Τι ακούτε τώρα; #5

Καθε φορα που ακουω το Mountains σκεφτομαι ποσο μεγαλοι ηταν καποτε οι Manowar και εκεινο το τεραστιο λαιβ του 2005. Βγηκαν χωρις πολλα πολλα, επαιξαν δυο ωρες σχεδον μονο παλια κομματια το ενα πανω στ αλλο και εφυγαν αφηνοντας μας συξηλους, στο Blood of My Enemies ειδικα ειχαν πεσει ΤΑ ΜΠΕΤΑ, ακομα και η μπαργουμαν ειχε ανεβει στη μπαρα και το κεφαλι να φευγει ροδελα. Μπορω να πω οτι ηταν η αιτια που μ εκανε να γουσταρω παλι Manowar απο εκει που τους ειχα ξεγραμμενους, να κοβαν γενικοτερα τις γραφικοτητες θα τους ειχα ψηλοτερα.

Μήπως εννοείς του 2007; Εκτός κι αν εννοείς κάποιο εκτός συνόρων.

Ον τόπικ.

William Bennett σ’ ευχαριστώ δημοσίως που υπάρχεις.

Το festival του MMD λεω, δε τα παω καλα με χρονολογιες. Ο ηχος μονο δεν ηταν καλος αλλα λεπτομερειες.

Ναι 2007 ήταν.
Μη φοβού. Κι εγώ αν δεν είναι στο lifespan της εφηβείας μου δεν πρόκειται να θυμηθώ ημερομηνία.

…χωρίς όρεξη για αστεία:

[B][COLOR=“DarkOliveGreen”]Bolt Thrower[/COLOR] - Honour Valour Pride[/B]

([I]και μόνο το κομμάτι [COLOR=“Purple”]7th Offensive [/COLOR]μου αρκεί με το παραπάνω[/I]…)

ΚΑΙ:

[B][COLOR=“Sienna”]Bolt Thrower[/COLOR] - Those Once Loyal[/B]

(Weyes Blood And The Dark Juices-The Outside Room)

Καλύτερος δίσκος του '11.-

Για να δούμε ΛΟΙΠΟΝ.

Αφού για κάποιον γαμημένο λόγο δεν μας έχει πάρει ακόμα ο ύπνος…

(Πρώτη ακρόαση, νιώθω ευτυχής) Δεν είναι ακραίο σαν το La Masquerade Infernale, αλλά πιο προγκ, πιο ορμητικό, ένας κυκεώνας συναισθήματος ρε παιδί μου. Ένα μικρό σοκ.

Queensryche - Operation Livecrime dvd:):!:

Βασικά όσο τον ακούς το μικρό σοκ γίνεται μεγάλο.
Καλύτερος δίσκος της προηγούμενης δεκαετίας για μένα στα σίγουρα .
Μόνο και μόνο που έχει ένα Radical Cut δηλαδή σβήνει δισκογραφίες ολόκληρες. :stuck_out_tongue:

Ον-τόπικ

Η φωνή. Η κιθάρα. Το τρολλαρισμα.

???

Nein me mon.
Ντεθιντζούν.

Ωραίοι ειν τούτοι, τους έχω ξαναπετύχει, αλλά μου ρθε ντεζαβύ με το εξώφυλλο.

Κλαίω.
Ναι γαμώ τις μπάντες. Και η μουσική να μη σ’ αρέσει είναι τόσο πολίτικλυ ινκορρέκτ που θα σ’ αρέσουν.

Ον τόπικ:

Τόσο βλαμμένοι που δεν γίνεται να μην τους πας. Δισκάρα.