Δεκτοί οι γέλωτες.
Σωστος!!!Το εχω σε cd αυτο.Eχει την κομματαρα…
Βασικά σπέρνει ολόκληρο! Από τα καλύτερα hard prog albums!
let’s get high on this
Τί έκανε λέει;
Ξύπνησα με νεύρα και είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου.
Κανόνισε μαλάκα να ρθει η μέρα που εγώ θα ποστάρω μπλουζιές, εσύ θρασιές κι ο κόσμος θα λέει “αυτοί κάνανε pc-τράμπα και μας δουλεύουνε”.
για να επανέλθει η κοσμική ισορροπία:
Χαχαχα!
Έχω μεταλλικό παρελθόν,τι να κάνω?Μιλούσα εντωμεταξύ με έναν φίλο για τους The Haunted και την στροφή που πήρανε τελευταία και μου καρφώθηκαν στο μυαλό.
Που και που πάντως εκτονώνω την ανάγκη μου για σκληρά ακούσματα όπως σήμερα με κανά καλό thrash/death album και ξανάρχομαι στα ίσια μου(ενίοτε κολλάω και για μερικές μέρες).
[SPOILER]Μη με παρεξηγείτε,είμαι ακόμα bluesman![/SPOILER]
Γρακχος ο θρασας.
λάθος δίσκος μαν :razz:
εντάξει είναι παγκόσμια αποδεκτό ότι αν ένας και μόνος δίσκος θα μπορούσε να μπει κάπου στην δισκογραφία των rush μεταξύ 2112 και grace under pressure, αυτός θα ήταν το sense of change. Μετά μας τους έφαγαν τα neoprog κυκλώματα (άσχετο που αρτ οφ ναβιγκέτινγκ καταπίνει δισκογραφίες)
πάντως αυτό με την κοσμική ισορροπία είχε να κάνει με την ομαλή λειτουργία του φόρουμ, μετά τις ατασθαλίες του χοπέτου. Δηλαδή ο Deckard να ποστάρει 90σ προγκ, ο prosatanic black metal, ο vangelis να την λέει στους maidenανδες, ο moonchild να ασχολείται ακόμα με το τι κάνουν οι ryche κ.ο.κ.