Τι ακούτε τώρα; #5

Εδώ έχω τρελάνει και τον εαυτό μου μ’ αυτά που ακούω τελευταία.
Αν και περισσότερο με τρελαίνουν όλες αυτές οι απίστευτες αρχαίες μουσικές που έχω μπει στο τριπάκι να ανακαλύπτω.
Πάντως εμείς οι δυο έχουμε γίνει λίγο μουσικά δίδυμα ή μου φαίνεται; <3

Κατω τα χερια απο τον Hopeto.:evil:
Μουσικα ειναι δικος μου.Για ολα τ’αλλα στον χαριζω!!!:smiley:

Τους αφιερώνεις ακούσματα όλων ή τα περνάς ένα άκουσμα και βλέπεις τι σου κάνει???

jiopas αγωνίσου για μένα!:lol:

Προκαλω τον Γρακχο σε μονομαχια με Colt,στο El Paso(Γηπεδο Της Καλλιθεας) στις 06:25 τα ξημερωματα!!!
Θα γινει μακελειο!!!

Και μιας και ο διαιτητής πρέπει να είναι ουδέτερος και κατά προτίμηση ντόπιος, μετά χαράς να αναλάβω.

Μην παιξεις εδρα ομως!!!

Αν εννοείς γι’ αυτά που έχω ποστάρει τελευταία ότι ακούω, σαφώς και τους αφιερώνω ακούσματα… ειδικά καλή ώρα για το Pet Sounds, πολλά! Υπάρχουν όμως και διάφορα άλλα που ακούω τελευταία αλλά δεν τα ποστάρω:roll:, από τα οποία ε, σε κάποια αφιερώνω ακούσματα και άλλα τα περνάω λίγο έτσι και βλέπουμε, τί να κάνουμε, η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και δεν προσφέρονται όλες για μουσική.

Τζιόπα αυτό που είπες ήταν ούτως ή άλλως ουδέτερο έδαφος, οπότε μη φοβάσαι, δεν τίθεται θέμα έδρας.
Εγώ πάντως είμαι μέσα ρε μαδαφάκα.
Και μια που θα χεις και το ιδιωτικό σου τζετ (για να μπορείς να είσαι μέσα σε τέσσερις ώρες Αθήνα), μετά κερνάς βόλτα Λουιζιάνα να γουστάρει ο Χοπέτος, μετά Σαν Φρανσίσκο να γουστάρω εγώ κτλ.

…και μετα επιστροφη στο Βολο για τσιπουρα!!!

To Pet Sounds και οι Beach Boys ήταν ο κύριος και ο μοναδικός αντίπαλος των Beatles το '60.

Τους γύρισαν βέβαια την χάρη με το Revolver και άντε γεια τα σκαθάρια,όμως όπως έχουμε πει το 1966 είναι top χρονιά

Πώς γίνεται ρε στόκε να ήταν και ο κύριος, και ο μοναδικός αντίπαλος;

Και έχει το Revolver μέσα μελωδία “καρφί” Pet Sounds μέσα ε?8)

:lol::lol::lol:#-o#-o#-o

Έφυγε για μαργαριτάρια λέμε,σόρρυ ντε,μέσα σε εξεταστική ποστάρω:oops:

[B]Rorcal / Solar Flare - Split [/B]

μόνο για πιστούς

Ξέθαμμα.

ΜΕΓΑΛΕΙΟ…