Εξώφυλλα

Mεχρι τωρα παρουσιαστηκαν πολλα εξαιρετικα εξωφυλλα,θα ηθελα για ποικιλια να προσθεσω ενα απο τα πιο
κακογουστα εξωφυλλα που εχω δει.

Ελεος δηλαδη…

Eμένα μου άρεσε :-s

Εσυ φτιαχνεις και Ουρουκ Χαι…:lol:

Ε ναι ειναι κακογουστο.Μεσιε Χοκαμ δωκε κανα ινφο για αυτους.Μονο ονομαστικα τους ξερω.

Eυχαριστως!

Ειναι Σουηδοι λοιπον,δημιουργηθηκαν στο πρωτο μισο των 90’ς και αποτελουν το πνευματικο τεκνο του Roine Stolt(γνωστος στους περισσοτερους απ τους Transatlantic,επισης μελος των Kaipa(η πρωτη του μπαντα) και μυριων ακομα προτζεκτ επειτα).

Το υφος τους θα το περιεγραφα ως αυτο που μερικοι ονομαζουν retro-prog με εντονες επιρροες απ τα 70’ς,με μεγαλες σε διαρκεια συνθεσεις,υιοθετωντας πολλα στοιχεια των θεων Yes,εχοντας και αυτοι μια “θετικη” αυρα στα τραγουδια τους.Υπερβολικα παραγωγικοι,γεγονος που αποτελει και ευλογια και καταρα,γιατι αφενος δεν δισταζουν να παιξουν ο,τι τους κατεβει,απ την αλλη ομως ποιοτικα παρουσιαζουν κατα καιρους σκαμπανεβασματα.Στα συν οτι εχουν εναν απ τους καλυτερους μπασιστες που εχω ακουσει στο συγκεκριμμενο ειδος.Απ την μεγαλη δισκογραφια τους θα σου προτεινα τα:

Stardust we are(1997)
Flower Power( 1998 )
Space Revolver(2000)

για να παρεις μια ιδεα…

και απο Live οπου επισης εχουν αρκετα

Meet the Flower Kings,a live recording(2003),οπου και περιεχονται τα καλυτερα"επικα"σε μεγεθος κομματια τους παιγμενα εκνευριστικα καλα σε βαθμο που σε βαζει σε σκεψεις αν τελικα ειναι live(που ειναι τελικα…)

Τα τελευταια τους(απ το adam and eve και επειτα ειδικα,μετα την αποτυχημενη κατ’εμε στρατολογηση του Daniel Gildenlow)τα βρηκα αρκετα ανεμπνευστα,σχεδον νεροβραστα θα ελεγα,οπου καποιες εξαιρετικες ιδεες ,χανονται μεσα σε ενα χαοτικο συνοθυλευμα σκορπιων riffs και μελωδιων,οπου χανεται ευκολα και το ενδιαφερον του ακροατη.

Απ τα project τους τσεκαρε τους Karmakanic.:slight_smile:

:thumbup: Ωραιος…
Prog-ιες με επιρροες Yes ? :-k
Θα τους ψαξω.Και με το ποστ σου αυτο θυμηθηκα μια προταση που ηθελα να κανω για το
φορουμ.

κατσε ρε μλκ. αν αυτο ειναι κακογουστο,

αυτο δηλαδη τι ειναι;

Eμένα μου άρεσε από την αρχή το εξώφυλλο των Flower Kings! Μου θύμιζε Magic The Gathering :stuck_out_tongue:

Grinder - Dead End ( 1989 )

Test For Echo - Rush
Master Of Puppets - Metallica
The Art Of Navigating By The Stars - Sieges Even
In Absentia - Porcupine Tree
Black Sabbath - Black Sabbath

Shesmovedon (single) - Porcupine Tree (ψάξτε να το δείτε!)
Mellon Collie and The Infinite Saddness - The Smashing Pumpkins (κορυφαίο booklet!)
Sheer Heart Attack - Queen
Heroes - David Bowie
Black Holes and Revelations - Muse (με αληθινές φωτογραφίες από τον Άρη!!! Quizz: έχετε κρατήσει ποτέ το εσωτερικό του (χάρτινου) CD στο φως; Τι βλέπετε;)

Χμμμ…αν θυμηθώ κι άλλα θα επανέλθω! :slight_smile:

Πλάκα έχει…

8O 8O 8O

Πω,ποτε βγηκε αυτο το αριστουργημα??
Ρε συ ειναι σαν εξωφυλλο απο παιχνιδι για Atari ή Amstrad 6128 με πρασινη οθονη!!!:stuck_out_tongue:

Πραγματικά άθλιο εξώφυλλο είναι αυτό
Impaled Nazarene - Nihil…

Μπα ImpNaz ειναι δεν μου κανει ιδαιτερη εντυπωση.Ειναι δισκαρα ομως.
Και ενα trivia lead κιθαρα παιζει ο Alexi Laiho των Children of Bodom.

Για το είδος της μπάντας πάντως δεν είναι και τόσο ξεκάρφωτο…

οι τυπαδες που λες ειναι φαση Exciter παρτα-speed. μλκ νταξ μου χε ερθει προμο. εγω το θεωρω χαλια. ξερω βεβαια ατομα που τις κοβουν για δαυτο :!: :?

:rasta: Dream Theater - Images and Words:vibrate:
Nirvana - Nevermind:yahoo:
System of A Down - Toxicity =D>
Guns And Roses - Apetite for Destruction