Είσαι λίγο πιο κοντός από μένα!!!
Θέλω το κιθάρα που έχεις στο άβαταρ.
Oλα,καλα,αλλα ποτε δεν φανταζομουν οτι ενας τοσο μετριος δισκος θα εκανε καποιον να τον βαλει avatar!!!
Ειναι λιγο δυσκολο να σου δωσει την κιθαρα αυτην γιατι ειναι του αδερφου του!!!
Αν κατάλαβα καλά θεωρείς το The Spectre Within των Fates μέτριο δίσκο = είσαι μυρωδιάς.
γουσταρεις Black Adder και αυτο ειναι αρκετο… 8)
Τζιόπα 10 πόντους μείον αν το είπες για το δικό μου αυτό. Και σε πήγαινα γαμώτο.
Γράκχε το καλό που σου θέλω να σε πετύχω την άλλη Κυριακή.
Νιρ απλά συλλέγεις Helloween. Αυτή είναι η ταυτότητά σου στο ρόκιν.
Ναι το ειπα για το ‘‘Spectre Within’’.Περα απο τα ‘‘Κyrie Eleison’’ και '‘Τhe Apparition’'ο δισκος ειναι για να σερβιρεις καφε με κουλουρακια!!!
Προφανως Moonchild τσαντιστηκες τωρα!!!
Ε ναι διάολε. Βάλε το Epitaph κι αν δεν γουστάρεις, στον Καιάδα.
Φιλε,λογω διαφορας ηλικιας αντιλαμβανεσαι τοι τον δισκο τον εχω ακουσει τουλαχιστον δεκαπεντε χρονια πριν.Οταν δλδ ημουν εγω 16-17 χρονων.Τον ξερω δλδ,πολυ καλα.
Τσαντιστηκες λιγοτερο απ’οτι περιμενα!!!
@Moonchild
Προφανώς και θα με πετύχεις την άλλη Κυριακή ΣΠΟΡΕ. Θα σου επαναλάβω κάτι που είχα πει στον martian στους Candlemass: Όταν εγώ άκουγα Crimson Glory εσύ άκουγες Ζουζούνια!
Και κάτι ακόμα:
Σιγά μη συλλέγει και Thanksgiving.
Εντάξει γέροντα. Πάω να ακούσω το χιτ-σινγκλ “Ήταν ένα μικρό καράβι”.
Αχαχαχαχαχ τωρα το είδα, διορθώθηκε.
εχω και ενα σπανιο κομματι απο Newyear’seve για trade
δεν εχω να πω κατι για τον απο πανω, ειναι καμποσοι απο δω μεσα που θαθελα να ξερω καλυτερα… οποτε απλα προσπεραστε το ποστ…
πρέπει να ακούς μέταλ:!:
Ισως και να γουσταρεις Manowar,αλλα δεν ειμαι κ πολυ σιγουρος!!
Γούσταρες πολύ που είδες τον Roth στην Τσαγκαράδα και είσαι πολύ ευχάριστος τύπος από το λίγο που σε γνώρισα!
εχεις γαμάτο άβαταρ
και όχι δεν πείρα - ΑΚΟΜΑ - το μπ3
^^^ λενε οτι η [B]πείρα[/B] ειναι μια χτενα που την αποκτας οταν εισαι πια καραφλος…
Είσαι grammar nazi.
τελευταία έχεις άπειρο χρόνο για σκότωμα