Shadow Keep - A Chaos Theory
τι λες τώρα… συγκίνηση
Υπάρχουν ακόμα αυτοί και έχουν βγάλει έναν ακόμα μια χαρά δίσκο, με άλλον τραγουδιάρη όμως.
οντοπι
Ναι το ξέρω…Αλλά το A Chaos… το λατρεύω,μελωδίες,ριφάρες,σολάρες,power/prog περασμένων δεκαετιών και όμως τόσο αναζωογονητικό!Έπος!
Αυτο το album ποτε δεν καταλαβα γιατι αρεσει τοσο στο κοσμο. Με πριζωσατε βραδυατικα και θα ψαξω να βρω που εχω το προμο. Καθε φορα που το βλεπω να αναφερεται το ιδιο σκεφτομαι ε και δεν παει αλλο, θα του δωσω μια τελευταια ευκαιρια.
είναι ίδια η γνώμη σου και για το ντεμπούτο?
Αν ρωτάς εμένα όχι!
Το ντεπουτο δεν το θυμαμαι καθολου αυτη τη στιγμη οποτε οτι και να σου πω θα ειναι ψεμα. Το εβαλα και το ακουω παλι (το Chaos Theory εννοω) και, χμ, για να θυμαμαι τα τραγουδια μετα απο τοσα χρονια παει να πει οτι το ειχα ακουσει καλα. Δεν ξερω ρε γμτ, ωραιο ακουγεται, αλλα δε θα με ωθησει σε φαση να πω ‘‘τωρα θα βαλω να ακουσω Shadowkeep’’. Την ωρα που παιζει δεν θα το βγαλω, αλλα οσο να 'ναι μου αφηνει την αισθηση πως κατι λειπει κι ειναι ασχημο συναισθημα αυτο.
Για το ντεμπούτο τον angmar ρωτούσα, γιατί θεωρώ ότι έχει πιο πολύ όρμη και έλεγα μήπως σου έλειπε αυτό από το chaos theory.
Κατά τ άλλα δεν ξέρω τι μπορεί να σε κρατάει σε απόσταση από τον δίσκο. Η αίσθηση ότι αυτά έχουν ξαναπαιχτεί ή κάτι καθαρά στις συνθέσεις? Πάντως κομμάτια σαν το Signs of things π.χ. δεν γράφονται εύκολα.
Το Beware The Signs μαλλον εννοεις. Εχει πιασαρικο ρεφραιν αυτο. Ωραιο ειναι αλλα μαλλον εχεις δικιο, η ορμη ειναι που μου λειπει. Το ‘‘ατσαλι’’ να πω; Αυτο τελοσπαντων.
ναι και στο ρεφραιν λέει beware the signs of fears και όχι things όπως θυμόμουνα #-o (αυτό θα παρέπεμπε σε τσόντα).
Αν είναι έτσι πάντως, άκου το ντεμπούτο. Πιθανόν να σου αρέσει περισσότερο.
Λιγο δυσκολο γι αποψε, επειδη ψαξε ψαξε δες τι βρηκα. Ολοκαυτωμα. Αντιο σας. Παει και στο τι ακουτε τωρα.
oh dear. θυμάμαι και αποθέωση από metal invader τότες, αλλά δυστυχώς πήγαν άπατοι. Πολύ αδικημένη μπάντα.
Γιατί το Believe???Εμπνευση μεγάλη σε αυτό το δίσκο.Εμένα μου αρέσει που μου βγάζει έντολη μελαγχολία το A Chaos…
Stygma VI δεν άκουσα ποτέ…Αν και τους ήξερα από αρχές 00s…:-k
Δεν ξέρω τώρα που είσαι πλέον παιδί του αμερικάνικου νότου αν θα σου αρέσουν
Αλλά ρίξε μια αυτιά στο youtube
To Seventeen μου αρεσε επισης, το θυμαμαι λογο τιτλου (αριθμος, ευκολο να το θυμασαι). Βρηκα και το πρωτο τους album στα cdr μου, το εχω ακομα οποτε θα το ακουσω αυριο με το καλο.
Stygma IV περιεργη περιπτωση μπαντας, ειχαν παιξει και στο Ροδον τελη 90’ς τον καιρο που λεγονταν Stygmata IV κι ειχαν κοσμο να τους στηριζει απο τοτε (οχι τιποτα τρελα πραγματα, σε λογικα πλαισια για ενα νεο μικρο ονομα). Το αστειο ομως ειναι οτι τον καλυτερο δισκο τους (Phobia) τον εβγαλαν οταν αλλαξαν το ονομα και πηγε απατος μαλλον επειδη δεν ειχε καλη διανομη στην Ελλαδα. Τα δυο επομενα ηταν δυστυχως δισκοι της σειρας, οποτε που να πιασει. Θες ενα αλφα σερι να σε κρατησει στην επιφανεια.
Κομματαρα http://www.youtube.com/watch?v=c9pxaaOs-wY κι η bonus διασκευη του 22 Acacia Avenue πραγματικα σκιζει πατωματα http://www.youtube.com/watch?v=DZocIJ1MQOI
Πάντα θέλω να ακούσω λίγο καλό heavy…8)
Δωστε και σωστε!!!