δίσκαρος
^ Ισχυει !
[B]Vanhelgd - Church Of Death[/B]
πρώτη αυτιά
Στηριζω φεγγαροπαιδο :thumbup:
[B]Convulse - World Without God[/B]
Saxon - Heavy Metal Thunder και παω για μια επαναληψη στην Βιολογια.
Το ιντρο του δισκου ειναι απο τα πιο μελαγχολικα πραγματα που εχω ακουσει.
Candlemass - King Of The Grey Islands
Παρα την δισκαρα που προηγηθηκε το κλιμα μεταξυ Leif και Messiah ηταν πολυ αρνητικο και αυτο οδηγησε στην αποχωρηση του τραγουδιστη για δευτερη φορα απο την μπαντα. Και ο αντικαταστατης του βρεθηκε στο προσωπο του Robert Lowe. Ο οποιος ειναι πολυ καλος τραγουδιστης και ερμηνευτης απλα στον δισκο δεν αναδεικνυονται πληρως οι δυνατοτητες του λογω του οτι τα τραγουδια ειχαν ηδη γραφτει πριν φυγει ο Messiah και σε καποια σημεια φαινεται οτι ειχαν γραφτει για την φωνη του. Συνολικα ομως εχουμε ομως μια ακομα εκπληκτικη δισκαρα με φοβερα κομματια. Και νομιζω οτι ειναι ο πιο σκοτεινος δισκος των Candlemass, πισσα λεμε… Θα επαιξε τον ρολο της και η ψυχικη διαθεση του Leif μετα τα σκηνικα με Messiah. Εχει μεσα κομματια που ειναι απο τα καλυτερα τους, Emperor Of The Void, Of Stars And Smoke και Embracing The Styx ειναι [B]ΕΠΗ[/B].
Tους αγαπαω ρε πουστη εκεινους τους κωλοαγγλους…και ειδικα τον στριμμενο με τα μαυρα που επαιζε κιθαρα…
Λατρεία!
Αϊ λαβ γιου καργα!!!
εδώ θα κάτσω κουφάλες, στο σκοτάδι μου
Candlemass - Epicus Doomicus Metallicus:):!:
Ρε συ πραγματικα εισαι ηρωας που τους αντεχεις αυτους.Τρελλαινομαι κι εγω για ταινιες film noir και την jazz μουσικη τους,αλλα αυτοι πραγματικα ειναι αργοι κ βασανιστικοι.
Γουστα βεβαια ειναι αυτα,προφανως δεν σε κρινω.
Εγω απο την αλλη ακουω
Παιδια,για νε λεμε την αληθεια το 50% αυτου του group ειναι ο θεος τραγουδιστης Michael Matijevic.
Δεν ειναι κακος ο δισκος,τουναντιον,αλλα ειναι αυτη η φωναρα που σε στοιχειωνει!!!
Crimson,καλο?
Toν Μanson τον αφησα στο ‘‘Mechanical Animals’’.Απο 'κει κ μετα δεν εχω ακουσει τπτ.
ναι καλο είναι…αλλά μην φανταστείς οτι εχω ασχοληθεί με ολη την δισκογραφία του…με 3 δίσκους μόνο…και αυτός είναι που μου “κάθεται” καλύτερα