[B][I]listen to me children of the night[/I][/B]
χαχα, αν δεν τσιμπούσες θα σε έπαιρνα τηλέφωνο να τσεκάρω ότι ζεις. Την ξέρω την άποψή σου για τους απαράδεκτους από το Austin. Όσο για την άποψή μου για τους Mekong τη λέω και μόνος μου (γενικά δίνε ελεύθερα, δεν τρέχει): λάθος μπάντα, λάθος μουσική, χαμηλού επιπέδου ήχος και αισθητική με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Το ότι έχω αποδειχτεί θρασάς (από τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες μας φαντάζομαι ότι εννοείς, γιατί εδώ μέσα με έχει φάει η prog rock discipline ) δε σημαίνει ότι ακούω και Sodom (μαζέφτε με, θάβω ακατάσχετα)
Εντάξει, ναι, αν και στα σημεία προτιμώ το 'ryche. Πάντως είναι 1-2 metal EPs eva. No doubt.
Τα λέγαμε οι τρεις μας γύρω από ένα τραπέζι λίγο πριν τα Χριστούγεννα σχετικά με το θέμα. Μην τα πούμε και δημόσια τώρα. Σε κάθε περίπτωση, με τη δήλωση 1-2 metal EPs eva ας κάνουμε ανακωχή (αν και σε έχω ικανό να μας πεις για κανα Haunting The Chapel βραδυάτικο). :p:har:
Όλα αυτά ενώ ο Dragonaut ακούει top-5 metal δίσκο (eva, as well).
Ναι αλλά και το τοπ EP eva του ίδιου συγκροτήματος είναι και ρίχνετε στοιχήματα σε λάθος τελικό
[B]svarttjern[/B] - towards the ultimate
top-5 Death δίσκων άνετα.
εσύ που γουστάρεις power-progressive νιώσε
Ισχυει
[B]Aptorian Demon[/B] - Angst, Jammer og Fortvilelse
Καλημέρα.
Ηοpeto,αν απλα σε συμπαθουσα,τωρα σε λατρευω.
Απο τους αγαπημενους μου δισκους ever!!!
Τι να πω,γενικά λατρεύω τα πρώτα χρόνια του Stewart,είτε με Beck,είτε με Faces,είτε solo,λατρεύω τη φωνή του…Αλλά τα τραγούδια αυτού του δίσκου είναι…Η εισαγωγή του Maggie Mae είναι απλά απίστευτη,πολύ όμορφη τραγουδοποιία,απλά σε κάνει αυτός ο δίσκος να ξενερώνεις με την στροφή που πήρε η καριέρα του!
Πάλι αυτό ακούω!
Έστω και λίγο καθυστερημένα, respect στην άποψή σου φίλε μου. Κι εγώ είμαι μέγας οπαδός της εν λόγω μπάντας (εδώ και 20κάτι χρονάκια), αλλά νομίζω ότι το The Dungeons Are Calling δε στέκεται πάνω από τα σύννεφα (όπως τα άλλα δύο). Απόψεις φυσικά και κουβέντα να γίνεται πάνω απ’ όλα.
Έχω πιει λίγο , οπότε αύριο ποστ κόλαφος για mekong delta 8)
Στα επ, πριν πεταχτεί ο pumpkin κια πει με το δίκιο του για fly hig touch the sky never know the reason why it ends ooohhhh ohhhh victimiiim of fate, θα σας καληνυχτίσω με την ελιτίστικη επιλογή του behind. αν και καλη-νύχτα με gneration isolated δύσκολη την κόβω
Και σε λίγο θα πεταχτούν τα νομιστεράκια με σατανικ αρτ και κανας φορκμποι με κανα φιαρ ιζ δε μαιντκιλλερ κανας αλλος με κανα εμπερορς ριτερν και αυτο σηκωνει συζητηση αλλα προς το παρον θα πω το ομωνυμο και το σιτι μπινιθ δε σερφας και για παραπανω συζητηση απο αυριο γιατι τωρα εχουμε και δουλεια
Ministry - the land of rape and honey
Έχω να το ακούσω άνετα πάνω απο 10ετια…
Blind Guardian - The Forgotten Tales:):!: