Τι ακούτε τώρα; #5

Nile - Annihilation Of The Wicked:):!:

O dargaard79 παει να μας τη χαλασει αλλα δε θα του περασει :stuck_out_tongue:

Radiance - The Burning Sun

Σελίδες 301-302 άπειρη αμπαλίαση Άνγκμαρ ως συνήθως. Αγαπάμε Άνγκμαρ. :smiley:
Μεγάλη και διαχρονική αγάπη η Θεωρία του Χάους ρε σεις. Και όπως είπε και ο Ντέκαρντ βασικά, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι άνθρωπος που αγαπάει τον καλό αμερικάνικο ήχο των late 80’s μπορεί να μείνει “ανέγγιχτος” από το συναίσθημα που βγάζουν σ’ αυτό το δίσκο οι Shadowkeep (τα υπόλοιπά τους δεν τα έχω ακούσει, και πολύ κακώς το ξέρω). Προσωπικά αγαπημένα, το Believe που είπε κι ο Χοπέτος, καθώς και το πενταμέγιστο Chaosgenesis \m/.
Και μια που πιάσατε μετά και τους Στιγματισμένους, απ’ αυτούς έχω ακούσει μόνο το Court of Eternity το οποίο είναι επίσης μεγάλη λατρεία, από τους αγαπημένους μου δίσκους ευρωπαϊκή προέλευσης αλλά αμερικάνικης αισθητικής. Πάμε πάλι, \m/.

edit
Και φυσικά έτσι όπως τα καταφέρατε, και για να είμαι ον τόπικ,

\m/

κατι χαλαρο για μεσημερι

Jag Panzer - Thane To The Throne:):!:

Πρίν 50’ άκουγα τους δικούς μας bandage ("BANDAGE" cd):

…τώρα έβαλα αυτό:

Figure Four

(δεν σας λέγω τι παίζουν- αν δεν τους ξέρετε- να τους τσεκάρετε αμέσως!!! :stuck_out_tongue: )

Βathory-Twillight of the Gods
Όταν στο Βlood and Iron μπαίνει αυτή η μελωδία…Πωωωωωωω…

Καλο το Court of Eternity αλλα το Phobia ειναι καλυτερο, πιστευω. Για να μη λεω μλκιες τα προηγουμενα που εβγαλαν ως Stygmata IV - και μ ενα αλλο ονομα που τωρα βαριεμαι να τσεκαρω - δεν τα εχω ακουσει, αλλα οταν κυκλοφορησε το Court ειχε περασει ως η καλυτερη δουλεια τους μεχρι εκεινη την εποχη οποτε δεν ξανασχοληθηκα με τα πιο πισω. Κακως, ισως.

Ον τοπικ μιας κι ετοιμαζομαστε για το live. :slight_smile: