Αναφερετε τα κατα την αποψη σας 5 εξωφυλλα που σας εκανα περοσσοτερο εντυπωση η σας αρεσαν περισσοτερο…
:arrow: Rush–>Test for echo
:arrow: Pink floyd–>Division Bell
:arrow: Led Zeppelin–>Physical Graffiti
:arrow: Porcupine tree–>The delerium years
:arrow: Rainbow–>Down to earth
Paradise Lost - Draconian Times (Το τελειότερο artwork)
Pink Floyd - Animals
Savatage - Wake Of Magellan
Metallica - And Justice For All
Tool - Lateralus
Όταν ήμουν μικρός(κάπου 6 χρονών) είχα πάει στο σπίτι ενός θείου μου και κοίταξα(ως κλασσικό περίεργο πιτσιρίκι) τους δίσκους του ξαδερφού μου.Και τον είδα…Manowar-Kings Of Metal.Μου έκανε τρομερή εντύπωση.Ίσως να ακούγεται βλακώδες αλλά σκάλωσα τόσο που καθόμουν και το κοίταζα σαν ηλίθιο για καμιά ώρα.Καλή φάση
Ένα άλλο εξώφυλλο που μου άρεσε πάρα πολύ(γενικά δεν προσέχω τα εξώφυλλα αλλά αυτό μου έκανε εντύπωση) ήταν το Gutter Ballet των Savatage
__Πολύ καλές οι προτάσεις σου Coralina. Εμένα βασικά μου άρεσε πιο πολύ η μπλούζα του Test for Echo απ’ ότι το (υπέροχο βέβαια) εξώφυλλο… Ιδού:
__Τώρα για να πω εγώ… έχω τόσα αγαπημένα… για να δούμε, ποιο θα μου έρθει πρώτο στον νου… Α! Να ένα, ένα απλό αλλά πολύ ωραίο εικαστικά αλλά και αντιδραστικούλι:
. Billy Joel - Glass Houses
—>
EDIT: ok, μολις είδα και τις φοβερές προτάσεις του Socrates (αλλά και των υπολοίπων) και ξαναέκανε τον συνειρμό του “μα τι να πρωτοπροτείνω…;”. Οπότε, αν μου ξαναέρθει κανα περίεργο θα σας το πω, γιατί αν αρχίσω να σκέφτομαι και ν’ απαριθμώ τ’ αγαπήμένα… :roll:
Lepon…
1.Anathema-A natural disaster
2.Deep Purple-In rock
3.Scorpions-Blackout
4.Scorpions-Lovedrive
5.Scorpions-Love at first sting
6.Metallica-…And Justice for all
7.Megadeth-Peace sells but who’s buying
8.Savatage-Edge of thorns
9.Judas Priest-British steel
10.MSG-Built to destroy
Den pistey na fainetai apo ayth thn lista poio einai to agaphmeno mou sygrothma… :lol:
Ισως, αλλα εγω δεν λειτουργησα ετσι, για παραδειγμα, εβαλα στη λιστα μου ενα εξωφυλλο δισκου που δεν εχω ακουσει ουτε νοτα απο αυτον, αλλα το εξωφυλλο του, οταν το ειδα μου εκανε τρομερη εντυπωση ( Fates Warning - Disconnected ) .