Τι ακούτε τώρα; #5

http://m.youtube.com/#/watch?sns=fb&v=KXeS9Dl1m-8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DKXeS9Dl1m-8%26sns%3Dfb

καλημέρες με:

και έχει δρομολογηθεί:

Το ιδιο

[B]Diagonal - s/t
[/B]

περιμένοντας το καινούργιο, ας προπαγανδίσουμε για το ντεμπούτο (ένα από τα καλύτερα ντεμπούτα των 00s)

Akercocke-Choronzon

Αν και στα μεταγενεστερα τους ακουγονται πιο προοδευτικοι και ‘‘διανοουμενοι’’ οπως επισης και μια βελτιωση στην παραγωγη,στα φωνητικα και στις συνθεσεις,το Choronzon ειναι εξισου καλο,πιο βαναυσο(και πιο κοντα στο death metal) αλλα και πιο συμπαγες.Βεβαια τους προτιμω ετσι οπως εξελιχτηκαν σαν μπαντα στα 2 τελευταια τους πριν το διαλυσουν και αυτοι.Κριμα:(

[B]skyclad [/B]- vintage whine

Graveyard - Hisingen Blues:):!:

Στο repeat.

Κάποιοι λένε πως η Mavis Staple είναι καλύτερη και από την Aretha.Θεωρώντας την Aretha νούμερο 1 ανεξαρτήτως ειδών κτλ, μου φαίνεται υπερβολή.Αλλά τόσο συναίσθημα και ένταση σπάνια βρίσκεις…

Cough-Ritual Abuse

Αν και δεν μπορω αυτο τον εντελως βρωμιικο ηχο και ειμαι λατρης του παραδοσιακου doom,πρεπει να παραδεχτω οτι αυτο που ακουω μου αρεσει.Οσο και αν θελουν να ακουστουν πιο sludhe/stoner και δεν ξερω και γω πως αλλο περιγραφονται αυτοι οι ηχοι,ή τα σκισμενα blackιζοντα φωνητικα,οι επιρροες των Sabbath ειναι παρουσες σε καθε λεπτο.Το μονο κριμα που βλεπω σε αθτην την κυκλοφορια (εν ετει 2010) ειναι το δισελιδο βιβλιαρακι χωρις ουτε ενα στιχο ή καποια αλλη σχεδιαστικη εργασια πανω της εκτος του ομορφου εξωφυλλου λογω χρωματισμου.

I’m guilty of love…it’s a crime of passion, guilty of love…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΚΑΨΟΥΡΕΣ ΟΛΕΣ…

^ Της πλάκας δίσκος.

Έφτασα σε [I]αυτό το κομμάτι[/I] και έσκασε χαμόγελο…

Aυτή η μπάντα ήταν πραγματικά τεράστια.Από επιτυχία,απο καλλιτέχνικό επίπεδο,απ’όπου κι αν το πιάσεις.Και σήμερα ελάχιστοι τους θυμούνται…:-k