Dark Funeral - Live At P&L…το bonus dvd με το cd Angelus Exuro pro Eternus:):!:
υποψηφια για χειροτερη μπαντα στον πλανητη:):!:
…έτσι είναι:p, το συγκεκριμένο cd+dvd, ένα καφέ μου στοίχησε πριν καμιά δεκαριά μέρες, τώρα είδα το dvd και το cd τό’χω μισοακούσει:):!:
Indesinence - Vessels Of Light And Decay:):!:
Martyrium-L.V.X. Occulta
Κουλο black metal με ψιλοχαλια ηχο.Θυμιζει Ελληνικη black μπαντα των 90s.Μεγιστη βαση δινει στην ατμοσφαιρα παρα στο ξυσιμο.Παντως μου ακουγονται αυθεντικοι σε αυτο που κανουν και παρερχομαι τα οσα αρνητικα στοιχεια συναντω στην μουσικη τους(μετρια φωνητικα,ακυρα πληκτρα).Ειναι σαν να ακους πρωιμους Varathron,ενα πραγμα(μπαντα που γουσταρω δλδ)
Όλεθρος!
Ρε γαμώτο, οκ δεν έχω ακούσει άλλο δίσκο τους, μαλακία μου. Αλλά εδώ δεν υπάρχει μέτριο τραγούδι. Απίστευτα εμπνευσμένα riff, μελωδίες, φωνητικά που θυμίζουν Dickinson συχνά αλλά πολύ μακριά από το να μιλήσουμε για κλώνο. Το ένα highlight μετά το άλλο, Save me, Red Rum, Warfare, Council for the Cauldron, Rod of Iron, όλα.
Έλα ρε χοπέτε τρισυπέρτατε…πρώτη επαφή με δαύτους, μάλλον θα 'χουμε τρελά γούστα…
[B]Poem[/B] - The Great Secret Show (album)
Ακου αμεσα τον καλυτερο τους δισκο ,δλδ το ‘’[B]Visual Lies[/B]’’ και μετα το αδικημενο ‘’[B]Master Of Disguise[/B]’’ που εχει το ομωνυμο κομματι μεσα το οποιο παιζει να ειναι η πιο εμπνευσμενη τους συνθεση.
Μετα ακου και ‘’[B]Menace To Society[/B]’’ oπου μεσα υπαρχουν υμνοι οπως τα:’’[B]Notorious[/B]’’,’’[B]Stiletto (Voice of Command)[/B]’’ και ‘’[B]Bloody Mary[/B]’’.
Στη δισκαρα που ακουγες χθες να προσθεσω και αλλη μια προσωπικη αδυναμια το φοβερο ‘’[B]Psychopath[/B]’’.