Καλα ενταξει!!!Ο ορισμος της δισκαρας!!!Και μονο που εχει το ''Benedictus ''μεσα αρκει…
Εγω παλι ακουω το κατ’εμε καλυτερο hard rock live album μαζι με το ‘‘Made In Japan’’ των Deep Purple στην ιστορια του rock.
Καλα ενταξει!!!Ο ορισμος της δισκαρας!!!Και μονο που εχει το ''Benedictus ''μεσα αρκει…
Εγω παλι ακουω το κατ’εμε καλυτερο hard rock live album μαζι με το ‘‘Made In Japan’’ των Deep Purple στην ιστορια του rock.
[B]Carontte [/B]- “As Grey As They Said”
[SPOILER]Θα γίνει νοθεία και θα μπει στα underground του 2011, μιας και κυκλοφόρησε το 2010
[B]http://www.youtube.com/watch?v=t2j8SZYN2f4[/B]
[/SPOILER]
Ταυτίζομαι με τα bold. :yes::yes:
Οντόπικ (στο repeat ώρες πριν και μετά τα ποτά):
Discipline - To Shatter All Accord
Τι σου θυμισα τωρα,ε?
Ποσα ‘‘χτυπηματα’’ και ποσες συζητησεις επαινων εχουμε κανει με αυτον και γι αυτον τον δισκο???
και το live and dangerous ρε παιδιά
Δεν υπάρχουν λόγια μαν. Η καλύτερη εκδοχή της μουσικής hard rock για τα δικά μου γούστα είναι οι UFO της χρυσής περιόδου τους και όλο αυτό το στοιχείο ως αποτύπωση, αλλά και αθροιστικά, υπερβαίνοντας σε σημεία και τα studio albums τους είναι το Strangers in the night.
edit: Deckard για μένα είναι πιο κάτω το live and dangerous (άσε που είναι και πολύ “ύποπτο” live).
Nαι,ρε Deckard,συμφωνω,αλλα εχει βγει βρωμα τα τελευταια 20 χρονια οτι ειναι ψιλοκονσερβα ο δισκος!!!
ναι σωστό αυτό, αλλά είναι σε φάση unleashed in the east και αυτό: “μη μου χαλάτε τη φαντασίωση”
Επίσης και ο άλλος ο αδερφός είχε βγάλει λαϊβάρα με το tokyo tapes, αλλά εκεί ήταν ο Roth που έκοβε στα δύο πλανήτες
live Στράτο έχουμε?
Λίγα για το Live and Dangerous ε?:lightsabre:
Κατά τ’άλλα ανακαλύπτω την δισκογραφία του Al Kooper και αυτό είναι δισκάρα!
Αl Kooper-I Stand Alone!
[B]Crystal Stilts[/B] - In Love with Oblivion, 2011
Brant Bjork - Jalamanta
^ Δισκαρα!
[B]Adult [/B]- Anxiety Always, 2003
Angel-Helluva Band
[B]blut aus nord[/B]-777 the desanctification
'‘Kick Down The Wall’!!!
''Waiting For The Taking ‘’
“Narita”