστέ κι Απόστολε!!! Ακούς τέτοιες απαλεψιές;!
Έστειλες στον Jiopa “γαμώ το Βόλο και το λαό του όλο” σε p.m. και σε ψάχνει, ε;
*:-s ελπιζω να κάνεις πλάκα…
εχεις συνεργαστεί με εναν παραγωγό που σου έμαθε τρομερά κόλπα στο στούντιο…:lol:
Όντως, όπως το πως να κάνουμε μίξη όταν έχουμε πολλές κιθάρες.
Ο jiopas είναι κιλελέρ τώρα.
εσυ και αυτός και γενικά όλη η παρέα εχει γαμηθεί στις βόλτες…(πάτε πολλές εννοώ:p)