Τι ακούτε τώρα; #5

:-s:-s:-s:-s

Γαμάτος τοπικός σταθμός που έχω ανακαλύψει και παίζει απίστευτη μουσική.
Τώρα έχει φουλ παρουσίαση όλο το album και το ακούω στα ερτζιανά ! :stereo:

[B]madrugada[/B] - the nightly disease

απλά τον έχει αφήσει και παίζει ή μερακλίδικα πράγματα με ινφο κτλ?

α και πως έκανες το capture στον taylor??

on topic:
HIDDEN ORCHESTRA:Night Walks

όταν το τριπ χοπ συναντά τη jazz σε ένα σάουντρακ ενός φιλμ νουάρ… μαγεία χθες οι άτιμοι

Τον έχει αφήσει και παίζει. Ε τι να λέει ινφο μεταξύ των κομματιών? Καλύτερα έτσι non-stop. Λέει μερικά πράματα αφού τελειώσει συνήθως.

Το capture το έκανα με τον [I]aimp player[/I]. Βάζεις την url του σταθμού και κάνεις record όποτε θες με ένα κλικ, πολύ απλό. Απλά η μετάδοση του συγκεκριμένου σταθμού είναι γπτ, με χαμηλή ποιότητα και αρκετά κολλήματα, γι’αυτό και βγήκε έτσι…

Ψήθηκα γι’αυτό που ακούς, θα τσεκάρω αργότερα.

…γιατί πολύ απλά ο καλύτερος δίσκος ever από το Ισραήλ δεν βγήκε από τους Orphaned Land! :stuck_out_tongue:

Για το μεταμεσονύχτιό μου διάβασμα…

From here I can see forever μωρέεεεεεεεεεε!

Επίσης.
This raises a question of philosophy
Should machines be considered a conscious entity?
when man and machine become one,
innocence is lost, a new age begun
machines are still learning to feel
when I have awakened the world will never be the same
and my time is soon at hand

Συνεχίζουμε ακάθεκτοι. 10-αράκι δαγκωτό.

[B]Shadow Gallery [/B]- Tyranny (album)

edit: Ελα ρε Panos και εσυ το ιδιο ?? :smiley:

Γαμαει. Αν και μου φαινεται πως προτιμω τη ξεκουρδιλα της κασσετας.

Και σφουγγάρισμα \μ/

^ Νατος ο φοιτητής. Βάλε Colors of Death και θα τελειώσεις το σφουγγάρισμα σε ένα λεπτό…

Heretic War Chant ρε μνιά

για πες…

^ Κοίτα, πρώτη φορά ακούω το συγκεκριμένο.
Από το εξώφυλλο μού φάνηκε πως θα ήταν καλή επιλογή για ξεκίνημα ημέρας και έτσι ήταν τελικά.
Κυκλοφόρησε το '85 οπότε καταλαβαίνεις ότι έχει τον ήχο της περιόδου.
Δεν κυριαρχούν οι σκληροί αυτοσχεδιασμοί και οι φρενήρεις ρυθμοί, είναι αργό, χαλαρωτικό με μινιμαλιστική αισθητική. Ο Garbarek εκούσια δεν κάνει τόσο ηχηρή την παρουσία του για να αναδείξει την όμορφη ατμόσφαιρα και τις ωραίες μελωδίες που κτίζουν τα κομμάτια*. Συμμετέχει ένας Αμερικανός κιθαρίστας ονόματι David Torn ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και συνοδεύει ιδανικά.

*Άκου πχ το opening track: [I]http://www.youtube.com/watch?v=BqWWNRMlyLI[/I]

[SPOILER]Εντωμεταξύ σε [B]αυτό[/B] περιέχεται μια επαναλαμβανόμενη φράση (πχ στο 1:15) που μου έφερε στο μυαλό τραγούδι Beatles αλλά δεν μου έρχεται ποιο…:P[/SPOILER]

Τι μαγκιά είναι αυτή που ακούς εσύ? Πού το ξέθαψες?

From Beyond - One Year EP (2012)

http://www.youtube.com/watch?v=r59Debpth6I :thumbup:

το πρωτο τραγουδι μου αρεσε πολυ, το αλλο λιγο ξενερωμα :stuck_out_tongue: εχω πολυ καιρο να ακουσω garbarek παντως και δεν τον ειχα τσεκαρει ποτε ως garbarek group, κυριως συνεργασιες του. αυτο για beatles που λες, αν δεν το ελεγες δεν θα μου περνουσε απο το μυαλο μαλλον αλλα τωρα κολλησα κι εγω. μονο το let it be μου ερχεται και καναδυο του lennon.

τον Kalhor απο εναν τουρκο τον εμαθα. μου εβαζε μουσικες, κυριως ιρανους και κουρδους – σαν τον kalhor δηλαδη, τις οποιες ομως δυστυχως δεν σημειωσα :roll: οταν γυρισα εκανα μια ψακτικη και ο kalhor ηταν ενα απο αυτα που ειχε βαλει να ακουσω. εχω φαει ενα μικρο κολλημα, εχει καταπληκτικες δουλειες. συνεργασιες του εχω ακουσει κυριως, τοσο με δυτικους μουσικους οσο και με ανατολιτες [τουρκους, ιρανους κ.λπ.]. αν σου αρεσουν τετοια πραγματα, το silent city ειναι μια χαρα για πρωτη επαφη.

Από το A Day In The Life είναι ρε ! Αστοδιάλο κωλο-Alzheimer !
Ε άκου κι αυτό τότε αν δε σου άρεσε το 2ο: [I]http://youtu.be/wqCr31SyQS4[/I]
(εντωμεταξύ αυτή είναι διαφορετική εγγραφή από αυτή του album, ίσως να είναι live…)
Καλά έχει μεγάλη δισκογραφία ο τύπος, έχει πολύ ζουμί.

Το δικό σου το κρατάω bookmarked προς στιγμήν, θα το τσεκάρω.

[SPOILER]Μπαγάσα και μας δούλευες ψιλό γαζί με το Γράκχο χτες…[/SPOILER]