Τι ακούτε τώρα; #5

ΓΟΥΣΤΑ!!!

Ακριβως οπως τα λεει ο DeKay, και απλα το Now Forever After ειναι ΥΜΝΟΣ…οχι απλα στις κομματαρες του δισκου. Και τρελες καψουρες, Jameson, αναπτηρες, σβηστα φωτα, νυχτοπερπατηματα με “What Love Can Be”!!! :stuck_out_tongue: Τα σπαει επισης και το “Bad Image” αλμπουμ των κυριων…(1993)

Θα κουμπωθει το δισκιον, οταν τελειωσω το γιουτιουμπικο μου σεργιανι…ΑΪΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Perfect for a night out, as suggested.

Βγηκε…

Μπηκε…

και καπακια αυτο…

Aπ?ολα εχει δλδ ο μπαχτσες!!!

]

Δυο δισκοι-υποκαταστατα των ACCEPT,χωρις να θελω να τα υποβιβασω αλλα δεν φτανουν και το μεγαλειο των ιδιων.

Tyran’ Pace-Long Live Metal

Η πρωτη μπαντα του Ralf Scheepers.Γεματη επιρροες απο Accept,Judas Priest,Helloween και ολες τις μεγαλες μπαντες της Ευρωπης,παραδιδουν γρηγορο power μεταλ,καλοπαιγμενο μεν,χιλιοακουσμενο δε.Ευχαριστο στο ακουσμα αν ασχολεισαι με κατι αλλο αλλα δεν εχει την δυναμη να μου αποσπασει την προσοχη καθαρα για την ακροαση του δημιουργηματος τους.

Gladiators-Steel Vengeance

Αυτοι ειναι οι Γερμανοι Gladiators.Τιγκα Accept.Απο μουσικη και φωνη μεχρι και παραγωγη.Βεβαια αυτοι εχουν πολυ καλοι συνθεσεις σε σχεση με αλλες μπαντες-κοπιες και η μουσικη τους ειναι σε πολυ καλο επιπεδο αφου δεν πασχουν απο συνθεσεις.Βεβαια οταν υπαρχει το αυθεντικο γιατι να μην το προτιμησεις αλλα το 1998 που κυκλοφορησε ο συγκεκριμενος δισκος,οι Accept δεν ητο ουτε σκια του παρελθοντος τους και οι ‘‘Μονομαχοι’’ ηταν το καλυτερο παυσιπονο.

yjfhnm

Χροοοοοοονια…

πριν

τώρα

Καλό αυτό?Μόνο το Three έχω ακούσει από Soft Machine εδώ και χρόνια και θέλω να τους ψάξω…

το third είναι το magum opus τους, αλλά άκουσε και αυτό, όπως και το πρώτο και το τέταρτο (δηλαδή όσα είναι ο robert wyatt). και μετά αν γουστάρεις συνέχισε χρονολογικά και στα υπόλοιπα

Πρωινό καφεδάκι και τίαματ

:stereo: