Εξώφυλλα

κουνάει κ το κεφάλι πέρα-δώθε και ξυνίζει τη φάτσα όπως όταν τραγουδάει ο Mustaine , σαν να το βλέπω μπροστά μου.

:lol::smiley:

δεν εχω κατι να προσθεσω, το βιντεο τα λεει ολα

Με αντιγραφεις.

Άκουσε να δεις πώς έχουν τα πράματα Nightwing. To rickroll στο forum έχει παιχτεί πριν καν αποκτήσεις ίντερνετ σπίτι σου, και ο Ιάσονας, όσο αδερφάρα και ήμο κι αν είναι, το έχει χώσει σε καμιά 20αριά ποστ του πριν εσύ μάθεις το είναι Youtube. Μπορείς να κάνεις ένα search σε ότι έχει ποστάρει, και να βρεις κάνα δυο κρυμμένα rickrolls.

Επίσης θέλω να ξέρεις πως αποφασίστηκε ότι ΦΕΥΓΕΙΣ απ’το φόρουμ.

Προφανως και εκανα πλακα.Προφανως και ξερω ολα αυτα που λες.Και δεν καταλαβαινω γιατι μου τα γραφεις αυτα.

Το να με διωξετε απο το φορουμ θα μπορουσα να πω οτι ειναι λογικη αντιδραση.Αμα παντως βλεπατε κατι λαθος με τη συμπεριφορα μ,θα μπορουσατε απο την αρχη με ενα απλο πμ να μου το πειτε.Το να μπαναρετε καποιον τυφλα πιστευω δεν εχει νοημα,αφου θα ξαναμπει με αλλο λογαριασμο.Πιστεψε με εγω εδω μεσα δε μπηκα ουτε για να μαλωνω με τον καθενα,ουτε να σπαμμαρω,ουτε,ουτε.Εγω εδω μεσα μπηκα για να μαθω περισσοτερα για τη μουσικη που μου αρεσει.Τωρα αν εσεις δεν αφηνετε κανενα ποστ μου ασχολιαστο δεν φταιω εγω.Καμια ορεξη δεν εχω να τσακωνομαι.Ειδικα με καποιον που δεν ξερω.Αφου λοιπον αποφασιστηκε να φυγω εγω δεν εχω να πω κατι αλλο.

φιλε κοψε τον πλυθηντικο.

Lugubrum - N.O.I.R.

μην με ρωτησετε γιατι,αυτα μου ηρθαν τωρα

ColdWorld - Melancholie²

Αυτό που λες το αγόρασα την αθώα εποχή που δεν υπήρχε internet και downloading και τέτοια κ αγόραζες περίπου στην τύχη… Ορμώμενος κυρίως απ’το εκπληκτικό εξώφυλλο! (μου προέκυψε κ δισκάρα ευτυχώς… :D)

και ένα παρόμοια όμορφο βιντεοκλιπ

Να σε πω είναι ωραίο το album??το είχα δει στο fnac, και μου άρεσε το album σαν εξώφυλλο…

Now playing: Heavenly - Lost In Your Eyes
via FoxyTunes

Ας πω και γω ένα:

Είναι ένα φοβερό post rock δισκάκι προερχόμενο από την Κίνα… Συνδυάζει post rock με παραδοσιακή κινέζικη μουσική… Πολύ ωραίο, ψάξτε το! :wink:

Δεν το έχω ακούσει πέραν του βίντεοκλιπ που έχω δει πολλές φορές…

Πουλύ πουλύ αγαπημένο!

Choking Victim - No Gods / No Managers