Αδέρφια Jarzombek
[SPOILER][/SPOILER]
Αδέρφια Jarzombek
[SPOILER][/SPOILER]
ολη μερα
όμορφα εξελίχθηκε η προηγούμενη σελίδα
μη το χαλάσω
Summon-Fallen
Καταιγιδα Thrash/death με κεραυνους απο black φωνητικα.Ασταματητος αγωνας δρομου με ριφς να ανταγωνιζονται μεταξυ τους για την πρωτια.Σαν να ακουω κανενα κλασσικο Thash βινυλιο παιγμενο στις 45 στροφες.Μου θυμιζουν τα καλυτερα των Absu,Aura Noir,Bewitched,Destroyer 666.Ακαταπαυστο κοπανημα,δημιουργημενο γμε ιδρωτα για να προκαλεσει ιδρωτα.Μονο τα φωνητικα μου φαινονται αδιαφορα.Κατασκευασμενο για να χυθει αιμα σε συναυλιες.Προτεινεται και για επιστημονικα πειραματα,πχ ποσες στροφες μπορει να κανει ενας ανθρωπινος σβερκος/λαιμος σε 2:06???
…και ομορφο εξωφυλλακι,(φτιαγμενο απο τον ανθρωπο που εχει φτιαξει τα εξωφυλλα για την μιση Death Metal σκηνη αλλα και τους Motorhead)…θυμιζει Stryper-To hell With The Devil…στους χρωματισμους:lol:
Άαααααααααααααααααντε γεια…
Αλυσοδεμενη Αλικη - Βρωμια \m/
Δεν είμαι καλά. Μου πήρε χρόνο μέχρι να το καταλάβω. Και έλεγα να το ψάξω αυτό το γκρουπάκι, λεώ θα είναι κανένα ελληνικό παλιό ξεχασμένο αντεργκράουντ.:?
εγώ:
γιατί μ’αρέσουν αυτοί οι Opeth
Ε δεν νομιζω οτι το καταλαβαινουν ολοι.
Οσον αφορα το δευτερο σκελος μια λεξη. ΓΚΕΗ :!:
ε εντάξει, γούστα είναι αυτά. αλλά για Κυριακή απόγευμα χαλαρά μια χαρά είναι
ΚΛΑΤΣ!!! Dargaard είσαι μεγάλος άρχοντας ρε 'συ…
Αααααπλά.
Eurogay metal my ass. Τέτοια κιθαριστική δουλειά ποτέ ξανά σε άλμπουμ τους για μένα.
Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia:):!:
Μου έβαλε το μικρόβιο χτες ο crimson.
[SPOILER]The Hurting Words ρε…[/SPOILER]
Ξεκωλιαζέησον metal μιας και πιάσαμε τις ταμπέλες.
Ναι, hopeto, ναι !
Έlα ρε ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωω…Δεν θέλω να κυλήσω πάλι!
Δισκάρα πάντως αυτό. Τα κομμάτια απογειώνονται από το μαγγικό άγγιγμα του Toussaint και των ενορχηστρώσεών του. Καλύτερο από το The Last Walt κατά τη γνώμη μου.
Η φάση είναι ότι το ακούω από το ραδιόφωνο :!:
How fuckin’ cool is that ?!