Εξώφυλλα

Βγαινει στις 20 Ιανουαριου… Ενας θεος ξερει πως περιμενω μεχρι τοτε… Αυτο ειναι το πρωτο κομματι

Και πραγματικα ειναι υπεροχο και για αυτο περιμενουμε σαν τρελοι ολο τον δισκο… Τα πληκτρα του κομματιου μου θυμιζουν εντονα Zeps και No Quarter… Καλα για το σολο του στο τελος απλα ειναι καταιγιστικο… 8O Δεν ψηφιστηκε τυχαια 13ος καλυτερος κιθαριστας στο Rolling Stone… Εχει ενα δικο του, προσωπικο υφος σαφως στα κομματια του αλλα δεν ξεφευγει απο τη νοοτροπια των Peppers αν μη τι αλλο…

Ακυρο χεχ ασ το σβήσει κάποιος αυτο…

Το κανονικο εξωφυλλο ειναι αυτο:

Και μιλαμε για την απολυτη καταστροφη. Εσωστρεφες κιε μαυρο, σα το κατραμι που κρυβει η ψυχη ενος μελλοθανατου. Οτι πρεπει για να τ’ ακους το βραδυ ενα πραμα.

“Bathory Erzsbet”.

τελειακαιπαυλα

Λίγο offtopic αλλά υπάρχει άτομο το οποίο να λέει ακούω sunn o)))?
Όπως λέμε “ακούω metallica και iron maiden”?

Επίσης μερικοί black metalάδες (που δεν ακούν drone) ψάχνονται με τους sunn o τώρα τελευταία :-k

Δεν εχεις αδικο. Παντως, ενω γενικα δε μ πολυαρεσουν, το συγκεκριμενο το παραδεχομαι. Τρελο αριστουργημα. Αν μπορει κανεις να πει τετοια λεξη γι αυτο το πραμα. :stuck_out_tongue: Ειναι ο black metal δισκος τους, so to speak.

υ.γ.: To Altar δε το πολυκαταλογιζω ως Sunn O))), επειδη στην ουσια προκειται για αποτελεσμα συνεργασιας.

Καλά το altar είναι…

Θέλω να πάρω την έκδοση της inoxia :youwish:

Με 125$ έρχεται σπίτι σου link

Mαρέσουν πολύ οι σανό, δε θεωρώ ότι παίζουν μουσική, δε τους έχω στο Mp3 μου, αλλά είναι ιδανικό background άκουσμα, και ότι πρέπει για όταν κάνω εργασίες στο πισι.

Και μ’αρέσει πολύ και όλη η φάση με τις κουκούλες και το σκοτάδι κτλ.

έλα ρε. τι έπος είναι αυτό το trial by fire ρε.

άκυρο αλλά στο logo, στη λέξη grace το r και το c είναι σχεδόν ίδια :stuck_out_tongue:

Αυτο ακουγα…

Δισκαρα με εξωφυλλαρα.Τι αλλο να ζητησει κανεις?

Ένα Live ίσως? μιας και σύμφωνα με τον Al(:bow:) σε λίγο καιρό πάπαλα.

θα συμφωνίσω με outlawtorn86, πολύ καλή επιλογή ( με πρόλαβες βασικά, γιατί το σκεφτόμουν να το ποστάρω :slight_smile: )

προσθέτω το

Ναι ναι ναι :smiley:
album της χρονιάς

Πολλοί το λένε.

Δισκάρα πάντως. Τώρα για το πόσο δισκάρα θέλω κι άλλες ακροάσεις…

Απίστευτα album και τα 2!θα τους δούμε μαζί και με Kreator…άντε άντε πόσο θέλω να τους δω!!!:smiley:

Now playing: Flogging Molly - Wanderlust
via FoxyTunes