Εξώφυλλα

(εξυπνο σαν ιδεα)

8O8O8O8O

Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο !

Παρεπιπτόντως, σας έχω πει πόσο μου τη σπάτε όσοι ποστάρετε ωραία εξώφυλλα που δεν έχουν καμία πληροφορία πάνω και δε λέτε ούτε εσείς τι είναι;! :x:evil:

Ti δεν κατάλαβες βρε Γρακχε?
το Ultima Ratio των Audio Kollaps είναι…
Crust/Bolt Thrower καταστάσεις.

εκτός αν μιλάς για τα προηγούμενα, που κι εγώ σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω τι είναι…

εντιτ. Τώρα είδα τη διόρθωσή σου. γράψε λάθος.

Βασικα λεει audio kollaps πανω πανω,με μεγαλα γραμματα,και απο κατω ultima radio…πραγματικα δεν τα ειδες??..googlαρε το…εγω ετσι το εκανα δλδ…

Τα άλλα εννοεί προφανώς ρε παίδες.

ΟνΤοπικ:

Και δισκάρα και εξωφυλλάρα. Miasma & The Carousel Of Headless Horses

Καλα!εγραψε …super!

[QUOTE=Vangelis;553493

Λυπαμαι αλλα ειναι πολυ μονoτονα και αχαρα !:roll::roll: Εκτος απο το closer το σεβομαι μονο γι’αυτο που περιεχει.

καιρό έχω να ποστάρω κάτι από Dave McKean…8)

Μιας και το ξέθαψα κιόλας σήμερα…

Απ’ τα καλύτερα!

καλα γουστα ειναι αυτα. καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη αισθιτικη.
ας πουμε αυτα τα 3Δ για παραδειγμα εμενα μου φαινονται πολυ ραντομ και τυποποιημενα χωρις χαρακτηρα.
για μενα το καλο εξωφυλλο ειναι αυτο που θα πεσει πανω το ματι σου και θα σε ψησει να το αγορασεις μονο και μονο γι αυτο (οπως το 1ο εξπλοσιονς που εβαλε ο tylerdurden), η αυτο που ταιριαζει απολυτα με την μουσικη του δισκου οπως το Calexico (χωρις να ειναι κατι απιστευτο). Σαν το θεριον για παραδειγμα θα μπpρουσα να βρω αλλα 100 τετοια που ειναι απλα κατι ουδετερο, καθεται καλα στο ματι, αλλα δεν εχει “προσωπικοτητα”.

Σοβαρα…!!!Παραδεχεσαι εσυ οτι καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη αισθητικη?Μπραβο χαιρομαι!Τοτε γιατι ξερνουσες για τον Blackie Lawless?Οπως ειπες γουστα ειναι αυτα!Επισης οταν χαζευω καποιο απο αυτα που εχεις ποσταρει ειναι πολυ πιθανο να με πιασει καταθλιψη και δεν μου αρεσει να με διακατεχει αυτο το κλιμα συνεχεια…δεν ειναι για ολες τις ωρες

Sir Hedhehog (self-titled)

προτείνω τη μετονομασία του φόρουμ σε tymvoryxoi.gr! μετά τον ΒΑΝ και ο Γράκχος!
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΡΕ ΘΕΟΥΛΗ!!! :thumbup:

ναι ο καθε ανθρωπος εχει διαφορετικη αισθητικη απλα υπαρχουν καποια πραγματα που ειναι στανταρ αντιαισθητικα. οπως για παραδειγμα αν δεις τουριστα στην παραλια με πεδιλα, ασπρη καλτσα μεχρι το γονατο, πουκαμισο με λουλουδια (ανοιχτο για να φαινεται η κοιλια) και ψαθινο καπελο.
τωρα για τους γουασπ αν ηθελες μπορουσες να με ρωτησεις εκει. μ’αρεσουν οι γουασπ αρκετα, απλα οταν βλεπεις τον μπλακι να ποζαρει με την αμερικανικη σημαια και τον αετο να πεταει απο πισω , τον μπλακι που μια δηλωνει Ινδιανος, μια υπερ του πολεμου στο Ιρακ, μια κατα κτλ ε μια αηδια σου ρχεται. ειναι στανταρ και αντιαισθητικο και ηλιθιο. Και στην τελικη δεν σου ειπε κανενας να κοιτας βρε παιδακι μου ενα εξωφυλλο με τις ωρες για να σε πιασει καταθλιψη. απλα εδω ποσταρουμε εξωφυλλα που θεωρουμε ωραια.

Τι αναλυτικος που εισαι βρε αδερφε! :roll:ο καθενας κανει οτι πουλαει δεν το ξερεις ?Οχι οτι ειμαι υπερ αλλα ετσι ειναι!απο εκει και περα εκει τι να σου πω!δεν σε βρηκα προχειρο …τωρα με προκαλεσες!

Ελα μωρη τρελα Ντρουντκ (Drudkh) !

Van der Graaf Generator

Mike Oldfield

:bow2::bow2: