Τι ακούτε τώρα; #5

Εκμπομπούλες μέχρι τις 12, μια χαρά.

Bon Jovi…κλιπάκια:):!:

:δεος:

[SIZE=“3”]ακουω το αλμπουμ απο ριπ 1 γιγα, απο το οριτζιναλ βινυλιο, καποιου ΑΓΙΟΥ σπασικλα με ακριβα μηχανηματα!
Να ειναι καλα ο μαστορας, εχουν παρει τα ακουστικα μου φωτια κι εγω εχω πεσει ΜΕΣΑ σε αυτο το ΜΝΗΜΕΙΩΔΕΣ αλμπουμ![/SIZE]

Εγω ακουγα σημερα το πρωι μπαλαντουλες των Bon Jovi πριν χτυπησει για πρωτη ωρα για να χαλαρωσω γιατι ειχαμε αρχαια και ηθελα να κοιμηθω…:stuck_out_tongue:

Και τωρα εχω βαλει αυτο εδω το μνημειο…δεν συγκρινεται βεβαια με το ντεμπουτο αλλα γαμαει συμπαντα…

Τρελα αρρωστο επικο εξωφυλλο το μονο που με χαλαει ειναι το λογοτυπο της μπαντας…στο Graceful Inheritance ειναι πολυ πιο γαμηστερο!!!

Nightrage - Sweet Vengeance:):!:

Επειδή βλέπω ότι σε γράψανε όλοι (οι αλήτες!), να ξέρεις ότι οι Mekong Delta γενικά δεν έχουν βγάλει κάτι μέτριο, αλλά κατ’ αρχήν και αφού έχεις ήδη ακούσει το Dances of Death, you wanna give a go at [B]The Principle of Doubt, Kaleidoscope [/B] and [B]The Music of Erich Zann.[/B] Το τελευταίο τους επίσης καίει γαλαξίες. Και όπως είπαμε ε; Ούτε ένα κακό album, ζωή να χουνε.

Ένα λινκ για τούτο δω μαν, οκπλζθνξ.

Ον τόπικ,

Μπράβο ρε. Μπράβο.

na nai kala o moon madness. thanx

καλή προσπάθεια από τα παιδιά για όσους γουστάρουν τέτοια μουσική!

Να σαι καλά ρε Γράκχε που απάντησες.:slight_smile: Γενικά το progressive δεν είναι τόσο ο χώρος μου αλλά συγκεκριμένες μπάντες μου αρέσουν.
On topic:
Το θεικό White Witch των Savatage :metal::metal:

Mark Lanegan-Whiskey For The Holy Ghost