Μαθήματα Φωνητικής

Μαθήματα Φωνητικής / Ορθοφωνίας στο Studio Ηχοστάσιο
(Θεσσαλίας 37 Χαλάνδρι πλησίον μετρό στάση νομισματοκοπείο)

Αμερικάνικη Μέθοδος

?Τιμές προσιτές

?Πακέτο μαθημάτων σε προσφορά!!!

?Ομαδικά τμήματα

?Vocal coach Παντελής

?(http://www.pantelisvoice.wordpress.com)

?Για περισσοτερες πληροφορίες καλέστε στο 6978681599

Τιμη 20? το μάθημα
Το πρωτο μαθημα δωρεάν

Η διάρκεια του μαθήματος είναι μία ώρα και περιλαμβάνει ασκήσεις διαφράγματος, τοποθέτησεις, τεχνικές μικροφώνου.Η μέθοδος που ακολουθώ είναι Αμερικάνικη (Seth Riggs http://www.sethriggs.com/theman.html).

Πολλοι επώνυμοι τραγουδιστές-τραγουδιστριες με την ίδια μέθοδο έχουν βελτιώση την φωνή τους και έγιναν γνωστοί (Micheal Jackson, Jeorge Μicheal,Stieve Wonder?.).

Δυστυχώς στην Ελλαδα τα ωδεία ακολουθούν πολύ παλιές μεθόδους που πολλες απο αυτές είναι ξεπερασμένες.

Οι συχνές ηχογραφήσεις είναι απαραίτητες γιατί μόνο έτσι ο μαθητής ακούει την φωνή του και τα λάθη του. Η σωστή καθοδήγηση, η επιμονή, το πρόγραμμα είναι το κλειδί για την φωνητική πρόοδο .

Οι ασκήσεις τεχνικής και τοποθέτησης γίνονται στο πιάνο. Στη συνέχεια ο μαθητής ? μαθήτρια τραγουδάει με σκοπό να ενσαρκώσει την τεχνική από την άσκηση στο τραγούδι (Θεωρία-πράξη). Οι ασκήσεις είναι απαραίτητες για τον εξής λόγο: Μόνο έτσι μπορούμε να γυμνάσουμε τους μύες και παράλληλα την φωνή μας. Η φωνή παράγεται από το σώμα μας. Ο μεγάλος σκοπός του μαθήματος είναι ο μαθητής-μαθήτρια να μάθει το σώμα του και την φωνή του.

Κάθε μαθητής-μαθήτρια έχει τον δικό του φάκελο με όλες τις ηχογραφήσεις που έχει κάνει.Επίσης έχει και την δυνατότητα πολυκάναλης ηχογράφησης.

Το μάθημα γίνεται στο μικρόφωνο για εξοικείωση και για τον τρόπο που πρέπει να το χειρίζεται (απόσταση, ένταση, ήχο).

Ο κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος του Studio, δίνει την ευκαιρία στο μαθητή-μαθήτρια να έχει μία πλήρης εικόνα για το πώς θα ακούει την φωνή του και τα υπόλοιπα μουσικά όργανα σε μία συναυλία. Έτσι αυτόματα αποχτάει εμπειρία και μπορεί να πειραματιστεί με σωστό τρόπο. Επίσης μαθαίνει να χειρίζεται τον ήχο και πώς μπορεί να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα. Ένα μεγάλο προσόν του χώρου είναι ότι υπάρχει υπολογιστής και παίζει όποιο τραγούδι πρέπει να τραγουδήσει ο μαθητής-μαθήτρια. Η ηχογράφηση είναι πάντα απαραίτητη για να ακούει και ο μαθητής-μαθήτρια τα λάθη που κάνει ,και με σωστή καθοδήγηση θα μπορέσει να τα διορθώσει.