+1
Tο The Sound είναι αριστούργημα. :thumbup:
To Slipknot τι το ωραίο έχει?:-k
+1
Tο The Sound είναι αριστούργημα. :thumbup:
To Slipknot τι το ωραίο έχει?:-k
Ωραία φωτογράφιση και ωραίο χρώμα!
Δισκάρα αλλα το εξώφυλλο είναι για την Ψυττάλεια…
+1 :–
Αυτό είναι μάλλον το καλύτερο εξώφυλλο που είχαν ποτέ οι Iced Earth. Δεν είναι καν εξώφυλλο, αυθεντικός πίνακας του 19ου αιώνα είναι βασισμένος στα κείμενα του Dante Aliegheri. Να μου λεγες για το ελεεινό εξώφυλλο της επανακυκλοφορίας να συμφωνήσω αλλα εδώ.
[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X
Στη θεση του earth μπορούμε να προτιμήσουμε κάτι πραγματικά καλύτερο
Άσχετο αυτό. Το logo και ο τίτλος σε συνδυασμό με το χρώμα και γενικά το όλο κόνσεπτ δεν λέει τίποτα. Αν ήταν έτσι το καλύτερο εξώφυλλο θα ήταν αυτό:
Τι θές να πείς? ότι το εξώφυλλο είναι άσχετο με το δίσκο και το όλο Concept του. Η θεματική μιλά για θρησκευτικά θέματα κατά κύριο λόγο σε συνδυασμό με τα προσωπικά ζητήματα του Jon Schaffer που εκείνο τον καιρό είχε την προσωπική του κατάβαση στην κόλαση(προβλήματα με την εταιρία, η μπάντα ήταν στα πρόθυρα διάλυσης) και σαν κερασάκι το τελευταίο κομμάτι του δίσκου αυτή τη θεματική έχει. Πως το θεωρείς ξεκούδουνο το εξώφυλλο. Αν είναι να το σκαλίζουμε τόσο πολύ το θέμα με τα εξώφυλλα, τότε και τα μισά εξώφυλλα των Maiden εντυπωσιακές ξεκούδουνες μπουρούχες είναι.
Το παίρνω πίσω αυτό, τέτοια μαλ… μόνο εγώ θα μπορούσα να την πω.
Όχι Darth δεν μιλάω για το κόσνεπτ του δίσκου. Μιλάω για την αισθητικίκη του εξώφυλλου. Το εξώφυλλο έτσι όπως είναι δεν μου (μας?) φαίνεται και πολύ καλάισθητο. Το γεγονός ότι χρησιμοποιεί ένα όμορφο πρωτότυπο έργο ως βάση του δεν μου λέει τίποτα (εξ ου και το παράδειγμά μου, πιο πάνω).
Πάντως χωρίς το logo και τον τίτλο έτσι “φτηνιάρικα” τοποθετημένα επάνω, ίσως να ήταν πολύ καλύτερο.
Άργησα λίο να το δω, αλλά αν αυτό είναι απ τα καλύτερα εξώφυλλα των Psychotic φαντάσου πόσο χάλιά είναι τα υπόλοιπα!
πανέμορφα
Aν το εξωφυλλο δεν εχει λιωμενους Χριστους αιματα και ξεκοιλιασμενες παρθενες αντικειμενικα ειναι αθλιο:!:
Άρα το προβλημα το χει ο DarthVader, που του αρέσει το συγκεκριμένο.
Καλά ντε.
Αυτό δηλαδή?
:har: :har: :har: