Εξώφυλλα

1.) Iron Maiden - The Number Of The Beast
2.) Nevermore - Dreaming Neon Black
3.) Iron Maiden - Live After Death
4.) Holy Moses - Agony Of Death
5.) Slayer - Reign In blood

dn einai ta agapimena m e3wfilla… einai ta 5 p me ekanan na skalwsw panw apo mia wra koitazontas ta :smiley:

Mε εχεις ξαναρωτησει.Αμερικανοι,Φλοριδιανοι για την ακριβεια.
Νοοτροπια Nile στο ολο υφος (intros,ανατολιτικες επιρροες αν και εδω ειναι απο Ινδια)
ταυτοχρονα βαλτωδες death metal σε σημεια.

Check 'em out : http://www.myspace.com/impurity

Μου ρχοταν κάτι de ja vu από την συζήτηση αλλά δεν θυμόμουν! :stuck_out_tongue:
Ήρθε η ώρα να τσεκάρω για να μην σε ξαναρωτήσω!

Ε και εγω τους τσεκαρα επειδη εχουν βγαλει ενα ΕΡ στην Nuclear Winter.
Ειχε και μια προσφορα και τα τσιμπησα και τα 2 :stuck_out_tongue:
Λογικα θα σ’αρεσουν.

On-topic : Oι αρχοντες τους majestic black metal ειχαν καποια εξωφυλλα εργα τεχνης.

Moon in the Scorpio
In Abhorrence Dementia
Epitome Of Illusions

To Moon in the Scorpio είναι όντως πολύ ωραίο εξώφυλλο! Τα άλλα δεν μ αρέσουν και τόσο.

off topic:

Άκουσα ότι είχαν τα παλικάρια οι Impurity στο Myspace και όντως είναι πολύ καλοί! Θα προχωρήσω σε πιο ενδελεχή αναζήτηση.

Το αγαπημένο μου :slight_smile:

Σωστή η από πάνω.

Υπέροχα χρώματα. Ωραίο εξώφυλλο (τ’ακούω τώρα το άλμπουμ)

Το απο’ κάτω συγκροτημα δε το ξέρω, άλλα είδα το εξωφυλλο και το βρήκα αρκετά καλαίσθητο! (αν εξαιρέσω ίσως την ομπρέλα που για κάποιο λόγο μου χτυπάει λίγο άσχημα στο μάτι:roll:)

^Nομίζω ότι το τελευταίο το έχουν ξαναβάλει…:-k πολύ ωραίο είναι πάντως!
Και η ομπρέλα ταιριάζει με τα χρώματα!:stuck_out_tongue:

φαίνεται μόνο εμένα δε μου κολλάει :-s:p “αιχμαλωτίζει” κατά κάποιο τρόπο το βλέμμα και “υποβαθμίζει” το σύνολο του εξωφύλλου. :dunno:
(κι ας ταιριάζει με τα χρώματα:p)

Φοβερό!
Το χω σε βινύλιο και είναι απόλαυση! Μπαιδεγουέη το οπισθόφυλλο είναι ακόμα καλύτερο!

Με αφορμή διάλογο δικό μου, του Σκούρτζου και του Ουλβερ στο “τι ακούτε τώρα”…

Τόσο κιτς αλλά και τόσο ΜΑΙΤΑΛ!

τώρα ρε ντέθστερ θα γίνω κακός άμα πω ότι το μόνο ενδιαφέρον που βρίσκω στους jesu είναι τα εξώφυλλά τους? :-k

Ειλικρινης εισαι.Γουστα ειναι αυτα φιλε!
Εδω και εγω ωρες βαζω και το αλλαζω στα καπακια.
Νωχελικη μουσικη…

ρε συ είμαι φανατίλα Godflesh μέχρι εκεί που δεν πάει, αλλά τους jesu δεν τους πάλεψα ποτέ ιδιαίτερα…
μου βγάζουν μια απίστευτη “τεμπελιά”… πάντως τα εξώφυλλά τους είναι ένα κι ένα!

Ακριβως αυτη η τεμπελια μ’αρεσει στους Jesu.
Για να ειμαστε και ον-τοπικ.Jesu - Silver

ζήλεψα… 8)

Negura Bunget παλι!

Sala Μolksa - from transilvanian forest

Zîrnindu-Sã

Αρρωστο, αλλά και ωραίο και περίεργο και απ’ όλα:

Όχι ιδιαίτερα “καλλιτεχνικό” ή κάτι, αλλά ταιριάζει απίστευτα με το στυλ του δίσκου και τη θεματολογία του. Με τρομάζει κατά κάποιο τρόπο η προοπτική ότι οι λύκοι θα φάνε στο τέλος τη γυναίκα στο βάθος :Ρ Είναι λίγο τρομακτική η ατμόσφαιρα του πίνακα (αν είναι χαρακτικό ή κάτι, σόρυ αλλά δεν τα πάω καλά με αυτά).

Ωραία χρώματα και ωραίο ζωάκι, επίσης ταιριαστό artwork με τη μουσική της μπάντας.

Αυτό ρε πώς και δεν το ποστάρατε; :Ρ Ιερόσυλοι… Πανέμορφες είναι και όλες οι σελίδες του booklet επίσης.