Έπος! 8)
Ον τόπικ:
Vieux Farka Toure - The Secret
Όταν διάβασα αυτό το κομμάτι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “λολ, μάλλον δεν έχει ακούσει καν τη Γλομεράτα και τον 13ο Ήλιο”. Μετά είδα ότι τα άκουγες προχτές και σκέφτηκα “wtf, απ’ το ένα αυτί του μπήκαν και απ’ το άλλο του βγήκαν;” Ε και μετά είδα τί έγραφες (ότι είναι “μέτρια” κτλ.) και σκέφτηκα “ε πες το έτσι, κάνα δυο φορές θα τ’ άκουσε, την ώρα που έκανε μπουγάδα ή κάτι τέτοιο”.
To αγαπημενο μου μετα το ‘‘Bitches Brew’’
Πες με κωλόγερο αλλά είμαι πολύ κολλημένος με τα παλιά τους: Nightfall και Tales είναι τα αγαπημένα μου από δαύτους, ειδικά με το 2ο ήταν και η πρώτη φορά που μας ήρθαν και είχαν παίξει τεράστιο live, είχα πάθει πλάκα. Μετά διάβασα πως και αυτοί είχαν πάθει πλάκα, δεν μάζευαν τότε τόσο κόσμο (Ρόδον γεμάτο) σε άλλες χώρες.
Εννοείται ρε συ, τα 4 πρώτα είναι το αποκορύφωμα των Candlemass, δεν το διαπραγματευόμαστε καν. Απλά ο σωστός οπαδός τους δε νοείται να θεωρεί οποιοδήποτε δίσκο που έχει γράψει ο Leif κάτι λιγότερο από φανταστικό, έτσι, με συνοπτικές και καθ’ όλα δημοκρατικές διαδικασίες. Ναι, και το Τσάπτερ, και Γλομεράτα/13, και τα Κρουξ, ακόμα και το Abstract Algebra και το Death Magic Doom!
Για το άλλο που λες, είναι λίγο πολύ γνωστό ότι οι Candlemass ανήκουν σ’ εκείνη την ξεχωριστή κατηγορία συγκροτημάτων που μπορεί σε πολλές χώρες να μην τους ξέρουν καν αλλά εδώ λατρεύονται σαν Θεοί (και καλώς είναι έτσι σε σχέση με εδώ). Βέβαια δε συγκρίνονται με τους προέδρους αυτού του κλαμπ, Psychotic Waltz, ή τους αντιπροέδρους Anathema, αλλά μέσα στο ΔΣ στάνταρ είναι. =Ρ
το πρώτο της “αγίας” τριάδας.
In a Silent Way - Πατήρ
Bitches Brew - Υιός &
A Tribute to Jack Johnson - Πνεύμα
Aπό την Αγία τριάδα που λες κι εσύ,συμφωνώ με τον jiopas κι εγώ.Bitches Brew!!!
Αλλά τώρα ακούω A Tribute to Jack Johnson!!!
Δεν διαφωνώ καθόλου, απεναντίας συμφωνώ και επαυξάνω. Υποκλίνομαι στο “ποτό των ξέκωλων” #-o:wink:
Rory Gallagher - Philby
δισκάρααααααααααααααααααααααααααααααααααα
[B]Villa 21[/B] - Men Of Clay
back to basics
:lol: Moυ αρέσει η μετάφραση!
Πως μπορείτε μωρέ να ξεχωρίσετε τριάδα ανάμεσα σε 4 δεκαετίες αστείρευτης έμπνευσης και δημιουργικού οίστρου; :roll:
Κουβέντα να γίνεται, κι από υπερβολές άλλο τίποτα. Η γενική κλίση ήταν ανασταλτικός παράγοντας για την μετάφραση, γι’ αυτό επιλέχθηκε η πιο συμβατή συνώνυμη λέξη που να αντιστοιχεί στην αμερικάνικη αργκό :lol:.
[B]Arckanum-helvitismyrkr[/B]