Άλπεις

Γιατί να μη δουλέψουμε με κάτι πιο ποπ?

http://flix.gr/news/kati-pio-pop-teaser-trailer-gia-tis-alpeis.html

Eνδιαφέρον σενάριο!
Πάλι αυτή η ξανθιά με το χαμένο βλέμα?

[SPOILER]Τι μουσική ήταν αυτή στο video?:?[/SPOILER]

Ακούγεται πολύ σαν το Dollhouse…

Απλά το δικό μας θα ναι πιο διεστραμμένο,κλασσικά 8)

Αρης Σερβετάλης ρε??? Γαμώ!

Φυσικά και δε διαβάζουμε σενάριο…:stuck_out_tongue:

με έψησε το σενάριο! Λάνθιμος-Σερβετάλης πολλά υποσχόμενο!

Η ταινία είναι δυναμίτης ίσως πολύ καλύτερη του κυνόδοντα

Η συνέντευξη τύπου στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου οι Άλπεις τα πάνε πολύ καλά:

http://www.dailymotion.com/video/xkv09s_yyyyyyyyyy-yyyyy-yyyyyy-68y-yyyyyyyyyyyyyyy-yyyyyyyy-yyyyyyyy_shortfilms#from=embediframe

Και μια άποψη για την ταινία:

http://flix.gr/news/alpeis-venice.html

Την ειδες;

Γιαντναμδουχέπμεμκάτιπππιποπ εννοείς.

Λίγα τα λόγια σας για την Αριάν! Μπορεί να έχει ένα θέμα με την προφορά, αλλά στο Attenberg το διαχειρίστηκε πανέξυπνα και είναι ο ορισμός του cute.

Περισσότερο περίεργη είναι η Παπούλια που έχει ένα βλέμμα σα να της έχεις σκοτώσει τη μάνα και τον πατέρα.

Γελάει ο κόσμος και με τις δυο…

Αλήθεια, μονο εγω δυσκολεύομαι να ξεχωρίσω ποιά είναι ποια;

http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=307302

πειράζει που αυτές οι αρνητικές κριτικές με “έψησαν” να το δω? :lol:

Μα αυτές είναι που πρέπει να σε ωθήσουν,δεν θα δεις ταινία του Λάνθιμου για να νιώσεις όμορφα για την ζωή και για τους συνανθρώπους σου :stuck_out_tongue:

Πες μου τώρα ότι σου άρεσε το [SIZE=“4”][B]ATTENBERG.[/B][/SIZE]
Να χάσω πάσα ιδέα.

  1. Δεν το διαχειρίστηκε αυτή πανέξυπνα, απλά τη βάλανε Ελληνογαλλίδα για να τη δικαιολογήσουνε.
  2. Το ότι είναι cute δεν την κάνει αυτομάτως καλή ηθοποιό και δε συνεπάγεται ότι τη δικαιολογούμε για όλα.
  3. Στο διάολο πια με αυτό το εντελώς ανέκφραστο στυλ ερμηνείας. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ.

Καταρχάς, όχι, δε δηλώνω φαν του Attenberg. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. :stuck_out_tongue:

Κατά δεύτερον, νομίζω ότι η Λαμπέντ είχε όλα τα συστατικά ώστε να πραγματοποιήσει ίσως και την πιο ανιαρή και χειρότερη ερμηνεία ever. Αλλά δεν το κάνει γιατί είναι cute, όχι όμως αλά Zooey, αλλά με έναν πολύ πιο awkward τρόπο που ταιριάζει στην ταινία. Και βασικά νιώθω ότι βιώνει το ρόλο. Ειδικά στη σκηνή που χορεύει το ‘Be Bop Kid’ των Suicide μου βγάζει… “κάτι”…
Για το αν και πόσο είναι καλή ηθοποιός, θα το αποδείξει στην πορεία. Εμένα μου κάνει περισσότερο σε περίπτωση Micheal Cera, που αν και είναι πλαστικός 100%, στο Scott Pilgrim ήταν ο ιδανικός άνθρωπος για το ρόλο.

Όσο για το ανέκφραστο στυλ ερμηνείας, δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν μου αρέσει, αλλά ταιριάζει νομίζω με το νέο κύμα ελληνικού σινεμά, που στην ουσία πρόκειται για ωμή κινηματογράφηση με το νυστέρι.

Δεν θα επεκταθώ γιατί πιστεύω ακράδαντα τα παραπάνω που έγραψα και I fart in the general direction του νέου κύματος του ελληνικού σινεμά, αλλά θα της δώσω μια ευκαιρία ακόμα γιατί όντως ήταν πολύ ταιριαστή στο ρόλο και αν η ταινία δεν ήταν ΤΕΤΟΙΑ πατάτα ίσως να μην χαντακωνόταν η ίδια. Αλλά γυναίκα του Λάνθιμου είναι γαμώτο. Φοβάμαι ότι ποτέ δε θα μάθουμε/δεν θα αποδείξει τίποτα για το τι ηθοποιός είναι γιατί απλά θα παίζει πάντα τον ίδιο ρόλο.

Το πρόβλημα με το νέο κύμα του ελληνικού σινεμά είναι ότι δίνει τόση βάση στο σκηνοθέτη και καμία σημασία στην ερμηνεία. Οι ηθοποιοί είναι απλά μαριονέτες στα χέρια του Λάνθιμου και του κάθε Λάνθιμου. Δε λέω ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι, αλλά αυτό το χάσμα παραείναι μεγάλο. Η μόνη ερμηνεία που ξεχώρισε είναι αυτή της Λαμπέντ στο Attenberg, ίσως όντως επειδή αυτός είναι ο μόνος ρόλος που μπορεί να υποδυθεί.
Θα δούμε. Καλά σχόλια για τις Άλπεις στη Βενετία και βραβείο σεναρίου. Έχει δημιουργήσει φανατικούς ο Λάνθιμος. Και φίλους και εχθρούς. Είναι κρίσιμη ταινία αυτή. Περισσότερα στις 27 Οκτώβρη…

Μια τρύπα στο νερό
του Δημήτρη Δανίκα

Το λέω χωρίς κανένα δισταγμό. Για τις «Αλπεις» εννοώ. Του χαρισματικού Γιώργου Λάνθιμου. Που κέρδισε βραβείο σεναρίου στην Μπερλινάλε της Βενετίας. Το γράφω έτσι όπως το εισέπραξα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό: δεν κατάλαβα τίποτα!

Αρχισαμε…