Αldebaran-Dwellers In Twilight
αλμπουμαρα
Αldebaran-Dwellers In Twilight
αλμπουμαρα
Πάντα θα το λέω… ο Matt Pike είναι μεγάλος συνθέτης…
Haggard - Tales Of Ithiria:):!:
ωραίος!! από τα αγαπημένα μου doom-sludge άλμπουμ
όσο το ακούω τόσο κολλάω…
Νταμπλ κι οσωνούπω τριπλ ποστ. Α, μάλλον όχι.
[I]You’re fading away, your life cast astray, a victim the beast shall obtain…[/I]
Μπράβο και σε σένα Moonchild! (το άλλο μπράβο ήταν σε άλλο thread)
To καλύτερο EP στην ιστορία του metal (πρόκληση #1) και η αφετηρία μιας μπάντας, που ήταν:
[ul]
[li]η πρώτη που ουσιωδώς έπαιξε prog metal (πρόκληση #2),
[/li][li]από τις ελάχιστες μπάντες σε ολόκληρο το φάσμα του metal που ξεπέρασαν το μουσικό είδος που έπαιζαν (πρόκληση #3),
[/li][li]η μοναδική μπάντα στην ιστορία της μουσικής που ενώ είχε καταφέρει τα παραπάνω, αυτοξεφτιλίζεται με περίσσεια αυταρέσκεια σήμερα (αυτό δεν το λες πρόκληση).
[/li][/ul]
Δε θέλω να προκαλέσω το θρίαμβο του οφτόπικ τσακωμού, απλώς εξέφρασα μια προσωπική θέση. Τhanx again Moonchild!
εντάξει progmetal έπαιξαν οι Rush πρώτοι. Απλά δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιοι…
ρισπέκτ και στο drive λίγο πιο πάνω
Θενξ DeKay!
και χαιρετώ για τώρα.
χαχα, δεν παλεύεσαι. Ρε μαν, η πρόκληση #2 αφορούσε προφανώς άλλη μπάντα (2 albums, 1985 & 1989, με χάλια αισθητική και φωνητικά, που σου αρέσουν πολύ αν και γενικά έχεις καλό γούστο στη μουσική ).
ΟΚ, οι Rush, ειδικά σε σημεία, ακούγονται metal, αλλά τη λέξη “ουσιωδώς” δεν την έγραψα τυχαία
Όλο το μάτι σου κλείνω λες και μασάω λεμονόφλουδες…
Πρόκληση 1 και 2 διαφωνώ αλλά παρα τρίχα
Α ώστε έτσι κύριε…:roll:
Και όμως οι χωριαταραίοι από το Austin είναι κατά τη γνώμη μου, μαζί με τους ryche (με fates και voivod να ακολουθούν από κάθε πλευρά) οι δύο πυλώνες αυτού που λέμε progressive metal. Καταλαβαίνω να μην αρέσουν γενικά, αλλά εσύ έχεις αποδειχτεί αρκετά θρασάς για να μην σου αρέσουν (να αποκαλύψω στο κοινό την γνώμη σου για mekong? :p)
Πάντως στην πρώτη πρόκληση οι warlord διεκδικούν ένα x τουλάχιστον (σπόντα για να χωθεί ο moon)
Δεν τίθεται σύγκριση, μην λέμε τα αυτονόητα… Δεν μπαίνει στο στοίχημα καν.