Εξώφυλλα

α, υποψιν ειναι αλλη φαση απο Sleep. κυμαινεται μεν σε doom φορμες αλλα ειναι αρκετα χαλαρο (και αψογο).

Δεν με νοιάζει αν είναι πιο χαλαρό,από αυτούς τους μουσικούς θέλω τα άπαντα:D

Όταν το είχα πρωτοδεί έμεινα άφωνος

οφειλω να απαντησω

περαν των αλλων δισκων που γενικα ακουω αυτο το καιρο, τον τελευταιο μηνα εχει μονιμη θεση στο playlist…

αυτο:

Deathspell Omega - Fas-Ite, Maledicti, In Ignem Aeternum

θα το ακουω για πολυ καιρο ακομα. αναμενετε αποθεωτικη κριτικη. δισκος μηνα, χρονιας, και τα λοιπα κτλ. γκρεμιζει το συμπαν.

Ανγκμαν,αλό θα τανε να γράφεις και συγκρότημα και τίτλο δίσκου,αν κάποιος θέλει να το τσεκάρει:wink:

Παιδια αυτα τα 2 Εmperor ειναι ισως τα καλυτερα μπλακ μεταλ εξωφυλλα εβερ. :thumbup:

ωχ ναι εχεις δικιο. χιλια σορυ. το εβαλα και στο ποστ με εντιτ για να μη μπερδευτει κι αλλος. Deathspell Omega η μπαντα, Fas-Ite, Maledicti, In Ignem Aeternum ο δισκος.

με το Om βασικα δε περιμενα να θελει να το τσεκαρει κανεις. με αυτο απλα το ξεχασα.#-o

Immortal - At The Heart Of Winter

Dark Funeral - Secrets Of The Black Arts

Monstrosity - In Dark Purity

Αυτά μου έρχονται τώρα…

Savatage-Poets and madmen
Black Sabbath-Black Sabbath
Nightwish-Oceanborn
Amorphis-Silent Waters… κάτι καινούργιο
Paradise Lost-Draconian Times. Το καλύτερο με διαφορά

Μιας και βρήκα στο νετ ένα εξώφυλλο περιοδικού από άλλες εποχές, ας το μοιραστώ μαζί σας

Έτος 1989, και οι Coroner κυκλοφορούν το No More Color, οι Sodom το Mortal Way Of live ενώ οι Kreator ετοιμάζουν το Extreme Aggression. Κάτι τέτοιες στιγμές μου φαίνονται τελείως μυθικές και με κάνουν να αναρωτιέμαι γιατί να μην είμαι 4-5 χρόνια μεγαλύτερος. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Η μεταλ, και χαλια μουσικη να ηταν, εχει προσφερει στον χωρο της τεχνης με τα εξωφυλλα της :stuck_out_tongue: 8)

Πλάκα στη πλάκα με εξώφυλλα όπως αυτά που ποστάρομε,αυτό είναι μεγάλη αλήθεια

Τα περισσοτερα εξωφυλλα των Savatage παντως δινουν ρεστα…8)

Becoming The Archetype - Terminate Damnation

@panagiotis: Αγόρι μου αυτό είναι το metal, τέλος.

Oλοι οι δισκοι των Falkenbach

Κακε παναγιωτη!:x
Οταν οι μεγαλες αγαπες μεγαλουργουσαν εμεις ημασταν νιανιαρα.Τοτε ημουν 5 ετων.
Thrash των 80’s :cry: :respect: