Τι ακούτε τώρα; #5

Bathory-Requiem

Η thrash πλευρα των Bathory.Ευτυχως δοκιμασμενη μονο σε αυτο τον δισκο.Αν και η ‘‘ιδιαιτερη’’ φωνη του δεν ακουγεται τοσο παραταιρη και το μπασο ακουγεται δυναμικο και χαρακτηριστικο,ο δισκος κυλαει ανουσια και ακινδυνα δινοντας μου την δυνατοτητα να κατονομασω αρκετες εκατονταδες,συχγρονες και παλιοτερες,που ειναι καλυτερες και πιο ενδιαφεροντες προς ακροαση.

Devin Townsend-Ziltoid the Omniscient

οκ, ο D.T. ειναι μουσικη ιδιοφυια.Εχουν ξαναειπωθει.Να προτεινω τον δισκο προς ακροαση σε gamers που παιζουν XCOM αυτον τον καιρο και δυνανται να θυσιασουν τα εφε του παιχνιδιου για χαρη ενος Μεταλ δισκου.Ταιριαστο οσο δεν παει,με spacy θεματολογια και χαβαλεδιαρικη θεματολογια για να μην ξεχναμε οτι παιζουμε,αρα ‘‘διασκεδαζουμε’’.Γαματος δισκος

Evile - Skull:):!:

Εμενα το Ziltoid μου χε φανει μετριο για DT, αλλα γουστα ειναι αυτα. Ον τοπι

Ωραια (σχεδον ολα) οσα ακουσατε σημερα, βρε παιδια! Δε σας προλαβαινω :smiley:
Για την ωρα, εχω σκοπο να ψαξω και στα 242 της λιστας μεχρι να βρω αυτο που ακουγα παλια και μου αρεσε και να το ποσταρω σαν απαντηση στην Ελενα σε αλλο thread. Ειμαι στο Νο 30 (ευχηθειτε μου να ειναι στα 50 πρωτα αυτο που ψαχνω!)
Οποιος θελει ακουει τα Νο 29 και το 30, που ειναι χαρακτηριστικα δειγματα της δουλειας του Πακιστανου σουφι. Μουσικες του κοσμου μας. Άλλα ακουσματα, πολυ “ροκ” κι αυτα ομως, με τον τροπο τους. Οποιος τα ακουσει και δεν του ερθει να αρχισει να χτυπαει παλαμακια ή να χορευει με το ρυθμο… δεν πιστευω να υπαρχει τετοιος αναμεσα μας… :slight_smile:

http://www.al-fann.net/path/Pakistan/Qawwali/Nusrat_Fateh_Ali_Khan/

Νο 37 επισης.

[SPOILER]Guess what! Ηταν το Νο 44 (ενα απο αυτα) που εψαχνα!
Και το 165.[/SPOILER]

και καλημέρα.

Evile - Skull:):!:

Μόρνινγκ. Και μην ακούσω για την ώρα.

AC/DC-Back In Black [1980]

CREAM :thumbup:
Ειναι ενθαρρυντικο να βλεπεις ψαγμενα νεα παιδια, κι οχι κολλημενα σε ενα και μόνο πραγμα.

Αγαπημένος θείος Neil! :smiley:

Kreator και Saxon σκορπια τραγουδια και προετοιμαζομαι…

Τσοπανα rave

Jay-Z - Magna Carta Holy Grail

Pantera - Far Beyond Driven:):!: