Βγήκε;
Το πρόμο μου έστειλαν.
Sabbath Assembly-Ye Are Gods [2012]
Α είπα και γω
Αφού παράτησα στο 4ο κομμάτι το νέο Cauldron από βαρεμάρα, έβαλα αυτό.
Πιο υποτονικό αλλά εξίσου καλό με το προηγούμενο.
Ευρέως και επικίνδυνος.
Πάρτε και δυο ρεμίξ.
Στα σχόλια σκίζουν οι ελληνάρες.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος,μπορεί να μιλάμε για τον αγαπημένο μου δίσκο της χρονιάς.
Επειδή είναι φρέσκος ακόμα κρατάω μια πισινή.
Το αυτόν.
Τι γκρουβάρα το Time is God γαμώ.
Lacuna Coil - Visual Karma dvd:):!:
Ορεξη για Αμερικανικο Brutal Death Metal βραδιατικα.Μια πολυ καλη λυση ειναι οι Suffocation αν και εχουν λιγο ιδιοτροπο/χαωδη/βαλτωδη ηχο.Ισως και αυτο να τους ξεχωριζει.
O συγκεκριμένος δίσκος είναι από τις καλύτερα hard rock albums των 80s κατά την προσωπική μου ταπεινή και νομίζω πως δεν είναι καθόλου υπερβολικό αυτό. Όταν κυκλοφόρησε [1988] έκανε μεγάλη αίσθηση, έγινε πλατινένιο και τα τρία singles (What Love Can Be, Living Out of Touch, Get it On) έγιναν video. Εκτός των συγκεκριμένων κομματάρων, τα Pushin’ Hard, Τhe Shuffle, Now Forever After, Hideaway, Loving You και Shout It Out είναι ισοϋψείς κορυφές και στέκονται σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα, συνθετικά και εκτελεστικά.
Α ναι, το μόνο κομμάτι του δίσκου που δεν αναφέρθηκε είναι το 17, ίσως το μοναδικό filler (λέμε τώρα) σε ένα ντεμπούτο που είναι ανώτερο από το 80% των best οf από hard rock μπάντες.
Δυστυχώς οι Kingdom Come έμειναν στην ιστορία κυρίως για το πόσο αντέγραφε ο Lenny Wolf τον Robert Plant. Ισχύει, αλλά δε νομίζω να υπήρξε ποτέ άλλος τραγουδιστής που να πλησίασε τόσο πολύ (και τόσο φυσικά) τον Plant φωνητικά. Ασύλληπτη φωνή, φοβερή μπάντα, μεγάλος δίσκος.
ntroph! to dekaefta exei yparksei gia kairo to agapimeno mou apo ton disko!
David Wenngren & Christopher Bissonnette - A Wild Tonic In The Rain