Τι ακούτε τώρα; #5

[QUOTE=Moonchild92;1536416]Εγώ λόγω ώρας είμαι με ακουστικά. :stuck_out_tongue: Πάρε όμως τον υπερκόμματο του δίσκου([U]κλικ[/U])

Kι εγω με ακουστικα τη βγαζω, Moonchild. Περιμενω πώς και πώς να τους διωξω ολους απο το σπιτι καμια μερα και να δικαιωσω το ονομα μου Disturbing the neighbourhood, γιατι και η γειτονιά μου χρειαζεται εδω που τα λεμε λιγη μουσικη εκπαιδευση!! (Πρωτο κομματι! Ευχαριστω για το λινκ. Αντιθετα με αλλους σε αυτο το φορουμ, εμενα τα λινκς με βολευουν οσο δε φανταζεσαι!)

Συμπληρωνω τι θα ακουσω τωρα. Aπο συνεργασια Metallica - Lou Reed (σε μερικους δεν αρεσει, δεν καταλαβαινω ομως το γιατι):
Mistress Dread και Pumping Βlood (λεω να παρω και καμια ταμπλετα σκορδου μετα να κατεβασω τους σφυγμους, μπας και νυσταξω! χα χα !!)

[quote="“Nandia,post:15341,topic:19267”]

Kι εγω με ακουστικα τη βγαζω, Moonchild. Περιμενω πώς και πώς να τους διωξω ολους απο το σπιτι καμια μερα και να δικαιωσω το ονομα μου Disturbing the neighbourhood, γιατι και η γειτονιά μου χρειαζεται εδω που τα λεμε λιγη μουσικη εκπαιδευση!! (Πρωτο κομματι! Ευχαριστω για το λινκ. Αντιθετα με αλλους σε αυτο το φορουμ, εμενα τα λινκς με βολευουν οσο δε φανταζεσαι!)[/QUOTE]

[SPOILER](για σωστό quote πρέπει να πιάσεις τις εντολές και στην αρχή και στο τέλος :wink:)

Λινκς ποστάρονται και σε άλλα θρεντς, σχετικού και μη αντικειμένου, μπορείς να τσεκάρεις. Ο σκοπός εδώ είναι να δώσεις στους άλλους μια ιδέα για το τι ακούς εκείνη την ώρα, οι περισσότεροι όμως εδώ έχουμε συνηθίσει να ποστάρουμε ολόκληρους δίσκους, με το σκεπτικό ότι αν είσαι σε φάση να πηδάς από καλλιτέχνη σε καλλιτέχνη ανά κομμάτι, δεν αξίζει καν τον κόπο να ποστάρεις ένα λινκ με το κομμάτι αφού σε 5 λεπτά θα έχει αλλάξει. Άσε που αν ποστάρεις 10 σερί λινκς(λέμε τώρα), με το ζόρι ο άλλος θα προσέξει τα 3 πιστεύω. Εγώ παρ’ όλα αυτά προτείνω να συνεχίσεις έτσι, το μάτι ξεκουράζεται με μια ποικιλία στην μορφή! :stuck_out_tongue: Απλά μην περιμένεις να αλλάξει ο όλος “κανόνας”.

Και δες την έλλειψη λινκς σαν πρόκληση για τους μουσικόφιλους, να ψάξουν λίγο για να ανακαλύψουν την μουσική τους(λέμε τώρα, σε 2 λεπτά όλα βρίσκονται στο youtube) :wink:[/SPOILER]

Σε άλλα νέα, μετά από λίγη ΛΥΣΣΑ

ηρεμούμε σιγά σιγά για ύπνο…

And now I wander through the maze of my emotions
Looking for the answer and waiting for a sign…

(^κλικ :roll:)

Aντε ενα τελευταιο για αποψε! [B][I]Εδω[/I][/B]

[B]ROXY MUSIC - FOR YOUR PLEASURE [1973][/B]

DO THE STRAND

IN EVERY DREAM HOME A HEARTACHE

Witchcraft - Legend:):!:

Παμε να τρεξουμε αγωνα δρομου τον εξαποδω με οχημα την καυτη κιθαρα του Al Di Meola!
[I]
Race With Devil On Spanish Highway[/I]

κι [B][I]εδω χαρειτε τη ζωντανη εκτελεση του κομματιου[/I][/B](προτιμω αυτο το βιντεο) - ανεπαναληπτος κιθαριστας :dizzy:

Μεγάλος DiMeola! :smiley:

Καλημέρες από μένα, με τεράστιο πολυαγαπημένο δίσκο!

Το Queen of Swords μόνο με Suite Sister Mary συγκρίνεται λέμε!(και χάνει βέβαια)

Καλημερα, φορουμ! :slight_smile:
Shine on you crazy diamond! Καθε φορα που το ακουω, πειθομαι ολο και περισσοτερο οτι ειναι το τελειοτερο κομματι που εχει γραφτει κι εχει παιχτει ποτέ επι γης.
Και το ακουω οχι στο λαπτοπ με earphones αλλά δυνατα στο στερεοφωνικο, disturbing the neighbourhood επιτελους!! :smiley:

Είμαι στο “Dialog” (6ο κομμάτι) το οποίο είναι Hit για μένα… Όλα καλά μέχρι εδω… !!!

Sculd - Will Of The Gods Is Great Power
…πρώτη ακρόαση, μέχρι πριν οκτώ μέρες, ούτε που τους είχα ακούσε…μέχρι στιγμής όλα υπέροχα…epic doom στα καλυτερά του
:):!:

Oasis-(What’s the Story) Morning Glory? [1995]

Kreator - Enemy Of God

Τι [B][SIZE=“3”]ΔΙΣΚΑΡΑ[/SIZE][/B], εχει 8 χρονια που βγηκε και δεν εχει χασει στο ελαχιστο την λαμψη του. Βασικα η 4αδα των δισκων απο το Violent Revolution μεχρι το Phantom Antichrist ειναι μαγικη, αλλα το Enemy Of God μαλλον ειναι το καλυτερο απο τα 4 με το Phantom Antichrist να το κοντραρει για την 1η θεση.

[B][I]Shocked Orwellian races
Gather united in grief
Nothing is left from the World they have known
Grotesque indifferent belief
Systems have failed
Rules can’t control
Corrupt dictators forever dethroned
Lies of the priest
Trust of the blind
Failure of structures manipulate deviant crimes

All nations hail the end of peace
New dawn inception of disease
Age of revenge has now been born
By the mother of all wars

Enemy of God
Purity and innocence is killed
Enemy of God
Peace has died the day when life stood still
[/I][/B] :metal:

Πριν:
[B]BLACK DAHLIA MURDER:Everblack[/B]

Τώρα:
[B]LEPROUS:Coal[/B]
Πρώτη μουδιασμένη ακρόαση, ξέρω ξέρω, θα ωριμάσει σιγά σιγά

:smiley: :!: :bow2:

Μαλακια που δε πηρα το βινυλιο οταν μπορουσα, αν και βρισκεται ευκολα σε νορμαλ τιμη. Καλη φαση το μουφα ringwear στο εξωφυλλο, πιο παλαιακο δε γινεται.